Josif Visarionovič Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Sinoc mi lik ispred nosa uzeo poslednji primerak Emir Hot.Hteo sam za kurac da se ujedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Kako je prokleto dobar ovaj album A ja nisam cula da ovaj covek postoji dok mi neko pod nos nije poturio "Sevdah metal" i hvala mu na tome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 5, 2008 Report Share Posted November 5, 2008 Meni je još sa Southern Stormom, ostao u podsvesti. A "Sevdah" je odličan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Neon Knights – “Deserted Land” (1998) http://rapidshare.com/files/107469699/Neon_Knights.rar.html Ovaj album je nemoguce pronaci u domacim muzickim radnjama, pa zbog toga evo link za download. Tuzlanski heavy metal bend u kome je Hot svirao prije prelaska u Southern Storm. Njihov jedini album “Deserted Land” iz 1998. objavljen za jednu italijansku etiketu. Po mom misljenju odlican album! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Raritet, a? Hvala za link. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Odlično, ovo sam tražio i nisam mogao da nađem. Skida se upravo. Pretpostavljam da je nešto u fazonu Black Sabbath-a iz osamdesetih, i Southern Storm uostalom ima taj prizvuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted November 6, 2008 Report Share Posted November 6, 2008 Mogu slobodno reći da "Deserted Land" zvuči vrlo dobro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Neon Knights – “Deserted Land” (1998) http://rapidshare.com/files/107469699/Neon_Knights.rar.html Ovaj album je nemoguce pronaci u domacim muzickim radnjama, pa zbog toga evo link za download. Tuzlanski heavy metal bend u kome je Hot svirao prije prelaska u Southern Storm. Njihov jedini album “Deserted Land” iz 1998. objavljen za jednu italijansku etiketu. Po mom misljenju odlican album! Da, cak su imali i svirke po Italiji! Hvala za link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 7, 2008 Report Share Posted November 7, 2008 Neon Knights dobar, baš dobar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 (edited) Recenziju mozete procitati na RockSerbii! http://www.rockserbia.net/recenzije/emir-h...vdah-metal.html Edited November 24, 2008 by Joe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 (edited) pazite bend i nije los,svidja mi se.ali zasto pobogu je nazvao album sevdah metal kada ovde nema ni s od sevdaha.nema ni trunke i to kazem ja koji jako voli sevdah muziku i stalno je slusa ovo je sevdah,safet isovic-u stambolu na bosforu usput slusajte kultur shock,to je pravi sevdah metal-hardcore a ne ovo.i usput za svima moram da kazem da je sevdah umetnost od muzike i da metal moze da pravi svaka budala ali ne i sevdah jer za sevdah treba imati dushu Edited January 23, 2009 by Теша Тешановић Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 ja dušu nemam, ili ne znam da je dam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted January 23, 2009 Author Report Share Posted January 23, 2009 Da, cak su imali i svirke po Italiji! Nije samo da su imali svirke po Italiji, nego su imali Labyrinth za predgrupu tamo, i to u Return to Heaven Denied eri Labyrintha, kad su najbolji i bili Potom, u italijanskom Metal Hammeru vece ocene od Bruce Dickinson solo albuma. Svirali su na zatvaranju fudbalskog prvenstva u Francuskoj. A poseban detalj je da je vokal Edvard, u to doba imao 17/18 godina. Predobar album Deserted Land, odlicne pesme... da je bolja produkcija, parirao bi svom heavy metalu na planeti snimljenom u to vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 pazite bend i nije los,svidja mi se.ali zasto pobogu je nazvao album sevdah metal kada ovde nema ni s od sevdaha.nema ni trunke i to kazem ja koji jako voli sevdah muziku i stalno je slusa ovo je sevdah,safet isovic-u stambolu na bosforu usput slusajte kultur shock,to je pravi sevdah metal-hardcore a ne ovo.i usput za svima moram da kazem da je sevdah umetnost od muzike i da metal moze da pravi svaka budala ali ne i sevdah jer za sevdah treba imati dushu Sevdah nije muzika. Sevdah je ljubav, i to posebna vrsta ljubavi. Na bukletu Sevdah Metala ima definicija sevdaha. Ali zato metal jeste muzika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted January 23, 2009 Report Share Posted January 23, 2009 usput slusajte kultur shock Kultur Shock ftw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) Tek sam pre par dana ovo skinuo. Sve pesme mi se svidjaju,jedini minus su na par mesta prenaglasene folk melodije. A onaj zadnji deo u Sevdah Metal Rapsodiji je . Edited February 8, 2009 by El Karnisero Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ja konacno preslusao ovaj album kako treba. I nije neki "wow" utisak ostavio na mene, dao bih mu 7,5/8 od 10. Odradjeno je sve kako treba, ali ponovo mi manjka nesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Ja se u slušanju muzike rukovodim devizom "od manjka glava ne boli". Dakle, baš mi je drago što na albumu nema nekih proseravanja, koja bi bila višak. Svaka deonica je na mestu, svaka pesma je jaka, ukratko - radi se o jednom od nekoliko najboljih metal albuma u 21. veku. Bojim se da je baš zato neponovljiv. Kad bi Emir sada izdao još neki album, verujem da ne bi bio ni blizu Sevdah Metala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Slazem se skroz!!! Ovo je toliko dobar album da je na njemu trebalo staviti natpis - Samo za true metal bracu - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Mene je vec smorio. Mozda cu ga pustiti jos dva puta maks, pa tek posle kad ga se setim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Sevdah nije muzika. Sevdah je ljubav, i to posebna vrsta ljubavi. Na bukletu Sevdah Metala ima definicija sevdaha. Ali zato metal jeste muzika. sevdah jeste pravac muzike,potice iz arapske reci koja oznacava tugu.sevdah je narodna muzika koja je nastala u gradovima u bosni.ovaj emir hot nema ni s od sevdaha Slazem se skroz!!! Ovo je toliko dobar album da je na njemu trebalo staviti natpis - Samo za true metal bracu - sta reci na ovo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 Realno ovaj album i jeste za ljude koji cene pravi metal. Valja imati u vidu da je Emir Hot poprilično inspirisan Malmsteen-ovim radom, ali isto tako i da poslednjih nekoliko Malmsteen-ovih albuma nisu ni blizu po kreativnosti ovom Emirovom remek delu. Emir je uneo svežu krv u već poprilično ustajali muzički fazon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 pa mozda mi se zato ne svidja,ja prezirem hevi metal i malstima 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 pa mozda mi se zato ne svidja,ja prezirem hevi metal i malstima To je zato sto nisi true. Nista licno batice samo konstatujem. Bilo bi i dosadno na forumu da su svi isti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necromortum Posted December 1, 2009 Report Share Posted December 1, 2009 Emir genije!!! Odusevio sam se kad sam cuo album!! Najjaca pesma mi je "Devils in Disguise".. Kad sam prvi put cuo ime albuma, poceo sam da se cepam, ali s Emirem nema zezanja..xD SAmo napred..xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts