Grobodan Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Kladim se da se WoIju svidja album samo zato sto ima HOT u imenu benda, uvek je voleo vrele stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 Jel dolazis sutra da zajedno slusamo Hot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 ne znam da li smem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted July 17, 2008 Report Share Posted July 17, 2008 oslobodi svoju erotiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 31, 2008 Report Share Posted July 31, 2008 neznam skinuo sam album i poslusao sam ga i ovako.sam album nije los ali nije jedna pesma sem one sevdah metal rapsody i nema nesto sevdaha u sebi.mislim koji je to fazon nazvati album sevdah metal i onda ne ubaciti nista sevdaha nego dati obican metal album.ovo je prevara.ja sam ocekivao nesto u fazonu ono blind guardian i heloween se sastaoju sa savetom isovicem i zaimom imamovicem.ali umesto toga dobio sam jedan obican metal album.kao veliki ljubitelj sevdalinki sam jako razocaran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Eh puste želje, bilo bi lepo ali koliko je realno ostvarljivo. Pogledaj koji sve vrhunski muzičari sviraju sa Emirom, ipak su oni VIS metala. Inače, Sevdah Metal Rhapsody je zaista nenadjebiva stvar. Mada pomalo me iritira vokal - jer je i suviše prog. Nema tu nikakvih trilera, a obogaćeno time - cenim ga da bi bilo baš cool. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 neznam skinuo sam album i poslusao sam ga i ovako.sam album nije los ali nije jedna pesma sem one sevdah metal rapsody i nema nesto sevdaha u sebi.mislim koji je to fazon nazvati album sevdah metal i onda ne ubaciti nista sevdaha nego dati obican metal album.ovo je prevara.ja sam ocekivao nesto u fazonu ono blind guardian i heloween se sastaoju sa savetom isovicem i zaimom imamovicem.ali umesto toga dobio sam jedan obican metal album.kao veliki ljubitelj sevdalinki sam jako razocaran U većini pesama imaš sevdah u muzičkom obliku. E sad, za tekstove se svakako nije moglo očekivati da budu u tom fazonu, i ne treba da budu. Meni je omiljena pesma You, u kojoj ima najmanje narodnjaka (ako ih uopšte ima). Naravno, sviđa mi se to što ima pesama koje su prava gitarska powerica i po tome mi znatno više leže nego Artension, gde su Terrana i West zajedno radili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 U većini pesama imaš sevdah u muzičkom obliku. E sad, za tekstove se svakako nije moglo očekivati da budu u tom fazonu, i ne treba da budu. Meni je omiljena pesma You, u kojoj ima najmanje narodnjaka (ako ih uopšte ima). Naravno, sviđa mi se to što ima pesama koje su prava gitarska powerica i po tome mi znatno više leže nego Artension, gde su Terrana i West zajedno radili. ima sevdaha u muzickom obliku u svakoj pesmi??ma da daj tamo nema vise od 1 procenta sevdaha.taj album je cista prevara,ono kaze to je sevdah metal a nigde nema sevdaha.ja sam razocaran,ocekivao sam kao ljubitelj sevdalinki da cujem sevdah metal a umesto toga sam dobio jedan obican progresive power album.jedini bend koji je napravio pravi sevdah metal jeste kultur shock EVO ZA SVE KOJI HOCE DA CUJU KAKO ZVUCI PRAVI SEVDAH METAL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 evo i ako neko zeli da skine sa neta pravi sevdah metal http://rapidshare.com/files/1624508/We_Cam...Away__2006_.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 E pa, u tu krajnost Hot nije hteo da ide. Ipak je on u svojoj 12-oj godini bio član thrash metal benda i ne može se od njega očekivati da odustane od tr00 metal prženja zarad malo sevdaha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 1, 2008 Author Report Share Posted August 1, 2008 evo i ako neko zeli da skine sa neta pravi sevdah metal http://rapidshare.com/files/1624508/We_Cam...Away__2006_.rar Sevdah Kultur Shock jeste, ali metal nije. Hot je ipak metalac na prvom mestu. Mada se ni ja ne bih bunio da je etno elemenata bilo vise, bar u rangu sa Orphaned Land. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 E pa, u tu krajnost Hot nije hteo da ide. Ipak je on u svojoj 12-oj godini bio član thrash metal benda i ne može se od njega očekivati da odustane od tr00 metal prženja zarad malo sevdaha. pa koliko sam ja razumeo taj emir hot je njegov side projekat tako da on nije trebao da odustane od nicega.a sem toga muzika je muzika ne treba se ogranicavati sa pravcima ne vidim po cemu je nesto manje ili vishe tr00 ako je manje metal.a nisam ja hteo da kazem da album sevdah metal od emira hot ne valja.album je super,redovno ga slusam.samo kazem da mi je glupo zato sto je nazvan sevdah metal kada na njemu nema sevdaha koga ja toliko volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Jesi li čuo za bend Eagles of Death Metal? To je primer pogrešnog naziva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 pa koliko sam ja razumeo taj emir hot je njegov side projekat tako da on nije trebao da odustane od nicega. Pa sta mu je onda glavni projekat, ako mu je ovo side-project? Bojim se da si pogresno razumio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 Pa sta mu je onda glavni projekat, ako mu je ovo side-project? Bojim se da si pogresno razumio oni southern storm i ono drugo Jesi li čuo za bend Eagles of Death Metal? To je primer pogrešnog naziva. jau znam za bend cuo sam ih,zvuce onako smesno i interesatno u isto vreme.hvala sto si me podsetio na njih trebao bi nesto da skinem a za pocetak moram da nadjem onu pesmu o nekoj tamo 19-godishakinji(inace pesma zvuci totalno gej) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Album nije losh, oseca se fascinacija Malmsteenom na kilometar. Ja volim sve uplive etno-a, narodnjaka, seljaka i slicnog u gitarsku muziku i ne pravim pitanje da li je to Fintroll, Pero Defformero, Kultur Shock ili Butterfly Temple ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 2, 2008 Author Report Share Posted August 2, 2008 oni southern storm i ono drugo Ne, ne, nije on u tom bendu vec par godina. A ni SS ne postoji sada u tom obliku, to je sada Irina & Storm. Tako da mu ovo dodje kao glavni projekat, a imao je side ispade i sa Deanom Cleom, gostovao mu je na solo albumu, valjda sve gitare snimio... cuo sam ranije semplove, i to je neki neoclassical power, ne znam da li je album zavrsen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Preslusao sam album i mogu vam reci da je odlican. Nije mi se dopao na prvo slusanje, ali sam posle promenio misljenje. Od mene ocena 7,5/10. Svidjaju mi se sve pesme osim Forspil, Sevdah Metal Rhapsody i Hola Martisorului. Btw. gde ima da se kupi original i za koliko para? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Btw. gde ima da se kupi original i za koliko para? Ma imas u skoro svim muzickim prodavnicama, kosta oko 400 - 450 din otprilike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimebag Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Ma Hot je kralj!!!Album je odradjen odlicno.Jos ne svice rujna zora vokal odradjen prejako...Mike Ternana bubanj razvaljuje(nije dzaba svirao sa Malmstenom ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted August 17, 2008 Report Share Posted August 17, 2008 Svakim danom mi se ovo sve vise svidja.I jedan od retkih albuma koje mogu da odslusam od pocetka do kraja sa punom paznjom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 nije lose ovo cudo,dobra je pjesma world set on fire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Ma Hot je kralj!!!Album je odradjen odlicno.Jos ne svice rujna zora vokal odradjen prejako...Mike Ternana bubanj razvaljuje(nije dzaba svirao sa Malmstenom ) Od Malmsteen-a do danas, prevalio je on dug put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimebag Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 Meni se cini da je bio i sa Whitesnake-om... Pa svirao je sa Malmstenom da bi mogao svirati sa Emirom.To mu je bio preduslov. LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 18, 2008 Report Share Posted August 18, 2008 On trenutno svira u bendovima Masterplan i Artension, a stalni je i dugogodišnji član i Axel Rudi Pell-ovog benda, gde sam ga najpre i zapazio. Svira i sa Tarjom Turunen i videćemo ga u Beogradu u oktobru. Svirao je godinama u bendu Rage, jedno vreme u Metaliumu, sa Tony MacAlpine-om, Rolandom Grapow-im i u nizu drugih projekata i bendova, a ima i svoje solo albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts