Jump to content

Recommended Posts

Posted
:pivopije: bravo, Urgentle ti je reizdat inače, nije ga nemoguće naći.

A Unspoken King, nemaš? :)

Pa znam da sam video negde na netu, ali sad nemam para da narucujem bilo sta, a nemam pojma da li mozda neki distributer od kog sam ranije pazario poseduje taj disk.

Unspoken King - :)

Ne da nije nemoguće, već je taj disk verovatno najlakše naći :da:

A ko je uopste re-izdao taj materijal?

Posted
Uh, jeben disk. Ja ga imadoh, pa prodadoh, pa hoću opet :)

O,da, ako se dobro secam, prodavao si ga ovde na yumu i neko mi ga je uzeo pred nosom, tj dan ranije nego sto sam video da se prodaje :)

Posted

Satyricon - Intermezzo EP

Six Feet Under - 13 - limited digipak sa bonus diskom Live in San Francisco 2002

Unleashed - Where No Life Dwells + bonus And the Laughter Has Died... demo + rare tracks

Slatanic Slaughter vol. II - Necrophobic, Luciferion, Cradle of Filth, Sinister, Benediction, Malevolent C., Vader, Anathema, Unanimated... krljaju Slayer obrade!

Posted
Satyricon - Intermezzo EP

Six Feet Under - 13 - limited digipak sa bonus diskom Live in San Francisco 2002

Unleashed - Where No Life Dwells + bonus And the Laughter Has Died... demo + rare tracks

Slatanic Slaughter vol. II - Necrophobic, Luciferion, Cradle of Filth, Sinister, Benediction, Malevolent C., Vader, Anathema, Unanimated... krljaju Slayer obrade!

Upravo pristigao

Megadeth - Youthanasia

Svaka cast na izboru momci i hvala jos jednom!

Posted

Ala me seru Cryptopsy naslovi u poslednjih 10-tak dana :) dakle:

CRYPTOPSY - Once Was Not

CRYPTOPSY - None So Live

Tako da, jos samo re-izdanje demo-a, i zaista sam kompletirao* njihovu diskografiju (5 Studijskih izdanja + 1 Live Album) na original diskovima. :pivopije:

*Dok su svirali Death Metal, ili bolje receno, Metal uopste.

Posted
Ja naš'o limited digi Once Was Not, ali ne smem da trošim pare :(

E jbg :) Ja imam ovu obicnu verziju, ali stvarno super odradjeno sve. Booklet je debeo, bas ima sta da se vidi (i da se procita, ovi textovi od Lord Worm-a su stvarno van pameti).