RNA Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Danas mi stigo paketic: Gama Bomb - Survival of the Fastest Construcdead - Repent Drephjard - Sorgsvart Inferno - Uctívání temné zuřivosti По именима, рекао бих да је пакетич стигао из Witches Brew/Barbarian Wrath, зар не? Quote
Bata Trokrilni Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Poslednje što sam kupio je Kraljevski apartman - Čuvar tajni. Kupujmo domaće! Quote
Little Butcher Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 По именима, рекао бих да је пакетич стигао из Witches Brew/Barbarian Wrath, зар не? Ne, od Rakica Quote
Маузер Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 The Stoe- Tragom hromog vuka ( opet u Norveskoj ) Quote
White Man Posted August 29, 2008 Author Report Posted August 29, 2008 Ovi strava diskovi su mi pristigli u zadnjih par dana: RIOT - Thunder Steel (US power/heavy klasik) ATLANTEAN KODEX - The Pnakotic Demos (eeeeeeeepic dooooooom...) ALLTHENIKO - We Will Fight (koliko omot izgleda smesno toliko album zvuci dobro) HOUR OF 13 - Hour Of 13 (okultno-satanisticko-misticni doom) LICH KING - Necromantic Maelstrom (zajebantski retro thrash) EQUILLIBRIUM - Sagas (fantastican folk metal!) SUPPORT THE UNDERGROUND!!! Quote
Angelystor Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Danashnje akvizicije: Running Wild-Black Hand Inn Running Wild-The Rivalry Running Wild-Victory Gamma Ray-Powerplant (Remaster) Gamma Ray-Skeletons In The Closet Dream Theater-When Dream And Day Unite Quote
_powerslave_ Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Jaoj de si nashao tolike Running Wild orginale? Quote
StarbreakeR Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Danashnje akvizicije: Running Wild-Black Hand Inn Running Wild-The Rivalry Running Wild-Victory Gamma Ray-Powerplant (Remaster) Gamma Ray-Skeletons In The Closet Dream Theater-When Dream And Day Unite Da ides tamo gde ne treba Burzuju :P Samo nemoj da mi kazes da si ih uzeo za po 3 e komad, tek onda cu te ubijem Quote
Dragon of the North Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Killing Machine - Judas Priest Quote
Џрк Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ja imam vrlo malo originala, ali cu novi Cynic sigurno kupiti cim izadje, i cak necu ni skinuti mp3sa neta, to sam se zarekao. Hocu da uzivam potpuno, za to se mora naci para. Neka mi neko kaze, jel se isplati uzeti 1 CD preko neta zbog carina, poreza i kurca? Quote
VoivodBG Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Mortifer - Prolece Je Stiglo (2008) Hang - Another Butterfly Died... Vault Of Pain - It's Your Life Promo (dobio za dzaba) Quote
oʞɾoƃ Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Neka mi neko kaze, jel se isplati uzeti 1 CD preko neta zbog carina, poreza i kurca? Na jedan CD možeš da platiš samo poštarinu, i to je sve. Nikakve carine, porezi i kurci tu ne postoje. Quote
vudun Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Баталио сам да купујем ориђинале. Немам више пара за такав луксуз ... Quote
Angelystor Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 GTFO then. Jaoj de si nashao tolike Running Wild orginale? Na berzi. Bio i "Brotherhood", al' to mi se nije uzimalo Ali mi zato zato shto "No More Colour" ne preuzeh.. Da ides tamo gde ne treba Burzuju :P Samo nemoj da mi kazes da si ih uzeo za po 3 e komad, tek onda cu te ubijem Pa nije 3e Ali ono..prosek je 7 evra po disku otprilike. Veoma prihvatljivo I'd say. Quote
Nemethor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Moonspell: Memorial - limited digipack reissue + bonus (prelepo izdanje) Quote
Lunar Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 GTFO then. Na berzi. Bio i "Brotherhood", al' to mi se nije uzimalo Ali mi zato zato shto "No More Colour" ne preuzeh.. Pa nije 3e Ali ono..prosek je 7 evra po disku otprilike. Veoma prihvatljivo I'd say. Da jeste, ako su oreginali. salim se gde ja ta berza? Quote
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Originalni su veoma... Nedeljom u SKCu.. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 šta ima na berzi nedeljom? odavno nisam išao...pa da znam vredi li otići.... Quote
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Pa prodaju ljudi ploche i diskove. Polovne, nove.. Moze za fine pare da se nadju zanimljivi naslovi. Pre svega ima dosta plocha, i pre svega rock, hard rock, prog.. Ali ima i diskova, zbog toga ja idem jel'te.. Quote
Lunar Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Originalni su veoma... Nedeljom u SKCu.. Gde u SKCu, i imali neko odredjeno vreme kada su tamo? Quote
Angelystor Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 od cca 10 izjutra..do cca 14. dodjesh, naplati ti chovek na ulaza 100 din, i penjes se gore.. Quote
Grobodan Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Behemoth - Apostasy Dimmu - Enthrone deluxe Helloween - Keeper I Quote
Recommended Posts