Razredjivach Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Ne jedi govna, samo sam odgovorio na temu. Ako imaš suprotno mišljenje, reci u čemu je problem ili nemoj ništa da kažeš, samo nemoj da sereš... Quote
enclave Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 a mica mawi se uwredio.... awww Tema nije da li kupujete originale ili ne, vec koji je poslednji u vasoj/tvojoj "kolekciji" pa se samim tim podrazumeva da kupujes original diskove. Quote
Теша Тешановић Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 To ti baš i nije za pohvalu. pa brate nemamo svi mi para za orginale Quote
Razredjivach Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) a mica mawi se uwredio.... awww Tema nije da li kupujete originale ili ne, vec koji je poslednji u vasoj/tvojoj "kolekciji" pa se samim tim podrazumeva da kupujes original diskove. Nisam se nimalo uvredio, nego me je iznervirao tvoj debilizam. Ja sam samo rekao da nemam originale i zašto ih nemam, ako se neko ne slaže neka slobodno kaže zašto. A ti očigledno nemaš razloga da mi ono kažeš jer nisi naveo nijedan, već kao neki slepac glumiš nešto ovde... I ako je tema samo "Koje originale posedujete" zašto onda komentarišete tuđe, i gde ih kupujete, i odakle vam pare... Shush. xD Edited April 19, 2009 by Razredjivach Quote
oʞɾoƃ Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Iznervirao te je njegov debilizam? A to što ti dolaziš na 74. stranu teme na kojoj se priča o tome ko je koji original kupio da bi rekao da nikad nisi kupio nijedan original jer nisi imao potrebu nije debilizam? Quote
Razredjivach Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Iznervirao te je njegov debilizam? A to što ti dolaziš na 74. stranu teme na kojoj se priča o tome ko je koji original kupio da bi rekao da nikad nisi kupio nijedan original jer nisi imao potrebu nije debilizam? Samo sam izneo svoj stav o originalima, that's all. Quote
Nemethor Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Behemoth - Thelema digi Nile - Ithyphallic digi Nile - Black Seeds Of Vengeance Satyricon - Now, diabolical Lepa tura... Quote
Brynhildr Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 A skupi su u p.m. Kupila bih još, ali premalo para sam ponela. Krivo mi je što ne uzeh Anaal Nathrakh. Quote
Маузер Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Ma koji ce ti Anaal Nakurac, vazan je poljski kult. Quote
azal Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 kylesa-static tensions mastodon-crack the skye odakle narucujes? Quote
Brynhildr Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 (edited) Dvoumila sam se, ali kad sam videla digipack Theleme... Ma, Anaal će mi kupiti neko od vas dvojice. Edit - mislila sam na Grišnaka i Gojka. Edited April 20, 2009 by Brynhildr... Quote
Brynhildr Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Daću im pare da mi kupe, je l' te. Quote
Bata Trokrilni Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 The Number of the Beast, ali u snu, što je znak da treba uskoro da ga kupim na javi. Quote
Thrasher Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Od Sepulture "Snhizophrenia", "Beneath The Remains", "Arise" i "Third World Posse (EP)", Overkill "I Hear Black" i Pantera "Official Live 100% Proof". Svaki po 300 DIN. Ko bi rekao... Quote
Goxy Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 odakle narucujes? http://www.theomegaorder.com/ Quote
blaze511 Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 pre neki dan sam od ortaka dobio "Fear of the dark" original.... Quote
Razredjivach Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 http://www.theomegaorder.com/ Čini mi se da je jeftinije sve na Amazonu... xD Quote
Jelles Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Bjesovi - Bolje Ti CD/DVDKoliko si platio? Quote
Bata Trokrilni Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Iron Maiden - Brave New World. Ipak sam se za njega odlučio, bez obzira što sam sanjao The Number of The Beast. I u snu bih kupio BNW, ali ga nije bilo u prodavnici. Quote
oʞɾoƃ Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Od Sepulture "Snhizophrenia", "Beneath The Remains", "Arise" i "Third World Posse (EP)", Overkill "I Hear Black" i Pantera "Official Live 100% Proof". Svaki po 300 DIN. Ko bi rekao... JEBOTE, Thirld World Posse za 300 din?!?! Taj disk je redak u pičku materinu, može se za njega uzeti 20-30€ na Arhivama opušteno! Čini mi se da je jeftinije sve na Amazonu... xD Aha, i poštarina je vrlo zanimljiva. Quote
Thrasher Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 JEBOTE, Thirld World Posse za 300 din?!?! Taj disk je redak u pičku materinu, može se za njega uzeti 20-30€ na Arhivama opušteno! Pa i ja sam bio prijatno iznenadjen kad sam video taj disk i to jos za 300 DIN.Neko bi to nazvao srecom,ali je nebih iz odredjenih razloga. Quote
Recommended Posts