Ven0mous DejVi Posted April 8, 2008 Report Posted April 8, 2008 Vault Of Pain su osnovali pevač Bane i gitarista Despot. Početkom 2008. ,nakon nekoliko personalnih promena, okuplja se sadašnja postava benda zahvaljujući nesebičnoj pomoći novosadskog hardcore benda Kolaps i Positive Family studija. Prvi put nastupaju 22.2.2008 u klubu London Underground u Novom Sadu, kao specijalni gosti, zajedno sa bendovima Muzika Poludelih, Neverlost, This Is How We Feel i Kolaps, i izvode 5 autorskih pesama. U aprilu 2008. bend ulazi u studio i snima tri pesme - It's Your Life EP. Pesme su snimljene uživo, na 1,2,3... Možete ih preslušati i download-ovati na MySpace stranici benda: www.myspace.com/vaultofpain Quote
banedeathmetal Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 NAJBOLJI NOVI DOMACI BEND U POSLEDNJIH GODINU DANA KOJI SAM CUO !!! SVE POHVALE I SVE NAJBOLJE !!!!! Quote
Chicken Little 420 Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 Podrska i od Downstroy-a.. keep moshin' Quote
Chicken Little 420 Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 skinuo sam demo, nije lose za prvi snimak, mada, vokal mi nije (barem studijski) ubedljiv, ali vremenom ce se popraviti.. punu recenziju su napisati uskoro.. pozdrav! Quote
Ven0mous DejVi Posted April 18, 2008 Author Report Posted April 18, 2008 Od ponedeljka delimo It's Your Life EP na diskovima...bice multimedijalni CD, ubacili smo podatke o nama, sličice i video klip sa svirke,sve u lepo dizajniranom meniju, odstampali smo lepe omote na 4 strane... Ko zeli, mozemo mu poslati na kucnu adresu postom, ili direktno u ruke ako je u Novom Sadu...kontaktirajte nas na nasoj MySpace stranici...verovatno cemo ostaviti i neku kolicinu u Mungosu... Quote
banedeathmetal Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Sledecu subotu ocekujem svoj potpisani primerak !!! Quote
Ven0mous DejVi Posted May 11, 2008 Author Report Posted May 11, 2008 Postavili smo snimak sa naše debitantske svirke na YouTube. Pogledajte... Quote
banedeathmetal Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Malo update-a: Bend je izmenio postavu, u planu je snimanje novog materijala (za sada nista precizno), a 23.05 sviraju u Kikindi sa nama! Quote
banedeathmetal Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 (edited) Petak, 13.03.2009: INSULT (Modern Metal, Poland) + Local Support: KOLAPS (Old School Hardcore, Novi Sad) VAULT OF PAIN (HC/Metal, Novi Sad/Becej) Mesto: CLUB DVORISTE UPAD: 200 Dinara POCETAK: 21:30h Edited March 8, 2009 by banedeathmetal Quote
banedeathmetal Posted March 16, 2010 Report Posted March 16, 2010 Nova pesma na MySpace-u, po meni i najbolja do sada! Quote
Dushman Posted June 14, 2010 Report Posted June 14, 2010 Bend je promenio basistu, sada im svira Andrej iz benda Step Off. Bend se sada sprema za snimanje prvog albuma. Quote
General_Red Posted June 29, 2010 Report Posted June 29, 2010 Da nakon moje greske i otvaranja novog posta...prebacicu se ovde. Svirka u Aurisu 03.06.tekuce godine. Step Off, Bau vau (valjda se tako pise), Selfimmolation, i Vault Of Pain! Upad 100din! P.S. Pre toga isto mesto 02.06. Thrash/Death masakr sa Toxic Trace-om! Quote
Recommended Posts