Partibrejkers Posted May 10, 2009 Report Posted May 10, 2009 Pink Floyd - Animals Pink Floyd - How I wish you were here Metallica - Black album Era - Era I Chris Rhea - Blue caffe Quote
Satyr Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 MAy Result - Svetogrdje i Slava to our horns in blood Quote
Nemethor Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 Kampfar - Norse EP Mystic Circle - The Great Beast Diabolical Masquerade - Ravendusk In My Heart Quote
F4R15 Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Marduk - World Funeral boxset svaki put me iznenadis Quote
dudi Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Kampfar - Norse EP Mystic Circle - The Great Beast Diabolical Masquerade - Ravendusk In My Heart Postar je vec sigurno oteglio jaja noseci diskove do tebe Quote
oʞɾoƃ Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Meni je lik koji radi u pošti rekao da mi poštar psuje sve po spisku svaki drugi dan, kaže 80% paketa koje nosi su adresirani na mene Quote
dudi Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Meni je lik koji radi u pošti rekao da mi poštar psuje sve po spisku svaki drugi dan, kaže 80% paketa koje nosi su adresirani na mene Quote
Nemethor Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Postar je vec sigurno oteglio jaja noseci diskove do tebe Nije jos ali me stalno nesto cudno gleda, u fazonu "koji je ovo manijak..." Quote
Divlji Tigar Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 Meni je lik koji radi u pošti rekao da mi poštar psuje sve po spisku svaki drugi dan, kaže 80% paketa koje nosi su adresirani na mene On je plaćen za taj posao, a ako mu se ne sviđa da raznosi poštu, neka nađedrugi posao. Tako bi ti srao i da kojim slučajem imaš firmu i da mora da ti donosi neke vazne dokumente. Quote
oʞɾoƃ Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 To sam i ja rekao Što nije učio za ministra? Quote
Lunar Posted May 12, 2009 Report Posted May 12, 2009 hahhahahah ,Pig Destroyer - Terrifyer promo. Quote
banedeathmetal Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Dok sam bio na turneji sam se nadobijao diskova: CILICE - Deranged Headtrip (Digipack) THE STONE - Umro (Digipack) RIUL DOAMNEI - Apocryphal FLATLINE - Posttraumatic Lullabies SINIAC - Timeless Gatherings CLAYMORE - Prolonged Active Antagonism GUERRILLAS - Guerrilla Spirit BETTER DECISION - Wasted Dream KREPUSKUL - Umbre De Vise SYMBOLIC - Mea Culpa MARAS - Raskol MORTALITY/MARK OF CAIN - Split CD Quote
Nemethor Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Dok sam bio na turneji sam se nadobijao diskova: CILICE - Deranged Headtrip (Digipack) THE STONE - Umro (Digipack) RIUL DOAMNEI - Apocryphal FLATLINE - Posttraumatic Lullabies SINIAC - Timeless Gatherings CLAYMORE - Prolonged Active Antagonism GUERRILLAS - Guerrilla Spirit BETTER DECISION - Wasted Dream KREPUSKUL - Umbre De Vise SYMBOLIC - Mea Culpa MARAS - Raskol MORTALITY/MARK OF CAIN - Split CD Urgh... No Comment Kakav je Maras? Quote
AstralliS Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) Pink Floyd - Animals Pink Floyd - How I wish you were here Metallica - Black album Era - Era I Chris Rhea - Blue caffe Koliko si platio te Floydove? edit: biće osveženje u kolekciji u vidu: THE FLOWER KINGS - Live Recording 2003 THRESHOLD - Critical Energy Edited May 13, 2009 by AstralliS Quote
Imrahil Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 THE FLOWER KINGS - Live Recording 2003 THRESHOLD - Critical Energy Jel to preko rock express-a? Quote
Imrahil Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Dvoumio sam se za ta dva, ali nisam neki ljubitelj live izdanja, tako da odustah Quote
Talvi Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Meni je lik koji radi u pošti rekao da mi poštar psuje sve po spisku svaki drugi dan, kaže 80% paketa koje nosi su adresirani na mene Tako nesto i kod mene, za diskove manje-vise ali kada stignu paketi Nocturne-a (i Metal Sound-a, dok je izlazio pa ga ja distribuirao) lik poludi nacisto! :) Quote
Imrahil Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 (edited) Jesi uzeo nešto? Ma uzeo neke jeftine, nisu mi se davale pare Dol Ammad, Forefather i Persefone. I kasete: Negura Bunget, Thousand Tribes i Tvangeste. I bas me zanima sta ce da mi uvale kao poklon :) Edited May 13, 2009 by Imrahil Quote
Talvi Posted May 13, 2009 Report Posted May 13, 2009 Negura i Tvangeste - koje kasete? Kol'ko para? Quote
Recommended Posts