azal Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 zavrsavaju novi album sad. konceptualni opet Quote
Towards The Inevitable Posted June 16, 2017 Report Posted June 16, 2017 Suffer forty shades of red! Quote
Totamealand Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Fenomenalno izgleda. Imam isto pakovanje Lizarda, baš su se potrudili oko tih izdanja. Fenomenalno izgleda. Imam isto pakovanje Lizarda, baš su se potrudili oko tih izdanja. Quote
Angelystor Posted June 17, 2017 Report Posted June 17, 2017 Baš sam se prijatno iznenadio. Jedino što mi se ne sviđa što booklet visi onako između diskova. Ali da, nabaviću i ostale ove. Quote
Flash Gordon Posted June 23, 2017 Report Posted June 23, 2017 Nine Inch Nails - With Teeth Nine Inch Nails - Year Zero Slipknot - Slipknot 1 Quote
azal Posted June 24, 2017 Report Posted June 24, 2017 bio u minhenu, nasao neki shop M2 koji samo second hand diskove i ploce fura, prilicno velik. diskovi uglavnom po 6 eura. nije neka ludnica izbor, ali super za popunjavanje rupa u kolekciji Quote
Miilos Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Posle malo duže pauze... Łatanu - Čorny Manalit До Скону & Niezgal' - Ветры Тления И Смерти До Скону - Ад SS-18 - Kurukshetra Brahmastra War Neo Inferno 262 - Hacking The Holy Code Hierophant - The Tome 2 Quote
heavyervin Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 Jel zna neko neki pouzdan sajt za diskove, slicno ko Grooves land? Grooves poceli opasno da seru, po drugi put me izjebali, sad me zavrnuli za cak 4 diska!!! Quote
Recommended Posts