Angelystor Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Pricha kaze sledece Ishli Pirocanac, Koviljchanin i dva Krushevljanina posle Legacy Festa kuci i diskutovali o tome shta uopshte jebeno znachi "Bondage Goat Zombie", i sa "pametne" diskusije krenula z'ebancija oko kvltnog imena albuma, to se posle prenelo na forum i tako mrzi me da se raskucavam, ovo je size.. Plus shto je Belphegor bash dobar bio na festu, plus shto je pesma jebeno zarazna, ne mozesh da ne pevash uz predrefren i refren..iako sam album, predstavlja neshto slabiji album nego par prethodnih, IMHO I da, potpisao mi se Bondage Goat Helmuth na album : ) Quote
VoivodBG Posted September 12, 2008 Report Posted September 12, 2008 Qui - Love's Miracle Prvi disk sa etikete Ipecac recordings-a, nadam se da ce u skorijoj buducnosti i neki drugi bendovi sa iste da budu u mojoj kolekciji. Quote
VoivodBG Posted September 13, 2008 Report Posted September 13, 2008 Bjesovi - Bjesovi/Bezimeni album Quote
Glasnik Smrti Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 nije baš cd al nije ni vinil pa eto tu ču aj Quote
dudi Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 nije baš cd al nije ni vinil pa eto tu ču aj I to je cult Quote
Brynhildr Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Dead shell of universe - Tamo gde pupoljak vene... Tamo je moje seme Quote
Sisus Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 nije baš cd al nije ni vinil pa eto tu ču aj Killers imam na disku. I to neko enhanced izdanje. Ima slika Beogradskog hipodroma u sredini bukleta. Quote
Glasnik Smrti Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 ma ja nevolin svakakva reizdanja.. najdraže mi je kad naiđen na prvo izdanje ili neko ono staro koje nije nakrcano bonus pismama i sl. Quote
Sisus Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Ovde ima jedna bonus pesma, ali ima i slika, dva spota i biografija do Killersa. Quote
RNA Posted September 17, 2008 Report Posted September 17, 2008 Killers imam na disku. I to neko enhanced izdanje. Ima slika Beogradskog hipodroma u sredini bukleta. Има у "Live After Death" ДВД-а слика Бруса поред фиће на коме ћирилицом пише "милиција". Quote
oʞɾoƃ Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Arch Enemy - Dead Eyes See No Future Soulreaper - Liferazer Oba diska su mi bila jeftinija od poštarine iz Amerike Quote
Sisus Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Има у "Live After Death" ДВД-а слика Бруса поред фиће на коме ћирилицом пише "милиција". Hehe, do jaja. Arch Enemy - Dead Eyes See No Future Soulreaper - Liferazer Oba diska su mi bila jeftinija od poštarine iz Amerike Kako ti se cini Soulreaper? Quote
Totamealand Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Za one kasete stvarno svaka čast! Има у "Live After Death" ДВД-а слика Бруса поред фиће на коме ћирилицом пише "милиција". Ja mislim da je to Steve. Quote
Маузер Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 The Stone-Magla CD May Result-Noc Crnog Plamena Quote
Brynhildr Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 The Stone-Magla CD May Result-Noc Crnog Plamena Zar nije Decenija crnog plamena? Nego, gde si nabavio maglu? Ja tako trazim taj cd Quote
StarbreakeR Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 (edited) Iced Earth - The Dark Saga Iced Earth - Something Wicked This Way Comes Lepo, lepo BTW. Andzelistore, resicemo ga uskoro, merkam jedan lep TotO Edited September 20, 2008 by StarbreakeR Quote
Grob Bez Dna Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 kolko si platio te IE, ako nije tajna, a?i di si uzeo? Quote
StarbreakeR Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Tajna je, zato sto ako ti kazem uzeces mi The Glorious Burden na istom mestu :P Zezam se, na berzi, za po 400 svaki...al nemoj da uzmes GB Pliiiiiiizzzzz.... Quote
_powerslave_ Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Besh mi sve moram otici na tu berzu u skc-u...moramo se goci dogovoriti pa da idemo zajedno hahah... Quote
Sandman Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Ja sam se sa ortakom dogovorio da vec jednom odemo na berzu,ali jbg,mrzi nas da ustajemo nedeljom rano. Quote
Маузер Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Zar nije Decenija crnog plamena? Nego, gde si nabavio maglu? Ja tako trazim taj cd Ja sam se napalio da je noc crnog plamena! Po pesmi! Nego maglu sam uzeo poslednju kopiju od Rakica. Jbg! Samo mi jos fali Zakon Velesa da bih popunio moju The Stone kolekciju! Quote
Brynhildr Posted September 20, 2008 Report Posted September 20, 2008 Ja sam se napalio da je noc crnog plamena! Po pesmi! Nego maglu sam uzeo poslednju kopiju od Rakica. Jbg! Samo mi jos fali Zakon Velesa da bih popunio moju The Stone kolekciju! Ja imam Zakon Velesa, a nemam Maglu xDDD Doduse, nemam ni tragom hromoga vuka Quote
Маузер Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ja sam taj kupio u Norveskoj! Isto poslednju kopiju nasao! Isto i Slovensku Krv! Quote
Grob Bez Dna Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Besh mi sve moram otici na tu berzu u skc-u...moramo se goci dogovoriti pa da idemo zajedno hahah... moramo...bio bi red da posetimo! Quote
Recommended Posts