Black Diamond Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Ti imas lice andjela i glibava stopala o kakva me to nocas muka spopala ti sa ocima svetice i usnama gresnice volim te mala moja vjestice tvoji dodiri bude u meni sjecanja davno usnulih proslih strasti tako slatka i dobra tako njeznih osjecanja ne mozes me od mene samog spastiiiiiiiiiiii oooooooou jeeeeea uuuuuuuuuuuuuuuuuu mala ti si pogana a to ti je najbolja strana tvoja njeznost me ubijaaaaaaaa mala ti si ljepotica ti si luda ti si svetica ti si moja mala vjesticaaaa tvoji dodiri bude u meni sjecanja davno usnulih proslih strasti tako slatka i dobra tako njeznih osjecanja ne mozes me od mene samog spastiiiiiiiiiiii oooooooou jeeeeea uuuuuuuuuuuuuuuuuu a nocas kad me probude opet ti pogani snovi kad me uzbude kad me izlude tada me samo ne zovi samo tada zaboravi
Black Diamond Posted April 15, 2008 Author Report Posted April 15, 2008 moje srce spava moje srce spava a tamna joj kosa prekrila lice moje srce spava tiše treperite zvezdice sklopila je oči a snovi se roje ko sene u ovoj tihoj noći o boze da li sanja mene neka sanja mene moje srce spava a meni je tako daleko moje srce spava a kraj mene leži drugi neko dal se u snu smeši dal zove moje ime dal moje srce greši što šapuće zapamti me ne zaboravi me moje srce spava a kraj nje drugi neko moje srce spava na nju sam ceo život čekao a kada me probude zle slutnje i more i kada me izlude želje i ljubomore neka moje srce spava --------------------------------------------------------------------------------- Gospodin Sex te noći mislila je mala da je sve frajere u klubu smotala dok se oko šipke motala dok gospodin sexa nije videla Skriven iza dima cigarete obučen u crno od glave do pete on baja a ona još dete sjajne mu oči po njenom telu lete gospodin sex je on ooooooo gospodin sex je to slušaj mala na opasnog si baju pala sva puna sebe gleda ga u oči dok on polako ka njoj kroči biće njegova odmah tu te noći odoleti mu neće moći gospodin sex je pravi baja njegova ljubav je čvrsta ići će do kraja oznojeni goli stići će do vrata raja a sutra, sutra već mala neće te pogledati ni reći ti hvala jer to što mu treba ti si mu već dala to je gospodin sex a ne neka budala a ti si bog zna koja što na njega je pala i imaće te u vidu samo kao još jednu recku na zidu
Black Diamond Posted April 15, 2008 Author Report Posted April 15, 2008 aj recite kolko je dobro, lose, njesta ista?
Vresište Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Prilichno loshe. Toliko da mi se ne da ni da se zajebavam na rachun ovoga.... Mada verujem da bi imalo prodju u bilo kom sezonskom bendichu. Ono tipa skupila se opasna ekipa muzichara od 13,5 godina....
The Joker Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 U ovome cak ni ja ne mogu da iznadjem smisao...
AstralliS Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Haha, ne mora baš sve da bude smisleno...
Vresište Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 (edited) Ma ima smisla i vrlo je jasan. Al' brate, detinjasto. Mislim da je priruchnik za instalaciju frizhidera manje predvidiv od ovog pisanija. Edited April 19, 2008 by matatrtaDgrejt
Voyager Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Ti imas lice andjela i glibava stopala o kakva me to nocas muka spopala ti sa ocima svetice i usnama gresnice volim te mala moja vjestice tvoji dodiri bude u meni sjecanja davno usnulih proslih strasti tako slatka i dobra tako njeznih osjecanja ne mozes me od mene samog spastiiiiiiiiiiii oooooooou jeeeeea uuuuuuuuuuuuuuuuuu mala ti si pogana a to ti je najbolja strana tvoja njeznost me ubijaaaaaaaa mala ti si ljepotica ti si luda ti si svetica ti si moja mala vjesticaaaa tvoji dodiri bude u meni sjecanja davno usnulih proslih strasti tako slatka i dobra tako njeznih osjecanja ne mozes me od mene samog spastiiiiiiiiiiii oooooooou jeeeeea uuuuuuuuuuuuuuuuuu a nocas kad me probude opet ti pogani snovi kad me uzbude kad me izlude tada me samo ne zovi samo tada zaboravi Dida (ako si tu negde), da li si svesna kako bi dobar narodnjak mogao od ovog da se sašije? Evo sad dok čitam na prvu strofu improvizujem melodiju, ritam naravno ide tum ta-tu-da, tum ta-tu-da, prva strofa mi se javlja kao refren ne zbog sadržaja već zbog metrike se uklapa. Ti imaaaš liiice anđelaAaAa i gl-ba-va stopaAlaAaa... ma hitčina u najavi
mia Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 mala ti si pogana a to ti je najbolja strana skuc u drvo ali, gospodin sex je najpobedasticnija pobedasta pobeda.....
Voyager Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 mia, ti bi ovo mogla i zapjevat lutko, ja uglazbit, pa da uđemo u keš. a Didica... slutim da ima ovakih otrovnih narodnjaka na lageru kolko oćeš, ako ne može da ih sašije bez po muke. mia, eto Didice kao nove Marine, ja kao Futa logički, a ti curo pripremaj se polako za šou biznis
mia Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 ma, gosn sexA stavljamo na A1, a glibava stopala na B1...
