Lunar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Dream Theater - Images and Words Si ti bio danas u Darkvudu? Quote
Little Butcher Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Radiohead - In Rainbows Absurd/Sigrblot/Grand belial's key - Weltenfeind(split) Quote
Imrahil Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Si ti bio danas u Darkvudu? Aha Ti is jedan od one dvojice? Quote
Lunar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ma da ja sam ti onaj vishi lik. XD Izgleda da je danas bio shoping CDova tamo. XD Sta si uzeo, mislim na koju foru Images and Words, nigde ja nisam procitao da ima? Eno onaj iznad tebe uze In Rainbows . a Wizard of Emocore Dirt. Sad josh samo neko da mi uzme Angel dust, i to je to. XD Quote
Grobodan Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Šta vam je taj Darkwood, hoću i ja tamo. Quote
Imrahil Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) Ma da ja sam ti onaj vishi lik. XD Izgleda da je danas bio shoping CDova tamo. XD Sta si uzeo, mislim na koju foru Images and Words, nigde ja nisam procitao da ima? Eno onaj iznad tebe uze In Rainbows . a Wizard of Emocore Dirt. Sad josh samo neko da mi uzme Angel dust, i to je to. XD Jbg, narucih ja malopre Angel Dust xD Sto se Images and Words tice, ja sam ga narucio u ponedeljak ujutro, tek kasnije u toku dana je ovaj lik kacio na forum sta ima novo. Slucajno otisao na njegov sajt i video Darkwood je striparnica (strip klub) u trznom centru Zeleni Venac. Ako uzimas diskove preko sajta svasta nesto, podizes ih u Darkwood-u. http://www.svastanesto.net/?cd,3 Edited April 8, 2009 by Imrahil Quote
Lunar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Jbg, narucih ja malopre Angel Dust xD Sto se Images and Words tice, ja sam ga narucio u ponedeljak ujutro, tek kasnije u toku dana je ovaj lik kacio na forum sta ima novo. Slucajno otisao na njegov sajt i video SATANO!!!!!!! nasli ste da se sladite kada ja nemam pare! Quote
Imrahil Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 SATANO!!!!!!! nasli ste da se sladite kada ja nemam pare! Jbg, ali ako ti je za utehu, ti si mene (hm, mislim da si to bio ti) zajebao za The Perfect Element I Quote
WIZARD OF GORE Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ma da ja sam ti onaj vishi i gluplji e ovako već može Quote
Lunar Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Predatorski je ovo posao. Samo najjachi prezivljavaju. XD Quote
F4R15 Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 U2 - How To Dismantle An Atomic Bomb The Cure - Greatest Hits Quote
Divlji Tigar Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) Iron Maiden - Death On The Road (2CD+DVD) Digipack Edited April 9, 2009 by Divlji Tigar Quote
F4R15 Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Stiglo upravo : Metallica - Creeping Death singl + 12" EP Jump In The Fire Quote
Nemethor Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Darkthrone Holy Darkthrone - Tribute (feat. Satyricon, Enslaved, Thorns, Emperor, Dodheimsgard, Gehenna, Gorgoroth, Immortal) - digipak Deathspell Omega - Inquisitors of Satan Keep Of Kalessin - Reclaim Quote
Nemethor Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Kult k'o i obično Neophodni rekviziti za proslavu Uskrsa Quote
VoivodBG Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Unison - Apokalipsa multimedijalni singl Quote
Vlaja Buraz Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Faith No More - Angel Dust To si uzeo od Vlade (svastanesto.com)? Kako izgleda knjižica? Quote
Imrahil Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 To si uzeo od Vlade (svastanesto.com)? Kako izgleda knjižica? Aha, od njega Knjizica, pa onako. Slika su dobre, ne svidja mi se kako su tekstovi postavljeni Quote
Nemethor Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 (edited) Antaeus - Blood Libels - digipak Absu - Tara + In the Eyes of Ioldanach (remastered) - digipak Edited April 12, 2009 by Nemethor Quote
oʞɾoƃ Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 - Čime ćeš da se baviš kad završiš fakultet? - Biću Nemethor. Quote
AstralliS Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Haha... Bilo bi okej odštampati majice sa natpisom "I AM NEMETHOR". Quote
Recommended Posts