banedeathmetal Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 (edited) Patareni - Obrade Haha - KVLT! To sam nabavio pre godinu-dve. Inace, vidimo se u Kikindi 23.05? Da, stiglo juce: GRIND MINDED - 9mm Facial GRIND MINDED - Domestic Violence EDIT: Zaboravio, i ovo se nabavilo juce SHADOWDREAM - Part Of The Infinity CRUX DISSIMULATA - Les Lauriers Sont Coupés (Digipack) Edited May 16, 2009 by banedeathmetal Quote
Uruk Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Rush - moving Pictures King Crimson - In the Cort of the Crimson King kao meni za inat gde? nemoj samo jos da mi kazes da ti ih je neko doneo sa ekskurzije iz Italije Quote
F4R15 Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 ja sam na svojoj ekskurziji nashao Maju Suput Quote
Grobodan Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Pa više volim reizdanje sa bonusima nego bilo koji first press. Nikad mi neće biti jasni ljudi sa, recimo, Arhiva, koji su bukvalno opsednuti time, neće nijedan disk da kupuju ako nije 1st press. Ćuti bre, ti si druga krajnost te bolesti Quote
oʞɾoƃ Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Pa da, ali ja hoću najlepše i najkompletnije izdanje. Šta im znači 1st press? Što reče jednom jedan car na Arhivama: None of these are first press and/or have magical powers. Quote
F4R15 Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 vjerovatno ih pola misli da je 1st press uradjen od strane benda rucno Quote
Grobodan Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Pa da, ali ja hoću najlepše i najkompletnije izdanje. Šta im znači 1st press? Što reče jednom jedan car na Arhivama: Pazi, mene često nerviraju reizdanja zbog liner notes koji su u 90% slučajeva preterivanje i proseravanje tipa "this album was tremendously received" i sl. mada ima i suprotnih slučajeva tipa ovi Savatage CDi što zabodoh sa prebogatim i zanimljivim linerima. A i first press je deo istorije nekako, ima nekog šmeka recimo onaj moj Somberlain, moraš priznati Quote
fiction Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 U neku ruku je samo first press pravi original Pogotovo ako reizdanja imaju drugaciji booklet ili cak cover itd...Uglavnom jasno je zasto je samo first press troo Quote
oʞɾoƃ Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 (edited) A sa druge strane imaš recimo Marduk reizdanja, koja su po svemu bolja od originala, počev od covera, preko bonus materijala itd. Npr, uporediš ova dva: Edited May 16, 2009 by Gojk O))) Quote
Grobodan Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 Meni nekad ti bonusi ruše tok albuma, jer ja slušam svaki u celini, i posle neke zaokružene priče mi upadne demo verzija neke pesme... koji će mi to kurac? Quote
fiction Posted May 16, 2009 Report Posted May 16, 2009 A sa druge strane imaš recimo Marduk reizdanja, koja su po svemu bolja od originala, počev od covera, preko bonus materijala itd. Npr, uporediš ova dva: drugi cover,vise pjesama...to nije isti album Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Ovaj prvi cover Marduka je bolji 100 x. Drugi je religious BM wannabe govno Quote
Brynhildr Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Meni se više sviđa 2. cover. 1. je smešan, sa čudnom kombinacijom boja... Ne mogu da se porede. Quote
Nemethor Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Meni se više sviđa 2. cover. 1. je smešan, sa čudnom kombinacijom boja... Ne mogu da se porede. Jedan od nekoliko sjajnih black metal albuma sa loshim coverom. Quote
Grobodan Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Gde bre loš, meni je taj cover kult totalni. U svakom slučaju, imam prvo izdanje sa sve Vlad Cepešovom slikom unutra, i ne bih ga menjao za ovo govno sa nekim matorim drkošem na coveru, pa ne znam. Quote
Lunar Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Ja bi, osim ako bi imao neku sentimentalnu vrednost tipa pokloni mi neka voljena osoba ili neko pri samrti. Kud i kamo je lepshi novi cover. Quote
Nemethor Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Gde bre loš, meni je taj cover kult totalni. U svakom slučaju, imam prvo izdanje sa sve Vlad Cepešovom slikom unutra, i ne bih ga menjao za ovo govno sa nekim matorim drkošem na coveru, pa ne znam. Iskreno, meni se ne svidja ni nova verzija omota. Sto se tice Marduk-a, za mene su dobri omoti Opus Nocturne (oba), Those of... (bolja sa crvenim logom), naravno World Funeral, Plague Angel i Rom. Quote
Маузер Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Meni je ovaj za Nightwing kult preplanulu. A Fuck Me Jesus je istorija. Quote
Brynhildr Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Meni je ovaj za Nightwing kult preplanulu. A Fuck Me Jesus je istorija. Misliš - kult? Quote
AstralliS Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Izgleda mi ipak ću da dobijem: THE FLOWER KINGS - @ Live Recording 2003 Quote
Ф1!!! Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 (edited) White rabbit cult - Breathscapes vlada jat band - No Pasaran V/A - SVURF 2008 jewy sabatay - Nihilist mister bones- The Extra Heavy галија - вечита пловидба з.пушење - ја нисам одавле тир на н'ог индекси - камени цвјетови корни група - прво светло необичног живота Edited May 17, 2009 by Ф1!!! Quote
Recommended Posts