Sandman Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 los si...doduse, i ja sam pazario pre 3-4 meseca. Pa jbg,nisam nesto ni jurio da ga uzmem jer u Felix i Mordor idem veoooma retko,ali sada naleteh na njega pa konacno dodah kult kolekciji(koja je mala ). Quote
RNA Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Него Трешославе, да не би безвезе отварао теме да те овде приупитам, јеси слушао можда нови шпански бенд Aggression (Тhrashing Your Brain), свирају ултра заразни и јебачки bay-area треш као и холандски Chainsaw, који свирају тотално неоригинални али убитачни треш ала Destruction? Холанђане знам одавно, а шпанске бендове нисам нешто много проучавао, осим њихових класика из 80-их. Узгред, заиста чудно да ти се не свиђа Queensryche. Препоручујем песму 'Queen Of The Reich' за почетак, а онда све даље. Мислим, не могу да разумем да се човеку са префињеним укусом за музику не свиђа ремек-дело као "Operation: Mindcrime"... то ми једноставно не иде у главу. Quote
Night Prowler Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 (edited) Јел тај Iron Maiden диск "enchanted" верзија са десктоп позадинама, темама и осталим глупостима? Mislis "enhanced"? А Death Magnetic, јел обично или ограничено "ковчег" издање? Obican Death Magnetic, nisam imao para za kovceg. A video sam i Judas Priest - Nostradamus za 28€ zadnjeg dana ekskurzije kada sam vec sve pare potrosio. Srce mi se cepalo kad sam ga ugledao Edited October 25, 2008 by NightProwler666 Quote
White Man Posted October 25, 2008 Author Report Posted October 25, 2008 (edited) @RNA: Е, па наравно да ми се свиђа Operation: Mindcrime, ниси ваљда помислио да нисам провалио тај албум, али просто се ради о томе да има нешто одбојно код тог бенда, не знам шта. Када сам преслушао њихове ствари рекао сам себи: "Ок, звуче добро" али после тога нисам имао неку посебну жељу да их поново слушам. Објективно гледано, да су добри - добри су, али мени баш нешто не штимају. Али као што рекох, преслушаћу их поново. @NightProwler666: Хахаха, тек сад видех шта сам написао! Да, мислио сам на "enhanced". И кaкав ти је то Judas Priest од 28 EUR? Неко deluxe издање? Edited October 26, 2008 by White Man Quote
VoivodBG Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Lockdown - Straight From The Heart Sport i Reinkarnacija - Najbolje od sira!!! Quote
oʞɾoƃ Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 (edited) @Whiteman: Onaj digibook edition Nostradamusa je jako skup, u francuskim mainstream radnjama je bio 40€. Na netu ga sada ima već za oko 20€. Taj od 28 je verovatno obično izdanje, nego videli da je dupli album, pa opičili cenu otprilike Edited October 26, 2008 by Gojko Quote
Night Prowler Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 @NightProwler666: Хахаха, тек сад видех шта сам написао! Да, мислио сам на "enhanced". Da, ovaj sto ja imam je enhanced, ima neke klipove i multimediju... И кaкав ти је то Judas Priest од 28 EUR? Неко deluxe издање? Ne bre, nego onaj Nostradamus u obliku knjige... Quote
banedeathmetal Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Kupih na svirci sinoc: LIBRA - Humanifestation LIBRA - Dreamwander Quote
Nemethor Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Vordr - II Satarial - ...And The Flame Will Take The Temples of Christ Armaggedon - Possessed by Satan Horna - Aania Yossa Quote
Lunar Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 In Flames - Jester Race/Black-Ash Inheretance digipack In Flames - Clayman Deluxe edition The Ocean - Precanberian digipack Burzum - Filosofem digipack Rain Delay - We Forget Mars Volta - Bedlam in Goliath Sex Pistols - Never mind the Bollocks here comes Sex pistols Quote
VoivodBG Posted October 26, 2008 Report Posted October 26, 2008 Fancy Frogs - Tones Of Love And Hope Quote
Nemethor Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas (original first print) Hypocrisy - 10 years of chaos and confusion Quote
Grob Bez Dna Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 kolko si platio taj hypocrisy?ako neje tajna on topic: chuck schuldiner - zero tolerance II Quote
Nemethor Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 kolko si platio taj hypocrisy?ako neje tajna on topic: chuck schuldiner - zero tolerance II Platio sam 800 dinara, danas u Mungos-u. Quote
oʞɾoƃ Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Anaal Nathrakh - When Fire Rains Down From The Sky, Mankind Will Reap As It Has Sown Six Feet Under - Commandment Quote
Sandman Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 chuck schuldiner - zero tolerance II Ja zamalo da ga kupim na sajmu. Quote
oʞɾoƃ Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ne znam zašto, ali javlja mi se da su pare u pitanju Quote
Sandman Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Ma tad sam uzeo onaj Heller,a ostatak para sam ipak odlucio da spiskam na stripove. Quote
Grob Bez Dna Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 pametno.ipak je heller-heller Quote
Imrahil Posted October 27, 2008 Report Posted October 27, 2008 Chuch Schuldiner - Zero Tolerance Rain Delay - We Forget Quote
Killing Hand Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 DT - Images and Words i Scenes from a Memory Judasi - Painkiller Return to Forever - Antology Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 RITAM NEREDA-POGO LIVE RITAM NEREDA-IX RITAM NEREDA-999 Pas mi bijo izgrizo,pa sam moro juće sa sva tri. PLUS uzeh i BJESOVI-NA ŽIVO BJESOVI-SVE ŠTO VIDIM I SVE ŠTO ZNAM Quote
Routasydän Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Gde si kupio Ritam Nereda? Ja imam sve albume, ali mp3 i hteo bih da kupim originale. herr Boban je car. Jel moze da se naruci preko neta? Meni je omiljeni "Zvuci bola", njega imam na original kaseti jer jbg kad je izasao samo tako sam mogao da ga kupim Quote
Recommended Posts