Angelystor Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Bravo. Samo mi fali neki hell awaits na kraju, da se vidi epilog price. 1 1 Quote
HeLLsarma Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Astral Silence - Astral Journey (Kunsthauch, 2010) Divno putovanje kroz svemir. 2 Quote
kuruz Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 (edited) Edited July 16, 2014 by Underkuruz 5 3 Quote
skulhead Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Naravno, nedostaje ITNE, ali nabavice se i to. 11 2 Quote
Mr.Hate Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Ja ga bas danas postavio na Kupindo: http://www.kupindo.com/Diskovi/20496189_In-The-Nightside-Eclipse 3 Quote
skulhead Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Ne treba mi to izdanje, mislio sam na ovo. To je broj dva u ovom setu. Quote
HeLLsarma Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Bas tako Kako ti se cini Alrakis i Astral Silence? Quote
Gavrius Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Alrakis i ja se znamo duze, ima vec koja godina, dok sam za Astral Silence saznao tek pre nekoliko meseci. Alrakis je dosta sporiji, cini mi se. Vise naginje ka nekom 'depresivnom' raspolozenju, nego Astral Silence, ali to ne znaci da ga ne volim, mada ga zbog toga malo redje slusam neko Astral Silence ili Darkspace. Nazalost, osim Astral Silence i Darkspace (i Hunger Of Elements od Kataxu), slabo znam za druge slicne bendove. Moracu da zasucem rukave i ozbiljnije krenem da kopam, pa da vidim sta mi jos lezi. Taj space black metal/ambient me definitivno privlaci - sto zbog tematike, sto zbog atmosfere. Za korak blizi svemiru 1 Quote
Dr Alex Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Alrakis Jbt! Odlican bend! Hvala na opisu koji me je naterao da presulam. 2 1 Quote
Dr Alex Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Jbt! Odlican bend! Hvala na opisu koji me je naterao da presulam. *preslusam 1 1 Quote
[Nocturno] Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Matori, aj molba. Sledeci post - ime benda, naziv album, zanr i yt Svaki put me fasciniras kolicinom albuma za koje ne znam 2 Quote
Kumodraski Vo Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 ^ovo ako te ne mrzi Inace plus za ovo sto znam, Masonna, Swans i Current 93 Quote
Talvi Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 haha da, sad skontah, mislio sam na konje Quote
Kumodraski Vo Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Eto pomislih da nisi sluso novi.. Quote
HeLLsarma Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Alrakis i ja se znamo duze, ima vec koja godina, dok sam za Astral Silence saznao tek pre nekoliko meseci. Alrakis je dosta sporiji, cini mi se. Vise naginje ka nekom 'depresivnom' raspolozenju, nego Astral Silence, ali to ne znaci da ga ne volim, mada ga zbog toga malo redje slusam neko Astral Silence ili Darkspace. Nazalost, osim Astral Silence i Darkspace (i Hunger Of Elements od Kataxu), slabo znam za druge slicne bendove. Moracu da zasucem rukave i ozbiljnije krenem da kopam, pa da vidim sta mi jos lezi. Taj space black metal/ambient me definitivno privlaci - sto zbog tematike, sto zbog atmosfere. Za korak blizi svemiru Progenie Terrestra Pura - album U.M.A,takodje i preporucujem oba albuma od The Great Old Ones,to ti je vise post-black metal,ali takodje sanjiva i duboka atmosfera,tematika jeste o Lavkraftovom panteonu Bogova,ali oni su sa svemira dosli,tako da ima veze sa svemirom. Quote
Miilos Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Između ostalog... Caithness - Apostasy And The Sorrowful Child Lychgate... Heresi oba Diapsiquir - Virus S.T.N. Svartsyn - Skinning The Lambs kaseta Ovaj Caithness je mnogo dobar album, otprilike nešto kao raison d'etre, ali su iz nekog razloga totalno zapostavljeni. Imaju stranicu na facebook-u već 2 godine, slušamo ih nas 24. http://sorrowfulchild.bandcamp.com/track/faces-and-shades 2 Quote
[Nocturno] Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Do jaja za taj Svartsyn, kakav je? Nisam slusao, Quote
Miilos Posted July 19, 2014 Report Posted July 19, 2014 Meni omiljeno od njih. Poslednja pesma je neponovljiva. Quote
Recommended Posts