Grobodan Posted December 5 Report Posted December 5 On 11/15/2024 at 3:18 PM, Kumodraski Vo said: Op op stigla lepotica Stigao i meni isti, da ne fotkam.. 1 Quote
HellAwaits Posted December 5 Report Posted December 5 Samo da se nadovežem kroz jedan offić. Nije mi bilo dobro posle sto i kusur minuta drobljenja i teskobe na Die Berge. Jebale ga pesme od 17-18 minuta! Crni metal kakav i treba biti, vaistinu, ali nije za svaki dan. Quote
Grobodan Posted December 5 Report Posted December 5 Pa nije, treba posebno raspoloženje i ugođaj, nije to problem neki. Svakako nije za kola ili za pre kafane Quote
Kumodraski Vo Posted December 5 Report Posted December 5 (edited) Kad je izasao otisao sam u setnju kroz banjicku sumu da slusam plus smrzavanje, ide samo tako.. Edited December 5 by Kumodraski Vo Quote
Grobodan Posted December 5 Report Posted December 5 To, Hate Forest ili Ildjarn najbolje ide kad je neko užasno vreme i napolju si, odvrneš na sluške da pulsira mozak u pauzama pesama Najveći bendovi Quote
Kumodraski Vo Posted December 6 Report Posted December 6 15 hours ago, Grobodan said: To, Hate Forest ili Ildjarn najbolje ide kad je neko užasno vreme i napolju si, odvrneš na sluške da pulsira mozak u pauzama pesama Najveći bendovi 🤨 Quote
Divlji Tigar Posted December 12 Report Posted December 12 The Stone: -Словенска крв -Закон Велса Прва изадања 1 4 Quote
airzez Posted December 15 Report Posted December 15 (edited) https://ibb.co/wsHC9yV Edited December 15 by airzez 2 Quote
airzez Posted December 15 Report Posted December 15 Hvala haha, ne kontam kako da embedujem jebiga. Ta Horna je prvi press, a Stone mi dao za džabe, kaže ne zna šta da radi s njim, niko neće da kupi haha 1 Quote
Grobodan Posted December 15 Report Posted December 15 Da nema taj još nešto što ne zna šta će s istim.. Quote
VoivodBG Posted December 15 Report Posted December 15 +1, taman da podari ovih par poslednjih albuam što fale da kompletiram The Stone. 😄 Quote
airzez Posted December 15 Report Posted December 15 Ne znam, ali ako ima - videćemo uz decembarsku porudžbinu 😈 Quote
Grobodan Posted Wednesday at 10:09 PM Report Posted Wednesday at 10:09 PM poslednje javljanje godine vrv, srecan lov svima i sledece 1 6 Quote
kuruz Posted Thursday at 08:00 AM Report Posted Thursday at 08:00 AM (edited) sramota te da slikaš Six Feet Under vrati mi Ulver i Peccatum sad Edited Thursday at 08:00 AM by kuruz 3 Quote
kuruz Posted Thursday at 11:10 AM Report Posted Thursday at 11:10 AM prodao si disk koji si dobio na poklon još gore Quote
Recommended Posts