Bata Trokrilni Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Pa prodaju ljudi ploche i diskove. Polovne, nove.. Moze za fine pare da se nadju zanimljivi naslovi. Pre svega ima dosta plocha, i pre svega rock, hard rock, prog.. Ali ima i diskova, zbog toga ja idem jel'te.. Ako su polovni, jel' kupuješ samo dobro očuvane? Jel' ti se desilo nekad da kupiš disk, pa posle ustanoviš da ne radi? Quote
RNA Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 od cca 10 izjutra..do cca 14. dodjesh, naplati ti chovek na ulaza 100 din, i penjes se gore.. Ма, око 13 сви крену да одлазе, мада номинално траје до 14. Quote
Vlladimir Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Rob Zombie - Zombie Live i to za male pare, buahaha. Quote
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ма, око 13 сви крену да одлазе, мада номинално траје до 14. Jel jos uvek napolju na onom platou ili je negde unutra? Quote
White Man Posted September 4, 2008 Author Report Posted September 4, 2008 Ne volim nesto tog Zombija... Čekaj, jel to onaj isti lik što je režirao one filmove?! Ja sam sad u fazonu da ništa ne kupujem narednih par meseci jer sam se baš istrošio na ovih nekoliko diskova koje sam skoro kupio... a i treba da skupljam novce za novi bas. EDIT: Šta pokušavaš da postigneš s tim gnusnim avatarom? Tražiš curu? Quote
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ne volim nesto tog Zombija... Čekaj, jel to onaj isti lik što je režirao one filmove?! Ja sam sad u fazonu da ništa ne kupujem narednih par meseci jer sam se baš istrošio na ovih nekoliko diskova koje sam skoro kupio... a i treba da skupljam novce za novi bas. EDIT: Šta pokušavaš da postigneš s tim gnusnim avatarom? Tražiš curu? Ako je to on na fotografiji brzo ce da je nadje jer one vole "obdarene" momke. Rob Zombie je sabancic po meni.Old school rules,thrash attack! Quote
Angelystor Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ма, око 13 сви крену да одлазе, мада номинално траје до 14. Pa tako neshto, ovaj moj drugar shto ploche gleda uvek medju zadnjima ostane Jel jos uvek napolju na onom platou ili je negde unutra? Rekoh gore, udjesh u SKC, pa isred velike sale su ljudi. Ako su polovni, jel' kupuješ samo dobro očuvane? Jel' ti se desilo nekad da kupiš disk, pa posle ustanoviš da ne radi? Pa da, mislim, ako je polovan disk, uzmem lepo otvorim ga, vidim da l' je izgreban, iscepan itd.. Nisam do sada kupio disk, a da krchi/ne radi etc. Quote
RNA Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Хм, за плоче треба доћи што раније, јер никад не знаш шта може да улети, а да ти неко покупи испред носа ако закасниш. Нико то не зна боље од мене, а још боље они којима сам ја покупио неке ствари. Quote
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Rekoh gore, udjesh u SKC, pa isred velike sale su ljudi. Proslog leta je bila berza u basti,zato sam pitao.Nisam znao da je premestena unutra. Quote
Guest WRock Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Suffocation - Suffocation Decapitated - Organic Hallucinosis Tiamat - Wildhoney i A Deeper Kind Of Slumber ( prva izdanja ) Mordred - Esse Quam Videri Massacra - Final Holocoust ( Shark 1990 ) Hvala za informacije o berzi, eto mene tamo krajem septembra. Quote
Vlladimir Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ne volim nesto tog Zombija... Čekaj, jel to onaj isti lik što je režirao one filmove?! Ja sam sad u fazonu da ništa ne kupujem narednih par meseci jer sam se baš istrošio na ovih nekoliko diskova koje sam skoro kupio... a i treba da skupljam novce za novi bas. EDIT: Šta pokušavaš da postigneš s tim gnusnim avatarom? Tražiš curu? To je taj Zombie, koji je režirao house of 1000 corpses, devil's reject's i helloween pre-quel. prvi film je ekstra, kombinacija texas chainsaw...natural born killers i sl. stripski je film skroz. ustvari više ko crtać, ima tu neku atmosferu...valjda što se i sam zombie bavi stripom i pomalo animacijom, pa mu je dao taj neki šmek. ko kaže da išta hoću da postignem il' da tražim, bitno da je gnusno. Ne volim preterano zombija, nije mi ni šabančić, ima finih trenutaka, a i jeftino mi je naišao, tako da što da ne iskoristim the priliku za pazar. bolje i zombie nego satanic army. Quote
Mr.Hate Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 bolje i zombie nego satanic army. To svakako. Po meni se bolje pokazao kao reziser nego kao muzicar. Diskove sam skoro batalio ali vinile nabavljam redovno tako da ovo nece valjda biti offtopic.Kod mene pristigla pre par dana plocha Suffocation-Souls to deny.Relativno novo (2004.) Quote
Descender Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Marduk - Blood, Puke, Salvation 2 DVD Kovenant - SETI (no reason I guess, valjda sto je bio jeftin) Quote
VoivodBG Posted September 5, 2008 Report Posted September 5, 2008 Rob Zombie - Zombie Live i to za male pare, buahaha. Kupio si ga ovde u Beogradu? Ako znas gde ima prosledi info. Quote
oʞɾoƃ Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Noctiferia - Slovenska Morbida Neverovatan album, oduševio sam se totalno. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 2500? mnogo skupo bratko Quote
Sisus Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Jbg, vredi. Vec osetim da sam bolji bubnjar. Quote
Goxy Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 nunslaughter-hex,sa neverovatno dobrim bukletom,kakvog do sada ne videh jos Quote
dimmu1 Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 belphegor-bondage goat zombie cd+dvd Quote
Маузер Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 belphegor-bondage goat zombie cd+dvd Darkthrone-Transylvanian hunger digi Aura Noir-Hades Rise digi Quote
Goxy Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 belphegor-bondage goat zombie cd+dvd belphegor-bondage goat zombie cd+dvd gejevi,ja sam to vec obavio na legacy-u i vec mi je sav buklet izmascen Quote
Novaliis Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 belphegor-bondage goat zombie cd+dvd haha kakav naziv. Je ovo na coveru? Quote
Sandman Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Ti si tek sada izvalio za taj album? Quote
Recommended Posts