morbid god Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 ili treba da izvadiš karticu za elektronsko plaćanje i veruješ da niko neće da te zajebe? Treba da izvadis karticu i puno se molis da te niko nece zajebati.. tako ja radim. Pred novu godinu se cak i bicujem dok klecim na kukuruzu. Nego, moram rec da je elektronsko placanje odlicna stvar (velika ponuda). Takodje, i ti prodavci su dobri za saradnju vecinom. Hvala Gojku prvenstveno jer me uputio na prave mail order prodavnice. Inace ja porucujem preko amazon.co.uk(skuplje cijene i shiping, manji izbor, al brza dostava), hellsheadbangers (sa njima imam super saradnju, malo je skuplji shipping al imaju odlican izbor i diskovi stizu relativno brzo), omega order (malo manji shipping al i duze vrijeme dostave, takodje vrlo tacni). Nisam jos radio sa Relapse, vidjecu da porucim uskoro nesto preko njih. I naravno, jedino bezvezno iskustvo je sa Osmose. Porucio jedan cd, oni mi naplatili to, nakrkali shipping 12 eura, i onda me obavjestavaju nakon svega toga da je disk koji sam porucio ostecen totalno, zadnji je koji imaju na lageru, tako da izaberem neki drugi naslov. Pa nabijem ih na kurac Inace, iz iskustva bih preporucio da se biraju te manje online prodavnice. Ljudi su mnogo azurniji, vode racuna o musterijama, relativno brzo odgovaraju na mejlovima isl. Ove vece rade isto posao, al ih u sustini boli kurac. Takodje, placanje karticom preko servera je poprilicno sigurno. Mada opet, i tu ima rupa tako da je najsigurnija opcija da na racunu u banci sa kojeg operisete ne drzite puno novca, i da sa tom karticom ne mozete otici u minus. Ja doduse nikad nisam imao problema te prirode, al valja biti oprezan. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Ajde morbide, malo se pohvali kolekcijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Ma nista posebno, ja to za svoj merak. Vecinom su u pitanju odabrana al jebitacna izdanja na koja svrsavam po black i death forumu. Samo ne mogu da zabodem prva dva Ond. diska, necastivi se urotio da me sjebe pri svakom pokusaju koji je izgledao da bude uspjesan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Prva dva? Znači priznaješ da treći nije vredan kolekcije? Btw sad razmišljam koji mi je najveći biser koji imam i sve sam izbor na King diamond - Abigail reizdanje i Dissection - Somberlain first press. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Prva dva? Znači priznaješ da treći nije vredan kolekcije? Treci je porucen prvom prilikom 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Idemo, tura Metal Blade novembra 2010. GOD DETHRONED - Under the sign of iron cross digi THE OCEAN - Anthropocentri digi (perverzija kako dobro izgleda) HAIL OF BULETS - ON divine winds 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Treba da izvadis karticu i puno se molis da te niko nece zajebati.. tako ja radim. Pred novu godinu se cak i bicujem dok klecim na kukuruzu. Nego, moram rec da je elektronsko placanje odlicna stvar (velika ponuda). Takodje, i ti prodavci su dobri za saradnju vecinom. Hvala Gojku prvenstveno jer me uputio na prave mail order prodavnice. Inace ja porucujem preko amazon.co.uk(skuplje cijene i shiping, manji izbor, al brza dostava), hellsheadbangers (sa njima imam super saradnju, malo je skuplji shipping al imaju odlican izbor i diskovi stizu relativno brzo), omega order (malo manji shipping al i duze vrijeme dostave, takodje vrlo tacni). Nisam jos radio sa Relapse, vidjecu da porucim uskoro nesto preko njih. I naravno, jedino bezvezno iskustvo je sa Osmose. Porucio jedan cd, oni mi naplatili to, nakrkali shipping 12 eura, i onda me obavjestavaju nakon svega toga da je disk koji sam porucio ostecen totalno, zadnji je koji imaju na lageru, tako da izaberem neki drugi naslov. Pa nabijem ih na kurac Inace, iz iskustva bih preporucio da se biraju te manje online prodavnice. Ljudi su mnogo azurniji, vode racuna o musterijama, relativno brzo odgovaraju na mejlovima isl. Ove vece rade isto posao, al ih u sustini boli kurac. Takodje, placanje karticom preko servera je poprilicno sigurno. Mada opet, i tu ima