Phallusifer Posted Monday at 03:18 PM Report Posted Monday at 03:18 PM Sjajni omoti u prvom redu 1 Quote
Haos sam ja Posted Monday at 03:44 PM Report Posted Monday at 03:44 PM Nešto sam se bio istripovao da se ta trilogija prodaje samo kao paket - box set. Quote
azal Posted Monday at 04:55 PM Report Posted Monday at 04:55 PM nemam pojma, nisu ni izasli svi u isto vreme tako da ne znam ni kako bi se tako prodavali Quote
Totamealand Posted Monday at 05:20 PM Report Posted Monday at 05:20 PM Prođe godina, ne stigoh da preslušam tu trilogiju. A čuo sam dosta dobrih komentara. Moraće da dođe na red pre ili kasnije. Quote
azal Posted Tuesday at 07:37 AM Report Posted Tuesday at 07:37 AM preporucujem, prva dva su izasla u 2023, trci pocetkom ove godine. drugi mi je def omiljeni, ali su svi dobri. super je sto je svaki oko 40 min, mozes sve opusteno da odslusas u cugu. Quote
Angelystor Posted Tuesday at 11:46 AM Report Posted Tuesday at 11:46 AM Decembarski koncertni suveniri i zadnji shopping godine 4 Quote
Recommended Posts