Теша Тешановић Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Dao si 200 dinara za Legende, kada za iste pare imaš Branku Sovrlić i Vanesu Šokčić?! I pored takvog kvaliteta ti kupuješ Legende? Ne kapiram. pa nisam ja dao vec moja majka posto je ona mi kupila disk.a i ne volim ja branku sovrlic mada cesto iz zezanja provritim onu pesmu od nje "bolje bi bilo za tebe da manje gledas u druge zene" ali svakako bi da 200 dinara recimo za orginal halida muslimovica,mikija gajica ili mileta delije.mada njihovi orginali vrede vishe a mene mrzi da dam pare sto je mozda i razlog zasto nemam te orginale Шта ће ти кад си страни плаћеник. Воја Гајдаш - Сабрана дела samo da se zna pricao sam ponovo sa vojom gajdasem i on nema izdavacku kucu Quote
Thrasher Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 au covece! gde si nabavio to zlo? Prosle godine u septembru. Isao sam u CD shop onako bez konkretnog cilja i naleteo na to. Nisam razmisljao ni nanosekundu. Cena je bila nekih 1400 ili 1500. Nasao sam ga u Novom Sadu, CD shop "Mungos". Quote
Imrahil Posted March 8, 2009 Report Posted March 8, 2009 Blind Guardian - Follow the Blind The Sins of thy Beloved - Perpetual Desolation Quote
darkmiss Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 nije CD, ploca the final cut - pikn floyd, u londonu. jbt, 18 funti...! Quote
Grobodan Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 DIMMU BORGIR - Stormblast 2005 PARADISE LOST - Shades of God Quote
Vlaja Buraz Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Prekopavanje rafova po tržnim centrima je urodilo plodom. U Tempu (u BL) nađem neko poludivlje (VTC Wien) reizdanje prvog albuma Brejkersa za 3 eura - zemlja porijekla: Switzerland, uvozni i distributer: Malex D.O.O. Grude, i disk MTS - Bez struje za jedan euro. Malo dalje u Fisu napokon nađem album našeg prošlogodišnjeg predstavnika na Evroviziji (a vašeg favorita), Elvira Lakovića Lake, po pristupačnoj cijeni od 4,5 eura. Bio je to lijep dan. Quote
oʞɾoƃ Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 In Flames - The Jester Race [Reloaded] i još jedan za moju kolekciju rariteta: Marduk - Deathmarch Quote
Nemethor Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Limbonic Art - In Abhorrence Dementia Quote
VoivodBG Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Piknik - Dembelan Da li se moze naci u prodavnicama ili da kontaktiram sam bend preko myspace stranice? Quote
Vlaja Buraz Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 (edited) Mislim da je zasad samo u Mungosu (NS), a direktno je najbolje. Da si bio na Defformero nastupu u Rumi mogao si zbaviti primjerak. Izmjena: Taman ću i ja da ga ubacim u uređaj. Edited March 9, 2009 by Vlaja Buraz Quote
Apeiron Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Prekopavanje rafova po tržnim centrima je urodilo plodom. U Tempu (u BL) nađem neko poludivlje (VTC Wien) reizdanje prvog albuma Brejkersa za 3 eura - zemlja porijekla: Switzerland, uvozni i distributer: Malex D.O.O. Grude, i disk MTS - Bez struje za jedan euro. Malo dalje u Fisu napokon nađem album našeg prošlogodišnjeg predstavnika na Evroviziji (a vašeg favorita), Elvira Lakovića Lake, po pristupačnoj cijeni od 4,5 eura. Bio je to lijep dan. Cujem i da na Trznici (da ne kazem pijaci), moze da se kupi prvi Rapid Force na original disku, sto nisam siguran ni kako, ni odakle, pogotovo ako to na original disku nije ni izaslo, vec na kaseti. Ali nesto postoji, provereno Quote
Sisus Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 Da li se moze naci u prodavnicama ili da kontaktiram sam bend preko myspace stranice? Kao sto rece Vlaja, ima u Mungosu, tamo je moj drugar uzeo, a ja sam dobio album na koncertu, sa sve autogramom. Quote
Satyr Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 poslednje sto sam dobio je Mayhem - De Mysteriis Dom Sathanas Quote
Imrahil Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Opeth - Blackwater Park Opeth - Deliverance Pagan Reign - Древние Воины Quote
VoivodBG Posted March 11, 2009 Report Posted March 11, 2009 Prti BeeGee - Tacno u Pre Podne!!! Del Arno Band - Geneza kaseta Quote
banedeathmetal Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 CEREMONY - "The Days Before The Death" (Pat O`Brian (Cannibal Corpse) & Steve Tucker (Morbid Angel), HammerHeart Records) BLOOD REAPING - "Feasting The Weak" (Antimo Bounnano (Disgorge) Mexico) DYSANCHELY - "Secrets OF The Sun" Quote
Imrahil Posted March 12, 2009 Report Posted March 12, 2009 DYSANCHELY - "Secrets OF The Sun" kolko para? Quote
Routasydän Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 Pero Defformero - Undergrand uzeo sam poslednji primerak sa police u "Pingvinu" u Staroj Pazovi svidja mi se booklet, a vidim i herr Boban iz RN je tu Quote
Ф1!!! Posted March 14, 2009 Report Posted March 14, 2009 (edited) love hunters - donau нисам знао да ово постоји на диску... Иначе видех и кербер - антологија, али 800 кинти... Edited March 14, 2009 by Ф1!!! Quote
Recommended Posts