Lou Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Boli me kurac baš. Samo pravim satanistima nabavljam stvari sad. 1 Quote
Nemethor Posted August 16, 2011 Report Posted August 16, 2011 Dismember - Pieces + Live In Sockholm, 1993 (digi) Dismember - Massive Killing Capacity + bonus (digi) 1 Quote
Angelystor Posted August 17, 2011 Report Posted August 17, 2011 Grand Magus - Hammer Of The North (Limited Edition) 1 Quote
jerotimije Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Svaka cas'!^ Gde si kupio to i koliko si platio? Quote
Dr Alex Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 Jebite se svi vi koji: 1. nikada niste kupili ni jedan originalni cd 2. mislite da je kupovina diskova bacanje pare 3. mislite da je mp3 dovoljan 4. pozirate na Kalemegdanu i na Trgu u bednim krpama iz Felixa 5. pijete pivo ispred skc-a umesto da odete na koncert 6. nikada niste kupili muzicki casopis 7. pricate da volite muziku a nikada niste potrosili ni dinar / euro na to!! Svi ste vi mizerni pozeri i picke!!! Ako ima neka lepsa tema za ovo, re-post!!! 16 7 Quote
xenon Posted August 20, 2011 Report Posted August 20, 2011 (edited) Belphegor - Pestapocalypse VI Benighted - Identisick Hypocrisy - 10 Years Of Chaos And Confusion Hypocrisy - Catch 22 Thorns - Thorns Thulcandra - Fallen Angel’s Dominion Edited August 20, 2011 by xenon 1 Quote
Lord Iffy Boatrace Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Jebite se svi vi koji: 1. nikada niste kupili ni jedan originalni cd 2. mislite da je kupovina diskova bacanje pare 3. mislite da je mp3 dovoljan 4. pozirate na Kalemegdanu i na Trgu u bednim krpama iz Felixa 5. pijete pivo ispred skc-a umesto da odete na koncert 6. nikada niste kupili muzicki casopis 7. pricate da volite muziku a nikada niste potrosili ni dinar / euro na to!! Svi ste vi mizerni pozeri i picke!!! Ako ima neka lepsa tema za ovo, re-post!!! Najbolji post na yumetalu ikad. 1 Quote
Lunar Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Nekom sam dao pare da mi kupi Pink Floyd Puls DVD. On se vraća iz inostranstva i donosi mi Puls CD.... jbg. ali šta je tu je. Djeah, promena situacije. Pošto sam joj rekao da je nesposobna(malo sam se šalio, mada očigledno ona to nije tako prihvatila), otišla je u prodavnicu i zamenila disk i uzela je ono lepo veliko DVD izdanje sa bonusima i još plus sada kada mi je donela sve to donela mi je i još jedan poklon. Porcupine Tree - Coma Divine neki ogromni digibook sa dva diska. Life is good. Jebite se svi vi koji:1. nikada niste kupili ni jedan originalni cd 2. mislite da je kupovina diskova bacanje pare 3. mislite da je mp3 dovoljan 4. pozirate na Kalemegdanu i na Trgu u bednim krpama iz Felixa 5. pijete pivo ispred skc-a umesto da odete na koncert 6. nikada niste kupili muzicki casopis 7. pricate da volite muziku a nikada niste potrosili ni dinar / euro na to!! Svi ste vi mizerni pozeri i picke!!! Ako ima neka lepsa tema za ovo, re-post!!! A šta je sa nama koji kupujemo original diskove jer nemamo nikakv socijalni i društveni život i koristimo svaku prliku da sa materijalnim upotpunimo tu jednu veliku prazninu u našim životima, da se barem malo osećamo korisni i srećni. 1 Quote
oʞɾoƃ Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3YeCZ9DbWYs Quote
Lunar Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Gojko dolaziš li na Nadju u novmebru? Quote
oʞɾoƃ Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 Otkud znam, znaš koliko ima do novembra Zavisi da li mi se svide na Swingfestu Quote
Lunar Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 http://www.last.fm/event/2033152+Nadja+at+CK13+on+13+November+2011 Quote
Lou Posted August 23, 2011 Report Posted August 23, 2011 (edited) Koji bend? I ti si mi neki moderator, dva posta iznad tvog. Na temu: svrbe me pare, samo ću minuse da dobijem kada se budem vratio sa "komercijalnim" albumima. Edited August 23, 2011 by Lou Quote
Bitlđus Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 sveže pristiglo, nije metal ali who cares: PINK FLOYD - animals CAMEL - mirage uzeh i Rajaz cd (kod drugog lika) pošto je cena isto bila povoljna ali me prodavac iskusno iskulirao: "Due to the high risk of fraud we do not ship to your country" hahaha sod off 3 Quote
Dr Alex Posted August 24, 2011 Report Posted August 24, 2011 sveže pristiglo, nije metal ali who cares: PINK FLOYD - animals CAMEL - mirage uzeh i Rajaz cd (kod drugog lika) pošto je cena isto bila povoljna ali me prodavac iskusno iskulirao: "Due to the high risk of fraud we do not ship to your country" hahaha sod off Verovatno dva najbolja prog-rock albuma EVER!!! A šta je sa nama koji kupujemo original diskove jer nemamo nikakv socijalni i društveni život i koristimo svaku prliku da sa materijalnim upotpunimo tu jednu veliku prazninu u našim životima, da se barem malo osećamo korisni i srećni. Tvoj zivot - tvoj problem gosn. Curguz. 1 1 Quote
Recommended Posts