Despot! Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Zanimljivo, i ja sam Cruelty dobio od devojke... Devojacki disk za fine mladice. da devojački bend taj COF, a gazda dani san devojačke noći Quote
SIKFUK Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Zar je toliko redak album? a kako ne bi bio? kad je objavljen? jedino ako se nije pojavilo neko re-izdanje gde si kupio taj disk? Quote
excel fan Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 hellwitch-syzigal miscreancy cd remastered blasthrash-a violence is just for fan bloodrunner-total annihilation fallen angels-rise from ashes thrash 'till death! Quote
Brynhildr Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 (edited) Deathspell Omega - Veritas Diaboli Manet in Aeternum - Chaining the Katechon Zahvaljujući Grišnaku. Ko je najkul sada, a? ^^ Edited July 28, 2009 by Brynhildr Quote
Sandman Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 a kako ne bi bio? kad je objavljen? jedino ako se nije pojavilo neko re-izdanje gde si kupio taj disk? Postoji reizdanje,iz 2001. Quote
oʞɾoƃ Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Deathspell Omega - Veritas Diaboli Manet in Aeternum - Chaining the Katechon Zahvaljujući Grišnaku. Ko je najkul sada, a? ^^ Ja, fali mi samo SMRC, i to ne zadugo Quote
Sadomator Posted July 28, 2009 Report Posted July 28, 2009 Na kakva vi govna religiozni ljudi pare trosite Quote
Nemethor Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Nudi li neko Infernal Battles na prodaju / menjazu, pa da zaokruzim diskografiju, makar sto se tice albuma? Quote
Gavrius Posted July 29, 2009 Report Posted July 29, 2009 Capitollium - Seraphim’s Lair Vordven - History Tidfall - Circular Supremacy Sirius - Spectral Transition - Dimension Sirius Quote
Despot! Posted July 30, 2009 Report Posted July 30, 2009 Capitollium - Seraphim’s Lair Vordven - History Tidfall - Circular Supremacy Sirius - Spectral Transition - Dimension Sirius Quote
WIZARD OF GORE Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Morbid Angel - Domination (upravo ga slušamo u kancelariji fak jea!) Pantera - Cowboys from Hell Pantera - Far beyond driven za Mistera Mržnju Quote
Feral Ghoul Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Kupio sam pre neki dan Therion Vovin i Deggial ! Nameravam ostalo kasnije Quote
Mr.Hate Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Morbid Angel - Domination (upravo ga slušamo u kancelariji fak jea!) Pantera - Cowboys from Hell Pantera - Far beyond driven za Mistera Mržnju Jadan taj narod tamo sto mora da te trpi,i tebe i te zlikovce sto slusas! Salim se,hvala ti.Ti si jedna od mojih najstarijih i najvernijih musterija.Ostaj zdravo za milion godina i svi ostali zajedno s tobom! Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Pantera - Cowboys from Hell Pantera - Far beyond driven Koja ti govna slušaš Quote
WIZARD OF GORE Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) Jadan taj narod tamo sto mora da te trpi,i tebe i te zlikovce sto slusas! Salim se,hvala ti.Ti si jedna od mojih najstarijih i najvernijih musterija.Ostaj zdravo za milion godina i svi ostali zajedno s tobom! jebiga, šta da radim kad imaš gomilu gej diskova pa ne mogu da odolim @stojko koji si ti retard Edited July 31, 2009 by WIZARD OF GORE Quote
Mr.Hate Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 jebiga, šta da radim kad imaš gomilu gej diskova pa ne mogu da odolim @stojko koji si ti retard Ja sam malopre slusao ceo Countdown to extinction do daske,moji spavaju u selu pa ti vidi tek koji sam ja gej. Pusti Crnjojka,on je true,voli samo nasminkane vukodlake i vampire. Quote
oʞɾoƃ Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Pusti Crnjojka,on je true,voli samo nasminkane vukodlake i vampire. Ma pokušavam da ga isprovociram, ali ne da se Quote
Ајлин Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Morbid Angel - Domination (upravo ga slušamo u kancelariji fak jea!) Pantera - Cowboys from Hell Pantera - Far beyond driven za Mistera Mržnju A ti si taj što mi ga maznu ispred nosa ! Neka te, neka ... Quote
VoivodBG Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 @Sikfuk, mislim da ITV Melomarket Crno Belo I Srebrno izdao samo na kaseti. (Nikada nisam video disk, ali kasetu jesam) @Sandman, iz 2000. Tu je bonus pesma Leto Na Adi. Dobio sam Red Wave To The Blocks - Lets Take A Trip Together EP. Quote
Recommended Posts