Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ma uzeo neke jeftine, nisu mi se davale pare :)

Dol Ammad, Forefather i Persefone.

I kasete:

Negura Bunget, Thousand Tribes i Tvangeste.

I bas me zanima sta ce da mi uvale kao poklon :) :)

Ja rezervisao i Transatlantic, Marillion i Yes. :D

Posted
Do jaja, moracu da se i ja malo raspitam za to.

Pitaj ih da ti posalju katalog ;)

Astrallis: Pazario bih Transatlantic i Marillion, da nije live, odn best of :)

Posted
Pitaj ih da ti posalju katalog ;)

A kako da ih pitam? ;)

Bas mi se poseduju neke lepe kasete, ne pamtim pre koliko godina sam kupio poslednju, totalni su kult a i jako su jeftine... :da:

Posted
A kako da ih pitam? ;)

Bas mi se poseduju neke lepe kasete, ne pamtim pre koliko godina sam kupio poslednju, totalni su kult a i jako su jeftine... :da:

Ako oces posalji mi mail na pp, pa cu da ti posaljem katalog ;)

Posted
Astrallis: Pazario bih Transatlantic i Marillion, da nije live, odn best of :)

Pa možeš ti da naručiš "SMPTe" i "Bridge Across Forever" za 1450, odnosno 1770 dinara, respektivno. Plus naravno ptt troškovi. ;)

Posted (edited)

Da, sad videh da prodaju i promo diskove, znaci ne verujem. :) :) :)

E, a sta znaci ovo kada je naziv obelezen plavom bojom u katalogu? Intrigira me Amorphis a vidim da je tako oznacen...

Edited by Talvi
Posted
Da, sad videh da prodaju i promo diskove, znaci ne verujem. :) :) :)

E, a sta znaci ovo kada je naziv obelezen plavom bojom u katalogu? Intrigira me Amorphis a vidim da je tako oznacen...

Ma ne znaci nista, to sam ja nesto obelezavao bezveze :)

Posted

A ako volite promo kasete:

MC RUNNING WILD Germany The Brotherhood Live 2002 Gun Records 150 najveći hitovi uživo, RETKA promo kaseta

:)

Posted (edited)

MC RUNNING WILD Germany The Brotherhood Live 2002 Gun Records 150 najveći hitovi uživo, RETKA promo kaseta

Te GUN kasete su kult kultova, tako sam pre mnogo godina u zrenjaninskoj robnoj kuci nasao kasetu od Rage-a "The Best Of All GUN Years". :)

E, da, secam se recenzije te RW kasete, ispljuvali su je na sav glas kako je jadno upakovana i cak nisu sve pesme na njoj. :) :) :)

Edited by Talvi
Posted

Tu je napljuvao u recenziji, nijedna pesma nije cela + fale 4 cele. Ala ce neko da se zajebe :)

Jedina original kaseta koju posebno čuvam je Metallica - Load, plaćena u ono vreme (1997. godine) jakih 10 dinara :)

Imao sam ali sam je bacio, frustriran :)

Te GUN kasete su kult kultova, tako sam pre mnogo godina u zrenjaninskoj robnoj kuci nasao kasetu od Rage-a "The Best Of All GUN Years". :)

Imam i ja ovo :da:

E, da, secam se recenzije te RW kasete, ispljuvali su je na sav glas kako je jadno upakovana i cak nisu sve pesme na njoj. :) :) :)