Angelystor Posted October 8 Report Posted October 8 To se zove "imam sve bitno, aj da popunim sad ostatak za sitne pare" Quote
Grobodan Posted October 13 Report Posted October 13 (edited) pripreme za zimu obavljene ladno granje četinara upakovano, fino Edited October 13 by Grobodan 1 2 Quote
Haos sam ja Posted November 12 Report Posted November 12 Još jednom izvinjenje Grobu, jbga pijana budala, stiže i tebi uskoro 3 Quote
Kumodraski Vo Posted Friday at 02:18 PM Report Posted Friday at 02:18 PM Op op stigla lepotica 2 Quote
Kumodraski Vo Posted Monday at 09:32 AM Report Posted Monday at 09:32 AM Kul.. jedino sto su Absu transfobi, al ajde.. 1 Quote
Haos sam ja Posted Monday at 09:55 AM Report Posted Monday at 09:55 AM separate the art from the artist Quote
dimmu1 Posted Monday at 05:20 PM Report Posted Monday at 05:20 PM 7 hours ago, Kumodraski Vo said: Kul.. jedino sto su Absu transfobi, al ajde.. Nije valjda da si kao ovi Americki komedijasi naseo na tu pricu i da te trigeruje sto u zanru/sceni koja promovise mrznju nekome smeta sto je ista mrznja prisutna? To je isto kao i oni likovi sto imaju Misantrop banere na Fejsbuku pa u slobodno vreme bacaju price o miru u svetu 🤣 Jos veca komedija u celoj toj prici da Proscriptor koji prsti od pederluka, navodno hejtuje nekoga sto je trans osoba i pravi mu komediju od benda 😂 1 Quote
Grobodan Posted Monday at 05:22 PM Report Posted Monday at 05:22 PM Mislim da Vo troluje, a ne vidim šta je pederana kod Proscriptora. Svakako puna podrška za Absu, ako nekom znači moj mali glas, Quote
dimmu1 Posted Tuesday at 11:58 AM Report Posted Tuesday at 11:58 AM Ako si ih gledao uzivo u poslednjem periodu (tamo negde do 2017. ) pre nego sto se to sve izdesavalo mislim da bi ti sve bilo jasno. Posto on zbog zdravstvenih razloga ne moze da izgura ceo set, svirao je otprilike pola i onda ga je menjao neki lik (koji ozbiljno dobro svira), a Proscriptor je bio samo na vokalima. Covek fura ljubicasti prsluk sa sljokicama, identican headband i sminku na faci sa naravno nezaobilaznim sljokicama. Pa onda izmedju pesama ode da se presvuce i nabaci crveni prsluk sa krznom oko vrata 🤣 O plesnim pokretima u toj kombinaciji da ne govorimo najbolje nista. Covek izgleda bukvalno kao predsednik gej parade, samo mu je falila zastava i gay pride world wide znak. Nemam nista protiv toga, sta je njegovo sexualno opredeljenje i ne smeta mi to ali cela ta situacija je bila teska komedija jer on covek sa takvim izgledom i femboy ponasanjem trpa gitaristu sto je trans i pravi mu komediju od benda 🤣 Absu kao bend 100% podrzavam. Muzika je odlicna, a sta su oni privatno to je njihova stvar. 1 Quote
Recommended Posts