Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja ulovio Dark Angel - Leave Scars, Coroner - R.I.P. i Death - Symbolic, al' kaže grob da su Rusi

ono za šta sigurno znam da su originali koje mi je doneo Laza:

Miscreance - Convergence

Voivod - Dimension Hatross

Posted (edited)

Ti si jedini covek koji to kaze. Generalno ima jednu i po dobru pesmu na njemu. Pride mi smeta jebeni svengali Mark Ronson i ona produkcija, mnogo je to sve cisto, a bilo bi bolje da je prljavije i nebrusenije sve. Od svih QOTSA albuma, a mrzeo sam pre Era Vulgaris (sa godinama mi je prirastao za srce jer je to sustinski jedan sleaze garage rock album, ima dosta i humora, koji mi nije legao jer sam hteo one przacke fintice sa kojim sa kretali, a kasnije usavrsili komerc formu sa Songs for the deaf) i Lullabies to paralyze koji je prepun iznenadjenja i novih momenata. Moracu jos Like A Clockwork da nadjem i kompletirao sam diskografiju, samo sto me sada mami vinil narkomanija jer su poceli da reizdaju citav katalog. 😄

Edited by VoivodBG
Posted

doduše on se posle taman dohvatio da producira Royal Blood i meni više ništa ne treba, oni mi toliko savršeno pogađaju taj vajb da nema žurbe za QOTSA što se mene tiče 😄

Posted

Ja nisam najreprezentativniji QOTSA fan, ruku na srce. Koliko god da mi jesu dobri Rated R i Songs for the deaf, preferiram radove od Era vulgaris pa na dalje. Mislim da je Homme pre petnaestak godina smanjio gas sa šizofrenijom, džemovanjem i šamaranjem rifovima po faci, stvari postaju malo melodičnije i sentimentalnije, a opet umeju da budu i raw i slick produkcijski, zavisi od albuma.

Villains na kraju krajeva iznose dobre pesme - i opener za đuskanje, i Fortress kao melanholičnija numera, a i prženje na The Evil has landed. Generalno ima i dosta dobre orkestracije i kulminiranja u vidu gudača, lepo je sve to spakovano sa mašnom. Od mene thumbs up za album. 🎖️

Posted

Meni je Two Against Nature ponajbolji, ostali i ne baš nešto ali OK, mogu da ih poslušam s vremena na vreme. Inače, hteo sam samo taj da uzmem, ali kad mi je lik rekao: "ne 10 EUR po disku, sva 4 za 10", rekoh sebi ajde pakuj sve to i uzdravlje! 🙂