Jump to content

Recommended Posts

Posted

Свака част за ранинг вајлд. Хтедох и ја да збавим тај веном али ме плаши да ми не улети руско неофицијелно издање које је идентично официјелном. Чак је и матрикс код исти. Како знаш да је твој примерак оригинал?? Велики је ризик куповати то ако не можеш са сигурношћу да знаш шта је у питању.

Posted

Zašto bre Sale, ja mislim da bi baš bilo kul da skupljaš isključivo ruska neoficijelna (može i licencna) izdanja u inat americi i evropskoj uniji :bigblue:

Posted (edited)

Волим и ја Русе али што се тиче дискова, искључиво прозападни капиталистички производи.

А то ме и брине што на дискогсу за тај веном пише све идентично као и за руско бутлег издање.

Edited by Сале
Posted (edited)

Један од примера како рус може врхунски да ископира диск је violence -nothing to gain. Толико је све идентично да је скоро немогуће провалити разлику. Једино да држиш оба у руци па да извалиш разлику у нијансама у боји на буклету. Остало све исто ко и оригинал.

Edited by Сале
Posted

Hahaha, e ovo je do jaja, Portugal - što dalje (zapadnije) od Rusije, ne računam GB, oni će ionako dizadju uskoro

Волим и ја Русе

Imaš jedno "i" viška, pardon "и" :bigblue:

Posted

najbolje je da se naručuje iz Portugala, najniža je poštarina (3-4 evra kod većina), a nema greške sa diskovima

Ово је потпуно тачно. А по страни и та чињеница што ми из Португалије диск стигне брже него рецимо из мађарске.

Imaš jedno "i" viška, pardon "и" :bigblue:

Знао сам да у теби чучи притајени сорошевац чим волеш те прозападне музиканте а спрдаш се са ол мај синс :D