Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja u poslednje vreme samo preko Limunda pazarim. Uvek se nađe nešto jeftino i zanimljivo :pivopije:

Баш то. Ја сам Xentrix - Dilute to Taste ту узео. Тешко би га било где другде нашао. На И Беју је био 140 долара.

Posted (edited)

Ništa kod nas nema, NI-ŠTA, samo mainstream. I to, ponekad. Komada, jedan.

Cene, užas.

ali bukvalno. samo cu reci: MAMUT IPS.

kad vec spomenu mamut, pre neki dan odem ja tamo da uzmem neki cd drugarici za rodj a ono u pozadini pici Opeth "Damnation" album i jos neke njihove akusticne pesme, haha, i tako sam umesto 5 minuta ostao preko pola sata vrzmajuci se okolo a u stvari slusajuci mjuzu. ;)

inace:

YOSHIKI - eternal melody II

LOREENA McKENNIT - book of secrets

XENTRIX - shattered existence

CAMEL - the mirage

Edited by heavy me(n)tal
  • Upvote 2
Posted

@ heavy me(n)tal

Матори, где си узо Xentrix??

nadjoh ga slucajno na musicstack-u (www.musicstack.com) za 12 evra i to originalno roadracer izdanje iz 1989. videcu uskoro da nabavim i 'for whose advantage?'. :rockdevil:

Odakle si uzimao Camel? :bigblue:

e, pa na britanskom amazonu. tamo imas sve. sad sam kompletirao svoju Camel trilogiju (moonmadness, the snow goose i the mirage). Kamila razbija! :mrgreen:

Posted

e, pa na britanskom amazonu. tamo imas sve. sad sam kompletirao svoju Camel trilogiju (moonmadness, the snow goose i the mirage). Kamila razbija! :mrgreen:

Dodaj i I Can See Your House from Here, Rajaz i A Nod and a Wink ;)

Posted

@Astrallis: ej, 'rajaz' imam na mp3-u i stvarno je SUPER album ali meni ipak nedostaje stari maestro na klavijaturama - Peter Bardens. probacu da nabavim i njihove ostale albume. ako volis stari prog rock obavezno preslusaj i ELOY - ocean.

od kad slusam Camel postalo mi je SAVRSENO jasno odakle Mikaelu iz Opeth-a inspiracija za onakvo melanholicno sviranje i onakav superioran osecaj za melodije...

Posted

e, od Caravana sam slusao jedino 'if i could...' album i taj mi je strava. veoma zanimljiv i raznovrstan prog rock. kakvi su im ostali albumi? ne mogu da verujem da nisu poznatiji...

danas konacno pristiglo:

SPASTIC INK - ink complete (dream circle 1997)

MERCILESS DEATH - evil in the night (self release 2006)

FUELED BY FIRE - spread the fire (annialation rec. 2006)

IN THE WOODS - omnio (misantrophy 1997)

ARK - ark (inside out 1999)

cd.jpg

...to bi bilo to sto se meseca marta tice. :rockdevil::haha:

• Upvote 2