SACRAMENTAL BLOOD Posted April 9, 2008 Report Posted April 9, 2008 "Mi smo teski bend Anality. Trojca bednika su se okupila ali tesko okupila. Rezultat dugogodisnjeg prezderavanja, oblokavanja, nehigijene, retardiranosti, loseg zivota, bolesnih ideja i slusanja metala rezultirali su sa 2 teska albuma “Gnojenje” i “Fale Zubi”. Gomila mesista, slaninice, rolovanog, piva, brutalnog izivljavanja nad instrumentima i neumeca sviranja pretstavljaju nas rad. Bend se sastoji od trojce masnih smrdljivih spodoba. Tesha - masnoca - jauci - bas Shilja - perut - gitara - krici Bunika - gnoj - bubnjevi - arlaukanje Albumi govore o stvarima o kojima vam nikad ne bi palo napamet da diskutujete, a inace je to deo nase svakodnevnice. Dok slusate albume sigurni smo da ce svako od vas imati barem jedan problem o kome mi urlicemo. Dok slusate albume proverite da vam nije izasao cir i da li su vam svi zubi na mestu ili su poispadali. U svakom slucaju bicete masniji i smrdljiviji nego pre slusanja. S smrdljivim pozdravom, Anality " www.myspace.com/flogocid 1 Quote
Sloba Posted April 10, 2008 Report Posted April 10, 2008 KULT STROKE Brate kraj!!! Vrh vrhova!!! Rebirth bagre.Bagra never dies.Headlineri obscene-a sledece godine. Quote
banedeathmetal Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 ...Headlineri obscene-a sledece godine. Uz Vaginalni Otvor :) Quote
Vermis Posted April 11, 2008 Report Posted April 11, 2008 Jebeno najbolji bend na svetu!! P.S....."UVEK MI SE DESAVA GNOJENJEEEEEEEEEEEE!!" Quote
banedeathmetal Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 Jebote ako ovako nastavimo ja sam za da organizujemo Srpski Obscene Extreme !!!! ko je samnom ?!?! Quote
gadget Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 ja sam, evo pevach u 3 grind benda 2 goregrind, 1 mince core Quote
WIZARD OF GORE Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 srpski obscene extreme? nema šanse Quote
gadget Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 (edited) bilo bi lepo kada bi kultura bila na takvom nivou kod nas kao i kod Cheha, to je, na zalost, samo pusti san. jer osnove grindcore-a se cesto vezuje za antifasizam (hocu da kazem da u principu ima dosta anti-fa bendova) a sa druge strane, dosta goregrindera koji ne vole takve stavove. tako da na potpuno zanemarljivoj grindcore/crust/goregrind sceni srbije, postoji netrpeljivost medju podpravcima. da vas potsetim da na Obscene-u, nastupaju anti-fa, vegan, mince core bendovi u velikim kolicinama, i da se iskljucivo prodaje veganska/ vegeteraijanska hrana. tako da se moze npr. govoriti o goregrind festivalu, ali koji nije defnisan po uzoru na Obscene, na kome nece svirati nikakvi crust grind bendovi kojih inache ima dosta na gorepomenutom festu. ali ideja o festu je svakako dobra i bilo bi mi drago da se takve ideoloske razlike prevazidju te da bendovi lepo sviraju kao jedna velika srecna grind porodica edit: inache, ANALITY odlichno zvuche Edited April 12, 2008 by gadget2 Quote
RaBel Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Jebote ako ovako nastavimo ja sam za da organizujemo Srpski Obscene Extreme !!!! ko je samnom ?!?! smeshan si, brate... svi bendovi u Cheshkoj su skroz antifa, posebno ti koji sviraju na Obscene, a ovde su svi u Car Lazar fazonu. Quote
