Angelystor Posted April 28, 2017 Report Posted April 28, 2017 al si zasrao sa metallicom na kraju jel to sve iz soluna? Bila je za manje pare nego što sam je do sada viđao, morao sam da je ćapim Solun samo ono sa prošle stranice, ovo iz Kopenhagena opet. Mnogo dobre prodavnice imaju. Quote
HUMAN Posted April 29, 2017 Report Posted April 29, 2017 to držanje u celofanu me baš iritira da ne pominjem to što ima ljudi koji ni ne otvore disk, nego ga kupe da im stoji na polici isto kao što bi stajao u radnji Ma to je čist debilizam. I ja čuvam i pazim moje originalčiće, ali daleko od toga da ih štedim u smislu konzumiranja, mslm koji kurac i kupovati ako će ti samo stajati neotpakovani na polici.. Nego Angelystore kolko ceniš taj Catacombs Quote
Angelystor Posted April 29, 2017 Report Posted April 29, 2017 Tek mi je ušao u kuću, ne mogu sad da razmišljam pod kojim uslovima bih dozvolio da ode. Quote
obsessed by cruelty Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 albumcina, bas sam ga juce spominjao na "sta slusate" temi i drugi je odlican + bozzio i pojacano dominiranje na klavijaturama kad vec nema holdswortha, ali prvi bas onako mega neprevazidjen Quote
oʞɾoƃ Posted May 3, 2017 Report Posted May 3, 2017 Što se tiče priče vinil vs. CD, vinil zaista traje višestruko duže od CD-a, pod jednim uslovom - da ga ne slušaš Stavi vinil pod iglu 40-50 puta i pozdravi se sa kvalitetom zvuka. Quote
azal Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 prilicno glupo ovo reizdanje sto radi Svart, nema ni buklet. samo digipak sa diskom. Ali eto, najbitnija je muzika zar ne Quote
kuruz Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 posle nekoliko meseci drkanja s poštom i vraćanja pošiljke u Ameriku dvaput, konačno je stigao 5 Quote
Angelystor Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 ^^Sviđa mi se kako si namestio tako da izgleda kao da Lars krenuo da ti sisa palac. Quote
kuruz Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 hahaha odvratan buklet, jebala ih moderna umetnost Quote
Towards The Inevitable Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 prilicno glupo ovo reizdanje sto radi Svart, nema ni buklet. samo digipak sa diskom. Ali eto, najbitnija je muzika zar ne Boze kakva je to albumcina. Gde si ga kupio? Quote
azal Posted May 18, 2017 Report Posted May 18, 2017 na koncertu u italiji ali ima na svartu sad svi albumi, mada nema kosmonument na disku iz nekog razloga Quote
Recommended Posts