HUMAN Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Grobe što ne reče da ćeš do Pinceta, mogo si album godine da mi doneseš Quote
Grobodan Posted October 17, 2018 Report Posted October 17, 2018 Nisam ja isao jbg, poslao sam izaslanika. Quote
skulhead Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Pristiglo u poslednjih mesec dana 8 Quote
Сале Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Свака част за ранинг вајлд. Хтедох и ја да збавим тај веном али ме плаши да ми не улети руско неофицијелно издање које је идентично официјелном. Чак је и матрикс код исти. Како знаш да је твој примерак оригинал?? Велики је ризик куповати то ако не можеш са сигурношћу да знаш шта је у питању. Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Zašto bre Sale, ja mislim da bi baš bilo kul da skupljaš isključivo ruska neoficijelna (može i licencna) izdanja u inat americi i evropskoj uniji Quote
Сале Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 (edited) Волим и ја Русе али што се тиче дискова, искључиво прозападни капиталистички производи. А то ме и брине што на дискогсу за тај веном пише све идентично као и за руско бутлег издање. Edited October 18, 2018 by Сале Quote
Grobodan Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Pa gledao sam cd, matrix itd valjda je to to, ako je Rus e onda svaka im cast. Quote
Сале Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 (edited) Један од примера како рус може врхунски да ископира диск је violence -nothing to gain. Толико је све идентично да је скоро немогуће провалити разлику. Једино да држиш оба у руци па да извалиш разлику у нијансама у боји на буклету. Остало све исто ко и оригинал. Edited October 18, 2018 by Сале Quote
kuruz Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 najbolje je da se naručuje iz Portugala, najniža je poštarina (3-4 evra kod većina), a nema greške sa diskovima Quote
HUMAN Posted October 18, 2018 Report Posted October 18, 2018 Hahaha, e ovo je do jaja, Portugal - što dalje (zapadnije) od Rusije, ne računam GB, oni će ionako dizadju uskoro Волим и ја Русе Imaš jedno "i" viška, pardon "и" Quote
Сале Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 najbolje je da se naručuje iz Portugala, najniža je poštarina (3-4 evra kod većina), a nema greške sa diskovima Ово је потпуно тачно. А по страни и та чињеница што ми из Португалије диск стигне брже него рецимо из мађарске. Imaš jedno "i" viška, pardon "и" Знао сам да у теби чучи притајени сорошевац чим волеш те прозападне музиканте а спрдаш се са ол мај синс Quote
HUMAN Posted October 19, 2018 Report Posted October 19, 2018 Još da me plaća Ne stvarno ništa grdje od patriotskog bleka, a ovi OMS su mi samo urnebesno smešni Quote
Grobodan Posted October 27, 2018 Report Posted October 27, 2018 Da ne fotkam, i ja isti paket dobio, samo nemam ovako lep milje ispod. 2 Quote
Angelystor Posted October 31, 2018 Report Posted October 31, 2018 Kako me iritira ta nalepnica na PT (imao i ja). Shallow u top10 najgorih PT pesama. Quote
Recommended Posts