obsessed by cruelty Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 :rockdevil: nisam ni znao da se sprema novi album kacite 320 kad iscuri Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Pa ovo je mozda najkomercijalniji ali meni najbolji album do sad ! Quote
Grobodan Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 kacite 320 kad iscuri Brzo je stigao https://yadi.sk/d/fUYper-aj7L4B 1 Quote
ShinigamY Posted September 15, 2015 Report Posted September 15, 2015 Evo celog albuma kao stream na youtube: 1 Quote
bradilko Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 meni ovo altered state za siromašne. dan se baš trudio da bude kreativan, ali sama muzika mi dosta zvuči reciklirano, nisam zadovoljan na prvo preslušavanje, pogotovo što nema ni jedne energične pesme. jedino produkcija što je stvarno vrhunska. Quote
23/16 Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Meni je ovo odlicno, zanimljiv bas i malo repovanja . Quote
azal Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 rep nu metal momenat moguce da mi upropastio ceo dozivljaj. Quote
obsessed by cruelty Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Ni meni nije nesto to leglo.. Npr na Schizoid Lloyd albumu mi je bas do jaja leglo to repovanje Mada, fin album, ne mogu da se slozim s Nesom da im je najbolji ali skroz dobar. Quote
Face Of Melinda Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Jeste li provalili da taj rep trip uz boju vokala tako podseca na FNM i umalo da na Utopiji zapevam "Epic" Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 20, 2015 Report Posted September 20, 2015 Vrlo moguce da mi se zbog toga svidja Quote
Grobodan Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 meni ovo altered state za siromašne. Ovo, a i on je bio One za siromasne. Totalno pickast i mlitav album, silazim ja sa ovog voza. Quote
azal Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 za njih sam najvise nade imao da ce da izadju najbolji bend iz te djent price i da se pretvore u nesto intersantnije, ali stvarno stagniraju. vidi se da mogu, ali nekako su u fazonu play it safe. ima par dobrih pesama ovde, i vise nego par sjajnih momenata/ideja, ali nekako nikad dovoljno da bih imao zelju da preslusam vise of triput. Quote
bradilko Posted September 22, 2015 Report Posted September 22, 2015 Ovo, a i on je bio One za siromasne. Totalno pickast i mlitav album, silazim ja sa ovog voza. pa i nije, AS i One su se mnogo više razlikovali po stilu, plus AS ima odlični Of Matter, što je po meni nešto najbolje što su napisali što kaže azal ima momenata novi album, ali hook je nula. Quote
23/16 Posted January 18, 2016 Report Posted January 18, 2016 (edited) Ide neko u Bec mozda? Iako sam ih gledao skoro, ne bih imao protiv da ih vidim opet. A predgrupa me je bas iznenadila, nekada su bili neki krsh djent, ovo novo je skroz fino: http://www.youtube.com/watch?v=C0Bc4pkSGfU Edited January 18, 2016 by 23/16 Quote
Face Of Melinda Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 Pustih sada One album, koja lepota od albuma Ostatak mi je nekako u senci prvenca, altered state mi je bio meh, a polaris mi je bio meh-meh, sto laza kaze play it safe, ne mogu da kazem da su losi, ali posle One albuma kada se naslusas dobre svirke i vidis kakav potencijal bend ima, smoris se kad vidis da su na istoj meti i istom odstojanju... Jest' bolesna stvar, ali predobra http://www.youtube.com/watch?v=xYhfH59OLC8 Quote
obsessed by cruelty Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 Skroz meh... Valjda nece sledeci album da bude full on laganica, mnogo mi je bolji originalni aranzman, a ni na Polaris se ne secem nesto mnogo Quote
bradilko Posted July 13, 2016 Report Posted July 13, 2016 ako misliš na errai, biće ceo remiksovan polaris. sudeći po nekom intervjuu koji sam gledao početkom godine, sumnjam da će se vratiti u neku živahniju priču, obzirom da se izjasnio koliko im je bilo neprijatno da prave muziku koja ide uz scream vokale kada su snimali One xD lol, nažalost ne mogu da nađem taj intervju... Quote
azal Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 meni se ovo svidja, realno onaj njihov djent zvuk je bas dosadan, svaka pesma kao da se isti riff desava. ovo ide na bolje po meni. Quote
bradilko Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 (edited) meni je problem što je ovaj remiks konkretno potpuno flatline dinamički. sam koncept mi je ok, ali izvedba mlohava. danovi "gildenlow" vokalni filovi su hajlajt. Edited July 14, 2016 by bradilko Quote
azal Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 sreca pa nisam dovoljno slusao staru verziju da bi mi smetalo jes Dan pokidao sa tim piskavim momentima Quote
bradilko Posted July 14, 2016 Report Posted July 14, 2016 pa, original mi je najbolja stvar na polarisu, preciznije, pored hexes jedina interesantna Quote
Live Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=WRsjlOOIylg Quote
bradilko Posted September 13, 2016 Report Posted September 13, 2016 super je spot, nije mi jasno do duše, ako promovišu errai, što je ista verzija kao sa polarisa... Quote
Recommended Posts