:matija Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 ma bre najjaca je vitrina od mandarina (kojoj sam ja dao ime, iako to oni nece da priznaju) Quote
mara! Posted May 26, 2008 Report Posted May 26, 2008 eeee ja imam original cd "i to cetri puta...". ja sam trve, a ne ta tu kao nesto ono bleja piraterija i tako to. xD Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 (edited) ma bre najjaca je vitrina od mandarina (kojoj sam ja dao ime, iako to oni nece da priznaju) Najjacha je "Ptichurine",a bogami i najtezha za izvodjenje uzhivo(ako toga ikada i bude bilo xD ). Pitao sam Katica da pokusha da otpeva,i nije mogao onako mocno kao na snimku. eeee ja imam original cd "i to cetri puta...". ja sam trve, a ne ta tu kao nesto ono bleja piraterija i tako to. xD Original na CD-u za narezivanje?xD Edited May 28, 2008 by Sandman Quote
mara! Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 umh, n00b? to se zove verbatimov prazan cd? xD sa sve slikom u boji.... xaxaxa Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Kako god...mogao je biti i CD marke "princo" ili bilo koji drugi,ali sluzhi za narezivanje. Quote
:matija Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 haha, ali nije isto kada ti licno clan da cd i kad ga ti uzmes od nekog lika ili skines sa neta.. jos ako ima i autogram Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 (edited) Haha,i autogram. Nego ima li neko neke vesti vezane za merchendise? Koliko znam u planu su bile dugachke gace sa logoom. Edited May 28, 2008 by Sandman Quote
Mita Posted May 28, 2008 Author Report Posted May 28, 2008 Haha,i autogram. Nego ima li neko neke vesti vezane za merchendise? Koliko znam u planu su bile dugachke gace sa logoom. ja bi ih prvi uzeo Quote
:matija Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Haha,i autogram. Nego ima li neko neke vesti vezane za merchendise? Koliko znam u planu su bile dugachke gace sa logoom. haha, pa da, ali postoji samo jedan primerak, i to su u stvari obicne dugacke bele gace i preko toga napisano "sticks and stones".. ne znam sto se tice masovne proizvodnje Quote
Sandman Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 Da,da,to je Djolov lichni primerak,ali rekoshe da ce valjda biti i za fanove. Quote
:matija Posted May 28, 2008 Report Posted May 28, 2008 mozda, mozda, pitacu ga kad ga vidim na msnu, pa javljam Quote
mara! Posted May 29, 2008 Report Posted May 29, 2008 Kako god...mogao je biti i CD marke "princo" ili bilo koji drugi,ali sluzhi za narezivanje. icon_biggrin.gif svestan li si ti kolicine svoje gresnosti??? za takvu izjavu gorecjes u paklu u najgorim mukama! thou shall not say da je princo i verbatim jedno te isto! xD Quote
Sandman Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Dobro naravno da nije isto,verbatim je trve i ja ga koristim. Quote
Mita Posted June 30, 2008 Author Report Posted June 30, 2008 (edited) Izasao novi singl Povracka u krvotoku inspirisan hejt mejlovima: NOVI SINGL Edited June 30, 2008 by Mita Quote
dimmu1 Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 mislio sam da je moj bend uzas,ali kad sam naleteo na ovu temu :) Quote
Erektus Posted December 29, 2008 Report Posted December 29, 2008 (edited) evo mene opet.. (djol) zaboravio sam sifru pa se opet registrovao. ako nekog zanima video Mejking of tog singla, neka kontaktira.. mada verovatno vas sve boli kurac i te hejtmejlove valjda imate na nasem spejsu i dimmu koji je to tvoj bend? takodje ako neko hoce disk "Ja ne tucem svoju zenu... paprikom" neka se javi Edited December 29, 2008 by Erektus Quote
Recommended Posts