Jump to content

Recommended Posts

Posted

sale svaka cast,ja moonfogova izdanja prosto obozavam,vizuelno uzivanje koliko i zvucno.

Slazem se. Sve sto si napisao je tacno-i za zvuk i za vizuelni dozivljaj.Al na zalost,to je jedino moonfog izdanje koje imam. Tesko ih je nabaviti a da bas ne odresis kesu. Al zato vredi itekako...

Posted

thorns vs emperor (moonfog)

dscn2004.jpg

Imam prilicno interesantnu verziju ovog diska, radi se o sjebanoj (misprint) varijanti booklet-a, logoi bendova i sav tekst su ispomerani/pixelizovani,

pa je jedan deo tiraza tako odstampan i regularno pusten u promet... Kada sam nabavio CD mislio sam da je sve to namerno tako dizajnirano, tek kada sam

video ispravnu varijantu i informaciju na Discogs-u o misprintu skontao sam o cemu se radi...

Posted

@ Chaba

Aj stavi sliku ako ti nije problem da vidim na sta lici to. Ja sam video ovu verziju kao reizdanje peacevila sa neke valjda 2 bonus pesme i redizajniranim bukletom unutra ali naravno ne moze ni da pridje prvom printu

Posted

Citiram Discogs:

Misprinted version of the FOG 019 release.

Due to misprinting of the booklet no credits or notes are discernible.

The front cover is also misprinted: the pixelated trident/rune and the "vs" is left out and the band logos are only partially visible.

To correctly represent the release, only discernible info is added here. For full info see: FOG 019.

Catalog number on spines: FOG 019.

Catalog number on disc face: Fog 019.

© 1999.

Total running time: 48:47.

Posted

Ha ha ne mogu da verujem kako su ga unistili. Mada ako je izaso u nekom malom tirazu to je onda veca retkost nego first press

Jashta :mrgreen:

Inace, ovaj sa greskom jeste deo prvog tiraza...

Posted

Meni se bas nekako taj misprint Emperora vs Thorns mnogo dopada cover. Nekako mi cool izgledaju tako logoi i ide uz pozadinu.

Inace, Porcupine tree - On the Sunday of Life.

• Upvote 1
Posted

Borknagar - Empiricism

Tyrant - Legend (Displeased Records 2002)

Kovenant - Animatronic

Blood Stained Dusk - Continuance of Evil

Mythological Cold Towers - Remoti Meridiani Hymni (Towards the Magnificent Realm of the Sun)

Vindsval - Imperium Grotesque (Scaldic Art 2000)

Posted

Platio sam ga oko 500/600 dinara, a kupio u Vulkanu. Iako je kupljen u prodavnici, s obzirom na nizhu cenu i 'ne potpuno nov' izgled, rekao bih da je u pitanju polovan disk, ali ok ochuvan.

• Upvote 1