Demon Seed Posted May 4, 2018 Report Posted May 4, 2018 Meni se ovo svidja. Jeste pederasto, kratko i ima dosta pop/ambiental delova, fino me vozi. Šta će ti "ali", brt, fixed Quote
Haos sam ja Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Dosta tanak ovaj novi. Jos su ovi singlovi sto su ranije izbacili ispale najbolje pesme. Meni je refren na "luminary" fantazija, "king' je zanimljiva pesma, dosta su tu eksperimentisali, medjutim ubrzo album postaje prilicno dosadan i nekako prazan, ima super zavrsni rif na "juno", "smile" je prosecna, ovo ostalo jako neubedljivo, neka ambijentala sve vreme uz po koji reciklirani rif sa prvih albuma. Bas je sve nekako sklepano, uprkos standardno nabudzenom zvuku. Daniel super peva naravno ali malo je ekipa postala talac njegovog guranja u prvi plan. Pojedinacno je sve ok ali u zbiru nimalo uzbudljivo. Quote
Haos sam ja Posted July 17, 2018 Report Posted July 17, 2018 Mnogo dobar gruv ovde, bas ga lepo puni: Quote
bradilko Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 lepo krene da vozi ovaj rif u strofi, obećavajući neki porast energije, a onda jedna buljčina od refrena also, počeo i deni boy da se razbacuje sa autotjunom, biće ovo neki teški pop album... Quote
Chicken Little 420 Posted May 30, 2019 Report Posted May 30, 2019 https://getmetal.club/157737-daniel-tompkins-castles-2019.html Quote
Haos sam ja Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 U decembru izlazi novi Danov solo album, zvaće se "Ruins". Prvi singl: Quote
23/16 Posted December 30, 2021 Report Posted December 30, 2021 Nisam ni znao da su izbacili live album. Upravo slusam, zvuci dobro. Quote
bradilko Posted December 30, 2021 Report Posted December 30, 2021 kida den, iako ne može nocturne da otpeva u originalu 😄 Quote
bradilko Posted April 9, 2022 Report Posted April 9, 2022 https://kscopemusic.bandcamp.com/album/regrowth Quote
bradilko Posted July 12, 2023 Report Posted July 12, 2023 predugo traje, al dobra je ona lomljava u prvom delu Quote
Haos sam ja Posted July 13, 2023 Report Posted July 13, 2023 baš predugo traje + estetika je odvratna, ja mrzim ovaj video games fazon, ali ima ovde šta da se čuje Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted July 14, 2023 Report Posted July 14, 2023 Jbg, meni dajte pickasti Sonder any day. Quote
bradilko Posted July 21, 2023 Report Posted July 21, 2023 (edited) Edited July 21, 2023 by bradilko Quote
Haos sam ja Posted August 1, 2023 Report Posted August 1, 2023 Imam utisak da je novi album preloman momenat za ove ili da se vrate u žižu ili da odlepršaju u nebitnost. Dobri su uživo ali sve vreme imam utisak da su bolji muzičari nego kompozitori. Bilo i par novih, mislim da su bolje od proseka. Mislim da bi Dan dupe dao da peva u Imagine dragons ili tako nekom popularnom sranju. Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted August 2, 2023 Report Posted August 2, 2023 (edited) On 7/14/2023 at 7:17 PM, Marko, Mon_a[MOR]e said: Jbg, meni dajte pickasti Sonder any day. Jeo sam govna, odlicna je nova i super je zvucala uzivo na Artmaniji. Onaj opener novi (Natural Disaster) sto sviraju vec godinama live je dosta losija though. Ako je suditi po te dve, bice dosta tezi album od Sondera - na tragu pocetaka. Sto je OK, samo da nije Polaris... On 8/1/2023 at 10:47 AM, Haos sam ja said: Imam utisak da je novi album preloman momenat za ove ili da se vrate u žižu ili da odlepršaju u nebitnost. Dobri su uživo ali sve vreme imam utisak da su bolji muzičari nego kompozitori. Mislim da su oni ispucali sve sto su mogli da modifikuju zvuk a da sacuvaju identitet - sad im je ostalo da stancuju. Pokazalo se da se ta scena kojoj pripadaju ne osvaja dobrim pesmama jer su publika 90% likovi iz istih takvih bendova i njihove devojke, pa se "popularnost" i kinta stice stancovanjem sadrzaja na drustvenim mrezama i pomaganjem publici u njihovim hobi projektima (sempl biblioteke, lekcije, pluginovi...). Zato Perihery koji tek treba da napise i snimi pesmu kvaliteta nekog Tesseract B-sidea vozi lambordzinije. Edited August 2, 2023 by Marko, Mon_a[MOR]e 1 Quote
Haos sam ja Posted August 2, 2023 Report Posted August 2, 2023 1 hour ago, Marko, Mon_a[MOR]e said: jer su publika 90% likovi iz istih takvih bendova i njihove devojke Haha, bullseye Btw, šta znam, ekspanzivniji mi je dosta Periphery, šire im je polje delovanja od Tesseracta. Ne ispadne to uvek dobro ali nisu baš tako skučeni, naprotiv. Quote
bradilko Posted August 7, 2023 Report Posted August 7, 2023 daleko je ipak periphery ispred. tesseract je zasro motku kad su se posle polarisa istripovali da izričito više neće da pišu agresivnu muziku. kad su izvalili da nemaju kapacitet za tu akciju, eto njih nazad, how the turntables... morao bi ovaj album da udari jako. slušaću ih oboje u januaru u milanu, dan za dan, mogli bi da prestanu da teraju denija da peva nocturne, baš ne leži njegovom rasponu 😄 Quote
23/16 Posted August 16, 2023 Report Posted August 16, 2023 (edited) https://youtu.be/LvLMaL0THhw Edited August 16, 2023 by 23/16 Quote
Recommended Posts