Jump to content

Recommended Posts

Posted

Therion - Theli

Nešto je čudno s njegovim bukletom, nedostaju tekstovi (odnosno informacije o autoru za instrumentale) nekih od pesama. Tj. za Opus Eclipse, The Siren of the Woods i Grand Finale/Postludium.

Posted

Carpathian Forest - Black Shining Leather

digi reizdanje, nađoh u Zagrebu za 'iljadarku na koncertu :da:

Treba da vidite šta je distro na svirkama, sve sami hitovi, a ne kojekakvi Grom records i ostala sranja koja nikome ne trebaju.

Posted

Mozda je glupo, al' moram da pitam. Kako da skontam da li je disk oridjinal? NaJime, dobiJo sam King Diamond-Abigail pre par godina iz cista mira pa sam kontao da je pirat (cim sam ga dobiJo na taj nacin), ali nisam siguran da to i jeste. Ima buklet od par strana (tipa 6-8), ali mu je cudna naslovna strana tj. logo je malo skracen tj. vidi se samo pola sismisa i vr' od K je nekako odsecen (stoga kontam da je pirat). Disk izgleda kao svi oridjinali koje posedujem i totalno suprotno od pirata (bugara/siptara/promiga) koje sam imao i zvuci 100xbolje (stoga kontam da mozda i nije pirat). Nisam video druge oridjinale, jerbo moI drugari to ne volu. PoJenta pitanja je skontavanje tru(l)osti diska, jerbo je KD moj omiljeni benad cije albume moram imati skroz oridjinal, a ovaj me nekako (je)buni.