Night Prowler Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Dream Theater: Falling Into Infinity, Images and Words, Metropolis Part 2: Scenes From a Memory, Train of Thought, Awake Isto. Koga zanima - to je 5 CD-ova u jednom pakovanju pod nazivom Original Album Series - kupio u Vulkan Knjizari u Knez Mihajlovoj za 1599 dinara. Jedino sto nema bookleta, ali meni ne smeta mnogo... Quote
oʞɾoƃ Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Uh, to mi zvuči kao jedan od onih skrpljenih boxsetova što napakuju pet diskova u promo kartonima u kutiju i prodaju. Quote
Night Prowler Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Upravo je tako Meni ne smeta, nisam toliki fan DT-a ionako. Quote
Lou Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 To je ono što sam pitao skoro, ima Faith No More bez prvog albuma, The Sisters Of Mercy, čini mi se Bauhaus ili nešto srodno iz tog pokreta... Ćorava posla kad nema bukleta. 1 Quote
MegaDave90 Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 (edited) Pain of Salvation - Road Salt Two Poklon od devojke. nije bila na koncertu, ali dala pare za poklon Edited October 7, 2011 by MegaDave90 Quote
Nemethor Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Inquisition - Magnificent Glorification Of Lucifer / No Colours Records promo Woodtemple - The Call from the Pagan Woods / No Colours Records promo Satanic Warmaster - ...of the Night / No Colours Records promo Satanic Warmaster - Carelian Satanist Madness / No Colours Records promo Graveland - Dawn of Iron Blades / No Colours Records promo Nargaroth - Prosatanica Shooting Angels / No Colours Records promo Nyktalgia - Nyktalgia / No Colours Records promo Fortíd - Völuspá Part I: Thor's Anger / No Colours Records promo Torrent - Between the Stones / No Colours Records promo Pest - Dauðafærð / No Colours Records promo Iuvenes / Leviathan - Live In Eternal Sin & The Speed Of Darkness SPLIT / No Colours Records promo Rexor - Infernum Dominium / No Colours Records promo Kozeljnik - Wrecked in Ruins of Solitude / promo CD (self-released, 66 copies) 1 1 Quote
Nemethor Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Dismember - Misanthropic EP Kreator - Cause for Conflict 1 Quote
Bata Trokrilni Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Prinove sa turneje Budimpešta-Bratislava-Beč: Accept - Restles and Wild Judas Priest - Sad Wings of Destiny Angel Witch - Angel Witch Crimson Glory - Crimson Glory Halford - Made of Metal Quote
PLANT Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 u kom bendu sviraš i šta sviraš? rispekt za Angel witch i Crimson glory 1 Quote
DeadlyPollution Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Heller-Heller Bombarder-Bez Balads Bombarder-Ledena Krv Infest-Onward to Destroy Infest-Everlasting Genocide Quote
Divlji Tigar Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Prinove sa turneje Budimpešta-Bratislava-Beč: Accept - Restles and Wild Judas Priest - Sad Wings of Destiny Angel Witch - Angel Witch Crimson Glory - Crimson Glory Halford - Made of Metal Svaka čast!!! Koja su izdanja u pitanju? Quote
Bata Trokrilni Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 u kom bendu sviraš i šta sviraš? rispekt za Angel witch i Crimson glory Tebra, u pitanju je šoping turneja, da je tako nazovemo. A Doro Pesch je ta koja je trebalo da nastupi u Bratislavi, pa je ispala pička i otkazala zbog nekog tamo Frubijevog pandana. I onda sam ja da ne bih otkazao put smislio sebi drugu zanimaciju. Nego, kasno sam se setio da skoknem do Beča, pa nisam stigao da provalim na netu koje su dobre radnje. Našao sam samo jednu, ali u njoj imaju pretežno ekstremni metal. Ovaj Angel Witch je jedan od retkih heavy albuma na koje sam tamo naleteo. Svaka čast!!! Koja su izdanja u pitanju? Angel Witch je Castle Records prošireno izdanje za 25-godišnjicu, Accept je prva štampa, američko Portrait izdanje (razočarao sam se, nema ljudski buklet), Judas je Repertoire Records reizdanje iz 1995, a Crimson je Metal Mind reizdanje sa bonus pesmom Dream Dancer. Quote
PLANT Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 izvini, istripovao sam da sviraš u nekom (poznatom) bendu čim ideš na turneju po tim gradovima a je l' taj Angel witch 30-anniversary izdanje sa bonusima ili...? Quote
Bata Trokrilni Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 Angel Witch je Castle Records prošireno izdanje za 25-godišnjicu Quote
Divlji Tigar Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 (edited) Judas je Repertoire Records reizdanje iz 1995, a Crimson je Metal Mind reizdanje sa bonus pesmom Dream Dancer. I ja imam ta izdanja Crimson Glory je super, a za Judas mi je krivo što nema tekstova već neka biografija i "Dreamer Deciver" je pogrešno nazvana "Dream Deciver" Edited October 9, 2011 by Divlji Tigar Quote
oʞɾoƃ Posted October 9, 2011 Report Posted October 9, 2011 izvini, istripovao sam da sviraš u nekom (poznatom) bendu Nažalost, Grbave Tange su prestale sa radom. Quote
Bata Trokrilni Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Da vidiš Gojko što je prodavnica u Beču u tvom fazonu. Svuda vise pentagrami, obrnuti krstovi, kozje glave na zidovima, Isus razapet u izlogu... Totem se zove, ako već nisi bio. Quote
PLANT Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Svuda vise pentagrami, obrnuti krstovi, kozje glave na zidovima, Isus razapet u izlogu... uh kakva prodavnica. ja bi se sav utronjao. mogu da zamislim facu prodavca kad si mu doneo hrpu onih hard'n'hevi diskova na kasu. je l' te pitao odakle si? Quote
Uruk Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Da vidiš Gojko što je prodavnica u Beču u tvom fazonu. Svuda vise pentagrami, obrnuti krstovi, kozje glave na zidovima, Isus razapet u izlogu... Totem se zove, ako već nisi bio. Totem je kult, pocetak i kraj svega kako sam cuo. Prodavc je kralj, a izbor muzike im je savrsen. Mogu okaciti neke fotke iz tog shopa ako ikog zanima. Quote
PLANT Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 daj neke zle fotke ; ) je l' to ovo? http://www.totem-records.com/ http://www.totem-records.com/Shop/index.php Quote
Lou Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Ako se ne varam, baš je Gojko jedared i preporučio tu prodavnicu. Quote
oʞɾoƃ Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 Jesam, stvarno ima Boga oca od ekstremnog metala, iako nisam nikad lično bio. Quote
Chicken Little 420 Posted October 10, 2011 Report Posted October 10, 2011 machine head - supercharger pantera - far beyond driven Quote
Recommended Posts