oʞɾoƃ Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Samo lud čovek može za CD koji je po prirodi propadljiv u roku 50 godina 700 dolara. Quote
Divlji Tigar Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 E da to je to ultra retko izdanje,ja imam takodje retko izdanje iz speed attack metal series. Pazite se butlega koji se sire iz Ukrajine (Accuser,Agony,E.X.E. itd). Inace taj Angel Dust je meni u 5 najboljih nemackih thrash metal ostvarenja,vrhunski album. Secam se kad je izasao drugi album koliko smo se svi razocarali,mada moram priznati da se i tu nadje po koja dobra stvar! Meni je drugi album mnogo bolji od prvog.đ Juče sam uzeo preko discogs bootleg "To Dust You Will Decay". Quote
excel fan Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Meni je drugi album mnogo bolji od prvog.đ Juče sam uzeo preko discogs bootleg "To Dust You Will Decay". Zavisi koji fazon preferiras, meni je mnogo sporiji i dosta je u herojskom fazonu,tipa drifter,nema one ostrine i eksplozivnosti koju su imali na prvom. A to sto si pazario butleg je normalna stvar,jer je drugi na originalu pakleno skup a i ne maga tako cesto.Je li kad veces pominjes diskogs,kakva su tebi iskustva sa time,jer ja sve pazarim preko ebaya?Ajd ako ti nije tesko pa napisi par stvari u vezi toga! Quote
Divlji Tigar Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ja sam te sad počeo da kupujem online i taj Angel Dust je moje prvo iskustvo sa discogs. Znam da je drugi album mnogo skup, ali u odnosu na prvi je još i jeftin. Quote
excel fan Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ja sam te sad počeo da kupujem online i taj Angel Dust je moje prvo iskustvo sa discogs. Znam da je drugi album mnogo skup, ali u odnosu na prvi je još i jeftin. Kako si placao i koliko dana si cekao disk,pitam te to zato sto sam se prijavio tamo a video sam jednu plocu koja me bas interesuje a ne maje tako cesto na ebayu! Quote
Divlji Tigar Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 (edited) Disk sam platio 19 evra sa poštarinom, a lik je rekao da će poslati čim pare legnu na njegov račun. Danas poslao pare. Nadam se da neću čekati više od 10 dana. Sve zavisi od prodavca. Edited March 14, 2012 by Divlji Tigar Quote
WIZARD OF GORE Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Digipak nema buklet - informacije o snimanju, članovima i slični detalji su ispisani na srednjem delu (ima tri stranice). Regularno izdanje takođe ima vrlo siromašan buklet, mislim da ne daju preveliko značenje dizajnu bukleta Quote
Belaj Lama Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Iced Earth - Something Wicked This Way Comes Megadeth - Rust In Peace Iron Maiden - Somewhere In Time Kraljevski Apartman - Čuvar Tajni 1 Quote
[Nocturno] Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Morbid Angel - Altars of Madness Morbid Angel - Blessed Are the Sick Morbid Angel - Abominations of Desolation Morbid Angel - Covenant Sva 4 su digipak reizdanja iz 2011-te sa posterom. Quote
[Nocturno] Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ispravka, umesto Abominations of Desolation - uzet je Altars of Madness. Quote
[Nocturno] Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ne, nego je radio copy/paste i umesto Altars - stavio sam Abominations. Malo mi je iskreno i cudno to sa ovim reizdanjima. Odradili su 1,2,4 i 5. album. I to je to. Stavili su recimo Domination a preskocili Abominations koji je po meni mnogo bolji album. Osim sline naravno - slina rulez! Quote
oʞɾoƃ Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Pa tehnički, Abominations je samo demo album koji je prvi put zvanično izdat između BATS i Dominationa. Domination je zapravo pravi treći album benda. Quote
oʞɾoƃ Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 jebem ti kurac, to sam hteo da kažem, pa sam se potpuno zbunio zbog ovog treći album četvrti album između BATS i COVENANTA, ne Dominationa Quote
Grobodan Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ne, gotovo je umro sam, ubio si me. Quote
oʞɾoƃ Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 moj omiljeni King Diamond album je Melissa Quote
Grobodan Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Pa tehnički, on je i pevao na njemu a možda hoćeš da kažeš "tvoj omiljeni album na kom je KD pevao je Melissa". Quote
Grobodan Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Ako sam nekako preživeo malopre, ovaj feniksizam me je definitivno dokusurio. Quote
vizigot Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Dark End - Grand Guignol - Book I (Limited edition) 1 Quote
HELLHAMMER1666 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 (edited) DIABOLICAL MASQUERADE - Ravendusk In My Heart (Peaceville CDVILED159, Format: Reissue) DIABOLICAL MASQUERADE - The Phantom Lodge (Peaceville CDVILED160, Format: Reissue) DIABOLICAL MASQUERADE - Nightwork (Peaceville CDVILED161, Format: Reissue,Remastered) DIABOLICAL MASQUERADE - Death's Design (Peaceville CDVILED162, Format: Reissue, Digipak) Uzeto preko RECORD HEAVEN SWEDEN Edited March 18, 2012 by HELLHAMMER1666 2 Quote
Recommended Posts