banedeathmetal Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 smeshan si, brate... svi bendovi u Cheshkoj su skroz antifa, posebno ti koji sviraju na Obscene, a ovde su svi u Car Lazar fazonu. Brate, nisam mislio bukvalno da napravimo O.E., vec samo neki malo veci fest od desetak bendova a da se sve vrti oko Grind/Gore/Core/Crust. Jebo mater ono svi neki ozbiljni ovde u picku niko nece da se druzi, zeza i svira....brate ali iskreno mene boli kara ko ima kakav stav u privatnom zivotu, pa cak i u bendu. Ako bend svira dobru muziku, a nema se svakako para od toga, zasto ne bismo napravili neki mini-fest u Grind fazonu... Jbte mi imamo preko 10 bendova koji su Grind/Grincore/Gore/GoreGring orientisani, i sto ne bismo napravili Fest, a ne udruzenje bendova koji imaju iste stavove? Jebote muzika je tu da spaja ljude i budale koje vole ovakvu muziku, pa sse pije i svira brate, a ne da ih deli i razdvaja po ideoloskom stavu. Recimo, ako budemo organizali ovako nesto, ako neki bend ne bude hteo da svira iz nekog razloga, ni ne mora jbte. tako da se moze npr. govoriti o goregrind festivalu, ali koji nije defnisan po uzoru na Obscene, na kome nece svirati nikakvi crust grind bendovi kojih inache ima dosta na gorepomenutom festu. ali ideja o festu je svakako dobra i bilo bi mi drago da se takve ideoloske razlike prevazidju te da bendovi lepo sviraju kao jedna velika srecna grind porodica edit: inache, ANALITY odlichno zvuche E o tome ti pricam, to je poenta. I da, sorry Anality-u sto je ovo sad tako off-topic, ali jbg. Quote
Sloba Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 smeshan si, brate... svi bendovi u Cheshkoj su skroz antifa, posebno ti koji sviraju na Obscene, a ovde su svi u Car Lazar fazonu. Pogotovo headlineri poput cripple bastards i dismember. Znojem i gnojem ce se tesko doci do globalnog ujedinjenja rasa i nacija ali na mikro nivou bednici svih zemalja su odavno ujedinjeni. Quote
RaBel Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Pogotovo headlineri poput cripple bastards i dismember. Znojem i gnojem ce se tesko doci do globalnog ujedinjenja rasa i nacija ali na mikro nivou bednici svih zemalja su odavno ujedinjeni. i ANAL NOSOROG je trebalo da svira, pa kad su organizatori saznali da su nazi bend ispushili ga... Quote
WIZARD OF GORE Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Anal Nosorog NIJE nazi bend, nego pevač ima drugi bend koji je nazi Quote
RaBel Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Anal Nosorog NIJE nazi bend, nego pevač ima drugi bend koji je nazi samo toliko Quote
WIZARD OF GORE Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 razlika ipak postoji moraš priznati a nije ni tačna konstatacija da na OEF-u nastupaju samo antifa bendovi, makar pola bendova uopšte ne zanima ni religija ni politika niti bilo kakva druga ideologija....ali to je sad neka druga tema koja nema veze sa Anality Quote
gadget Posted April 13, 2008 Report Posted April 13, 2008 Pogotovo headlineri poput cripple bastards i dismember. Znojem i gnojem ce se tesko doci do globalnog ujedinjenja rasa i nacija ali na mikro nivou bednici svih zemalja su odavno ujedinjeni. pa ove godine su headlineri extreme noise terror i agathocles (i macabre) samo hocu da ukazem na postojanje i netrpeljivost na "sceni", medju podpravcima i to su chinjenice i eventualna neslaganja u buducem organizovanju nekog mini festa ala Obscene sto se mene tice, ja bih rado prisustvovao jednoj takvoj manifestaciji, chak sam se neretko i raymishljao organiyovati evo, sada imamo bar 10-ak grind bendova, i otprilike toliko brutal death bendova, tako da se moze organizovati nesto evo otvoricu temu na death/grind temi Inache, ako se ne varam, u bendu ANALITY sviraju clanovi scared-a i heretical guilt-a. odlichno odsviran bubanj Quote
Recommended Posts