Jump to content

Recommended Posts

Posted

Te 2 in 1 Roadrunner serije su mi đubre, obična cash in izdanja. Imam MFate Melissa i Beginning, jednom sam se zajebao i nikad više, bolje i da nemam album nego da ga imam u tom obliku.

Posted

I ja preferiram svaki album posebno da imam, ali ne znam baš koliko je originalno izdanje Refuge Denied dostpuno na tržištu. Nije mi prvi put da se odlučim za 2 in 1 varijantu - imam tako od Diggera The Grave Digger/Rheingold i od Paragona World of Sin/Chalice of Steel. Recimo, World of Sin je nemoguće naći pojedinačno.

Posted

Celtic Frost - Monotheist

Marduk - Here's No Peace + bonus (Bathory covers)

Mercyful Fate - Time

Kataklysm - Live in Deutschland - The Devastation Begins + bonus DVD

Black Sabbath - Sabbath Bloody Sabbath / remastered

• Upvote 1
Posted

Konačno nakon nekoliko meseci traganja,nabavio sam najbolje thrash metal izdanje iz prošle godine i tako sam upotpunio sveto trojstvo za prošlu godinu koje bi sada trebalo da izgleda ovako,po meni od ovoga u žanru thrash-speed metal nema ništa bolje!

Besieged-Victims beyond all help

15wx91t.jpg

I to bi u najkraćem sada izgledalo ovako:

1498npf.jpg

Posted

Hej kolektori. Da li bi neko hteo da mi izadje u susret sa jednom uslugom? Fali mi Kreator-ov album Renewal, da upotpunim kolekciju, a ne znam gde kod nas da ga nadjem, pa ako bi mogao neko ko redovno narucuje sebi originale preko neta, da naruci i meni taj, a ja bih mu naravno platio za cd i putne troskove. Da ne bi spamovali temu, obratite mi se na PP ako ima neko zainteresovan, hvala.

Posted

VA - Records to Ruin Any Party Vol. 3 (Voodoo Rhythm Records)

Sungrazer - s/t

The Machine - Dire

Sehnsucht - Wachstum

First Band from Outer Space - We're Only in It for the Spacerock