-Mare Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ^ pa sama rec ti kaze tinbox = limena kutija inace, narucio novi rain delay, ovih dana mi stize Idi ti na temu za screenshotove, baal nece da mi pomogne. Quote
VoivodBG Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 TOOL - 10000 Days Iako mi je ovaj album medju njihovim najslabijim radovima, pakovanje je prava perverzija, aka malo umetnicko delo, pored Ocean-ovog Precambrian-a definitivno jedan medju najbolje dizajniranim originalima, e kada bi neki bendovi malo isli tim stazama.... Quote
Маузер Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Watain-Rabid Death's Curse (remasterd digi) Quote
Bata Trokrilni Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 To ono shto sad ima u Mamutu? Pa bolje "Sacred Heart" da si uzeo..ja cu ga uzet' uskoro maltene sigurno. Jes', to je to. Quote
Маузер Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 (edited) May Result-Slava Smrti Edited November 5, 2008 by Grishnackh Quote
oʞɾoƃ Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Nemethore, ima li još neko slobodno radno mesto tu kod tebe? Quote
Nemethor Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Nemethore, ima li još neko slobodno radno mesto tu kod tebe? Ako si voljan da sviras bubnjeve, moze Quote
dudi Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Messiah -Rotten perish i EP Psychomorphia Quote
VoivodBG Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Hain Teny - Haintelligence Hain Teny - Roba Tibia - One in every second Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 village people-macho man Quote
banedeathmetal Posted November 5, 2008 Report Posted November 5, 2008 Danas uzeh: FLESHRIPPER/OBLITERATION - SPLIT CD (Suffer Prod. Hand Numbered Limited Edition CD of 500 copies). Old School Brutal Death Metal Hordes From Germany Quote
oʞɾoƃ Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 May Result - Gorgeous Symphonies Of Evil Quote
AstralliS Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Pazario sam OPETH CD Mellotron Heart SINGLE MINT in shrinkwrap RARE Quote
Elizabeth Bathory Posted November 7, 2008 Report Posted November 7, 2008 dobila od ortaka EPICA-U Quote
HADES Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 (edited) May Result - Gorgeous Symphonies Of Evil 'De si našao ovo, znam da je bio u IPS-u pre četiri-pet godina (dok je još bio kod SKC-a, na mestu sadašnjeg Livingroom-a) a posle ga nigde više nisam video. Najjači MR album! Inače, uzeh danas Emperor - IX Equilibrium. Edited November 9, 2008 by HADES Quote
VoivodBG Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 Zid Mortal - Svemir i ljudska glupost Quote
oʞɾoƃ Posted November 9, 2008 Report Posted November 9, 2008 'De si našao ovo, znam da je bio u IPS-u pre četiri-pet godina (dok je još bio kod SKC-a, na mestu sadašnjeg Livingroom-a) a posle ga nigde više nisam video. Najjači MR album! Trejdovao se sa nekim danskim likom što ima distro Reko' sad sam ga našao i nikad više, pa sam uzeo. Quote
Grobodan Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 ANATHEMA - Eternity AMORPHIS - Eclipse CoF - Novi Quote
Ф1!!! Posted November 10, 2008 Report Posted November 10, 2008 Бјесови - Све што видим и све што знам ( Од једног члана форума ) А у мордору на распродаји... Грешници - Над амбисом Chornobyl in house - 12 Diluvium - Aurora Claymore - The first dawn of sorrow Gero metal - No Smoke in Davidoff Само да знате да нису сви цдови тамо на попусту... И једно питање ако неко зна Лаза Ристовски - Quit (ИТММ 1993), постоји ли на цду, и наравно ако неко има да прода? Quote
Recommended Posts