Totamealand Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Besh mi sve moram otici na tu berzu u skc-u...moramo se goci dogovoriti pa da idemo zajedno hahah... Ja sam nekada (recimo pre godinu dana u ovo doba) redovno išao na berzu, ali kako je krenuo stalan termin u studiju sa bendom nedeljom prepodne, više ne idem. Jednom sigurno... Nedostaje mi berza, koliko li sam samo dobrih stvari pokupio tamo!!! Quote
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ja sam taj kupio u Norveskoj! Isto poslednju kopiju nasao! Isto i Slovensku Krv! Bio si u Norveskoj i tamo si kupio The Stone? wow.. Quote
VoivodBG Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Type O Negative - October Rust Goribor - Stondom Do Tokija Quote
Маузер Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Bio si u Norveskoj i tamo si kupio The Stone? wow.. Pa te sto sam kupio u Srbiji ne mozes naci! Nego estra zemlja, mnogo skupa, ali se ima sta videti! Imam i slika sa vikinskim brodovima i tako! Quote
Novaliis Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Pa te sto sam kupio u Srbiji ne mozes naci! Nego estra zemlja, mnogo skupa, ali se ima sta videti! Imam i slika sa vikinskim brodovima i tako! I hate you so much right now. Quote
WIZARD OF GORE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Type O Negative - October Rust gde si ovo našao? Quote
VoivodBG Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Ne bi mi verovao ali na berzi u skc-u i to samo za 400 dinara. U perfektno ocuvanom stanju, tacnije u celofanu. (bilo mi je zao da ga vadim iz njega ali rekoh bolje da se uverim da radi) Kolekcija Type O se polako blizi kraju. Quote
White Man Posted September 21, 2008 Author Report Posted September 21, 2008 Iako gotivim Type O Negative, nemam nijedan njihov original iz razloga sto na svakom albumu imaju nekoliko pesama koje su, ili totalno glupe i bespotrebne, ili totalno "offtopic" (nemaju veze sa ostatkom albuma) sto me izrazito nervira. Quote
VoivodBG Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 (edited) Ti verovatno mislis na prvobitnu verziju Bloody Kisses-a, ona ima najvise tih kratkih filler-a, meni su oni zapravo dragi jer docaravaju tu morbidnu i depresivnu atmosferu koja se pronalazi na tom albumu. Ako ti se ne dopadaju filleri slobodno nadji/kupi digipack verziju koja je izbacila fillere i dve pesme i ubacila epsku gotsko vampirsku Suspended In Dusk. Ostali albumi skoro i da nemaju dugacke fillere, October Rust (prvi samo pokazuje kako T0N ima dobar humor, vecina je ljudi mislila da je greska do diska jer je uvod zvucao kao da disk koci, pa nisu stigli ni da preslusaju album dalje od nje, zato sto su trcali u prodavnicu da zamene svoju kopiju) samo 3 i traju manje od minuta i World Coming Down nazivi po organima clanova koji ce im otkazati zbog njihovih poroka i Life is killing me sa intro koji je obrada Munsters teme i Drunk in Paris, koja onako bas legne posle Aneshtesia... Edited September 21, 2008 by VoivodBG Quote
WIZARD OF GORE Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 400??? auuu jebemti :) to je đabe Quote
VoivodBG Posted September 21, 2008 Report Posted September 21, 2008 Prvo sam razgledao diskove i naisao na Venom Possessed i rekoh uzimam ga, ali ipak sam ispao mudar pa procesljao malo dublje i ubo premiju sa October Rust-om. Quote
Lunar Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Srdjan Brankovic's Expedition: Delta Za te pare veoma dobro i fin je buklet. Quote
oʞɾoƃ Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Što mrzim to kada moraju da stave "[someone]'s something" u ime benda... Quote
White Man Posted September 23, 2008 Author Report Posted September 23, 2008 (edited) Аааа, и мене то нервира, поготово кад је у самом називу бенда садржано име фронтмена, као нпр. The Devin Townsand Band. Некако ми звучи превише егоистички. Чему такви називи бендова? Али рецимо, Old Man's Child или Blackmore's Night ми звучи кул. Edited September 23, 2008 by White Man Quote
Angelystor Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 OMC i Blackmore u istoj rechenici..well I'd never Ritchie Blackmore's Rainbow Quote
Nisko_Se_Mazim Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 Uh-imam samo jedan jedini orginal i to sam ga kupio od drugara za tipa par stotina din U pitanju je audio CD grupe Solstice-malo poznati irski bend koji svira neki jebem li ga epic doom-i nisu losi uopste Quote
White Man Posted September 23, 2008 Author Report Posted September 23, 2008 (edited) OMC i Blackmore u istoj rechenici..well I'd never Хахаха, шта да ти кажем, бизаран је мој ток мисли. Него, иако сам обећао себи да нећу узимати ништа ново наредних пар месеци, нађох 5-6 одличних дискова на CD Baby-у (одлична продавница за private press CD-ове, btw) плус што видех јуче на eGay-у оригинал издање LIEGE LORD "Master Control" (цена права ситница: 40 EUR). Aaaa, како одолети! EDIT: Solstice су одличан бенд, њихов албум New Dark Age je must за сваког епик думера! Edited September 23, 2008 by White Man Quote
WoI Posted September 23, 2008 Report Posted September 23, 2008 dobio malopre Rage - Speak Of The Dead digipack :rockdevil: Ima sutra da se rasturim od rejdza Quote
oʞɾoƃ Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 Dark Tranquillity - Focus Shift Arch Enemy - Revolution Begins Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant [Reloaded] Quote
Angelystor Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 ^Single si nabavio ili mislish na "Fiction"? Cathedral-The Garden Of Unearthly Delights Rambo Amadeus-Hipishizik Metafizik Quote
Goxy Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 cripple bastards-desperately insensitive Quote
Recommended Posts