[Nocturno] Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 Incantation Mortal Throne (pored zadnjeg remek dela) je najbolji album u dosadasnjoj diskografiji ovog fantasticnog benda. Quote
Nemethor Posted March 30, 2013 Report Posted March 30, 2013 @ Boba - Definitivno najtezi i najmracniji Incantation... Quote
Miilos Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 Incantation - Onward To Golgotha Darkthrone - Transilvanian Hunger Svartsyn - Bloodline Kozeljnik - Null: The Acheron Of Multiform Negation Obituary - Slowly We Rot Obituary - Back From The Dead Blacklodge - MachinatioN Čekam da stigne... Acrimonious - Sunyata Marduk - Nightwing Esoteric - The Maniacal Vale ' timestamp='1364674308' post='2633813']Incantation Mortal Throne (pored zadnjeg remek dela) je najbolji album u dosadasnjoj diskografiji ovog fantasticnog benda. Mortal Throne of Nazarene im jeste najbolji album, meni je možda i omiljen death metal album. Ovaj novi sam slušao desetak puta i ne ide. Ne mogu dva rifa da upamtim, glas je očajan, ali dobro, stvar ukusa... Zadnji album koji mi se stvarno sviđa je The Infernal Storm, sve posle toga mi je dosadno, možda tu i tamo poneka pesma može da prođe. 2 Quote
PajatheTrut Posted March 31, 2013 Report Posted March 31, 2013 izjebali vas sabaton Ejakulirali nam pravo u facu. I sa Bukletima i sa snimkom . 2 Quote
Night Prowler Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Iron Maiden - Maiden England '88 2CD + 2DVD 2 Quote
Bata Trokrilni Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Ima li neko da mi preporuči neki dobar sajt za naručivanje diskova, gde postoji solidan izbor naslova? S tim da bude neka razumna poštarina (ili da je uopšte nema, kao kad naručujem knjige) i po mogućstvu da se plaća unapred internet karticom? Ja pokušao nešto od Nuclear Blast-a da naručim, ali ima neka nenormalna poštarina, 26 evra. Za Amazon sam čuo da iz Amerike ne šalju, već samo britanska verzija, ali mi nije baš najjasnije kako taj sajt funkcioniše. Imam utisak da je nešto kao Kupindo, povežu te sa prodavcem, a ja bih ipak da naručim od neke prodavnice direktno. Ili e-bay, tamo kao ima neke licitacije, a ja nisam dovoljno bistar za te stvari. 1 2 Quote
skulhead Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 @Bata Ja sam najcesce kupovao sa amazon.co.uk ili http://www.theomegaorder.com Omega Order cesto ima neke akcije, pa mozes da nadjes neke naslove prilicno povoljno. Medjutim, Ameri su podigli cene postarine pa nisam siguran koliko je to povoljno sada. Amazon samo britanski, i mozes da kupujes direktno od njih. Imaju i tu varijantu da su oni posrednik izmedju prodavca i tebe kao kupca (kao Kupindo). Uvek kupuj direktno od njih, i u tom slucaju odbijaju PDV(20% cini mi se). Dobri su ti jos i burningshed.com (takodje Englezi) i http://www.recordshopx.com (Finci, jeftina postarina ali su cene diskova bas visoke). E da, imas i ovo http://www.wowhd.co.uk. Besplatna dostava, ali vodi racuna jer cesto salju neka argentinska izdanja ili tako nesto. 2 Quote
Baron Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Anthrax - Attack of the killer B's Therion - Symphony Masses: Ho Drakon Ho Megas Flotsam and Jetsam - High 2 Quote
Miilos Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 (edited) www.youtube.com/watch?v=GCn88pBLrPQ&t=39m03s http://www.themidlan...s-–-Sunyata.jpg Edited April 3, 2013 by Miilos 1 Quote
Descender Posted April 6, 2013 Report Posted April 6, 2013 Kvist: For Kunsten Maa Vi Evig Vike The Cult: Choice of Weapon S.O.D: Live at Budokan 1 Quote
Angelystor Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Skoro mi stigla, konacno (nakon dosta jebavanja sa nasom postom), lepota: 2CD+dvd+br, 100+booklet, skoro pa LP format...bombona... 11 1 Quote
Nemethor Posted April 7, 2013 Report Posted April 7, 2013 Moonsorrow – Tulimyrsky EP / Drakkar Records, 2008 Moonsorrow – Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa / Drakkar Records, 2011 5 1 Quote
VoivodBG Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Darkwood Dub - U Nedogled prvo izdanje. 2 1 Quote
[Nocturno] Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 The Stone - Crna Hronika digi Prelepo izdanje, preporucujem svakom fanu ovog naseg kultnog benda. 5 Quote
Miilos Posted April 9, 2013 Report Posted April 9, 2013 Dva puta sam pokušao da poručim taj CD. Preko sajta izdavačke kuće i preko e-maila i nisu ništa odgovorili. Ako su takvi sa svima, teško da su 5 diska prodali. Na kraju sam naručio preko kupinda. Quote
DeadlyPollution Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 Agent Steel - Skeptics Apocalypse Quote
Max Butcher Posted April 10, 2013 Report Posted April 10, 2013 US izdanje sa malo drugacijom stampom na CD-u 2 US izdanje iz 1995 Tour izdanje Pirat iz 1992 pirat demo CD 4 Quote
Divlji Tigar Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 Skoro mi stigla, konacno (nakon dosta jebavanja sa nasom postom), lepota: 2CD+dvd+br, 100+booklet, skoro pa LP format...bombona... Koji je ovo album? Quote
MegaDave90 Posted April 11, 2013 Report Posted April 11, 2013 To je Steva, The raven that refused to sing 1 Quote
Recommended Posts