Voyager Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 ma, gosn sexA stavljamo na A1, a glibava stopala na B1... pošto smo se dogovorili oko muzičke saradnje (Dida nije tu trenutno ali je za akciju 100%) ostaje nam da istripujemo tvoj imidž, kako bi se predstavila narodu. Dida je već u naslovu topika dala osnovnu ideju, a mi sad da vidimo varijacije. koji od ovih arhetipa ti je bliži: seoska vračara u okolini Majdanpeka ili japi veštica/menadžerka u Lukoilu... ili nešto treće ako imaš ideju.
Black Diamond Posted June 13, 2008 Author Report Posted June 13, 2008 eve vam jos 1 da poganite I was goin down that one Long and lonesome road I was lookin for some fun Waitin to be loved And I saw a lonely man He was lookin for that to So I said to him honey, What can I do for you And he said, Let me hold you babe He said Let me luv you child He said C’mon luv me babe He said girl you drive me whild He was layin down Like a stray dog on the street So I took him in And gave him some heat Holdin tight all nite long Luvin ‘till the morning lite Tomorrow he was gone And all that’s left is this song Cause he said Let me hold you babe He said Let me luv you child He said C’mon luv me babe He said girl you drive me wild So I’m goin down again Down that lonesome road And I ain’t lookin for nothin Cause my heart is going cold I’ll be layin soon Like a stray doog on the street Until some day A stranger I will meet And I’ll say Let me luv you baby I’ll say C’mon and luv me man I’ll say I’ll give it to you baby I’ll say I will drive you wild goodbye
Voyager Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 daj bre Dida kakav je ovo tekst na američkom jeziku, taman smo osmislili ceo projekat i umesto da isporučiš još 5-6 komada da zatvorimo album ti sad ovde se izmotavaš... baci još neki masnjak iz fazona "mala ti si pogana..." i to što narod voli, aj pa da odemo nas troje negde da zasednemo da se detaljno izdogovaramo. pito sam juče urednika dal može da nas poveže sa grand produkcijom, može sve mada i taj kontakt se ćapla jebiga... dobro to ću ja da regulišem ali onda mora da imamo bar dva sigurna hita, vodi računa kad pišeš.
Voyager Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 e to mi pričaj hitmejkerko, ribo i maco možemo ti, mia i ja kod mene u kancelariju preko vikenda, tamo sam po ceo dan, pa da upevavamo te tekstove polagano. imam tamo i đitru, štekujem je u ormaru, kad se smorim uzmem pa zasviram da svoju dušu razgovaram
Black Diamond Posted June 13, 2008 Author Report Posted June 13, 2008 e to mi pričaj hitmejkerko, ribo i maco možemo ti, mia i ja kod mene u kancelariju preko vikenda, tamo sam po ceo dan, pa da upevavamo te tekstove polagano. imam tamo i đitru, štekujem je u ormaru, kad se smorim uzmem pa zasviram da svoju dušu razgovaram najs znaci idemo da sjebemo zvezde granda
Voyager Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 baš tako, idemo da ih pokidamo, vatrom se protiv vatre bori hoću da napišeš pesmu kukavniju od Kukavice, otrovniju od Nevaljale, žalosniju od Dragane moj, bolniju od Zabranjeni grad... kunem ti se, pašće Marina sa svog estradnog trona a onda sa njom pada i Ceca. mia će biti tu samo da je dokusuri... neće ni znati šta ih udarilo
Black Diamond Posted September 3, 2008 Author Report Posted September 3, 2008 ludilo ona zivi zivot svoj u snovima samo sanjari o drugim svetovima stvarnost nju vise ne dotice svaku nevolju ona porice ona je tako izgubljena kada sklopi oci sanja zvezdice morske nimfe su njene sestrice ona jase komete repatice krevet su joj ruzine latice ona je zauvek izgubljena kazu da je nacisto poludela previse je u zivotu bludela na putevima svojim se izgubila nikada se vise ne probudila jednom se zaljubila sada cuva krda jednoroga sanja svoga jedinoga ne zna da sedi u sobi sama a oko nje krici i tama ona je jadna poludela
Voyager Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 TOOOOOOO DIDO LEGENDO!!! to je taj tragizam, ludilo, očajanje, usud, sudba, kletva... ne znam šta te inspirisalo, ali već vidim priču o sponzoruši koja živi sama u nekoj fensi kućerini, a muž/sponzor je ostavlja samu a kad se pojavi onda je prebije, a ona sanjari o drugom životu koji je imala i mogla da ima sa normalnim dečkom goljom dok je studirala na ekonomiji pa ga napušila zbog onog kešovana... i onako pijana nagudrana sa razmazanom šminkom u svilenoj spavaćici tumara po sobama dok je pucaju fleševi iz prethodnog života npr. s onim dečkom studentom sedi na klupi u parku cirkaju, gledaju film u bioskopu i tako nešto niskobudžetno zezanje blejanje. na kraju se vidi da je u ludari sklupčana u ćošku (oko nje krici i tama)... šta misliš o ovom mom tumačenju, jel može takav scenario? mislim to je za spot, a sad prosviravam ove stihove, negde mora se krajcuje jebiga al može se nabudži palim na šljaku danas popodne pa ću noćas da radim na pesmi.
Recommended Posts