rupa tako da je najsigurnija opcija da na racunu u banci sa kojeg operisete ne drzite puno novca, i da sa tom karticom ne mozete otici u minus. Ja doduse nikad nisam imao problema te prirode, al valja biti oprezan. A kako se tačno vadi ta elektronska kartica i koji su uslovi za posedovanje deviznog računa u banci? Slabo sam upućen u to. Imam dinarski tekući račun i karticu kojom plaćam kad idem u prodavnicu, to je sve u šta se razumem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 (edited) nisu neki rigorozni uslovi, otvori ko hoce, kapiram da moras bar 20 evra da drzis u njemu u svakom momentu ili tako nesto. Edited December 11, 2010 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morbid god Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 A kako se tačno vadi ta elektronska kartica i koji su uslovi za posedovanje deviznog računa u banci? Slabo sam upućen u to. Imam dinarski tekući račun i karticu kojom plaćam kad idem u prodavnicu, to je sve u šta se razumem. Posto imamo euro u CG, dovoljno je samo da otvorim racun u nekoj banci, podnesem zahtjev za izradu VISA ELECTRON kartice, i nakon toga uplacujem novac i preko online servera porucujem. Minimum je 10 eura koje moram da drzim, a posto je debitna kartica, ne mogu da idem u minus (ovo je dobro ako se neko namjeri da te ovajdi, moze ti 'skinut' samo onoliko kolko imas para na racunu). Mada nisam imao takvih problema. U Srbiji pretpostavljam da je potrebno otvorit devizni racun, al u sustini podji po bankama i raspitaj se. Neke banke kod nas daju povoljno ove viza kartice (clanarina je nesto kao 50 centi, a neke i po 3 eura). Ima tu jos raznih zezancija tipa e-banking, obavjestavanja putem sms-a kad je neka isplata il uplata na taj racun. Sve to u zavisnosti od banke se placa il ne placa. Takodje, Visa Electron je dovoljna za trgovinu po netu(bar meni). Jer se moze nedje desit da vam server odbije tu vrstu kartice iz nekih bezveznih razloga. Zato ima MASTER CARD koja je kao napucanija, prolazi svuda, al je clanarina za nju samim tim veca. Mada je meni prakticno nepotrebna jer mi VISA zavrsava posao. Naravno, jedan dio online prodavnica iskljucivo prihvata samo pay-pal. A posto su Srbija i CG van tog sistema, imaju 2 opcije: 1. da drkate kitu i cekate da ih uvedu 2. da se registrujete i predstavite lazne podatke (registrujete se kao da ste iz Slovenije, Hrvatske, BiH). Ovo moze da prodje, al su zbog ovakvih malverzacija poostrili kontrolu i uveli razne provjere koje je tesko proc (kopija pasosa, licne karte, vozacke isl.). Ima tu jos nekih caka, al duga prica. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Hvala na informacijama. Ima nekoliko naslova koje ću definitivno jedino tako moći da nabavim, pa je bolje da to sam odradim, nego da idem preko Rogošića da me dere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Iron Maiden - Piece of mind Iron Maiden - Seventh son of a seventh son Rush - Power windows Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Hammers Of Misfortune - The Locust Years (digi) Savatage - Edge Of Thorns W.A.S.P. - The Last Command Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Iron Maiden - Piece of mind Iron Maiden - Seventh son of a seventh son Rush - Power windows Hammers Of Misfortune - The Locust Years (digi) Savatage - Edge Of Thorns W.A.S.P. - The Last Command lepo lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan34 Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Dio - Holy Diver (jbni booklet nema tekstove ) Eluveitie - Slania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Dio - Holy Diver (jbni booklet nema tekstove ) nema ni Last in Line, ta prva izdanja nemaju. Remasteri bi trebalo da imaju. Ja čekam 100 godina na remaster Holy Diver od jednog lika od koga sam naručio, dve prilike da uzmem taj disk na drugom mestu sam propustio zbog njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 alice in chains - dirt 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Megadeth - "Rust In Peace - Live" (CD+DVD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 CREMATORY-Infinity CD HELLOWEEN-CHAMELLON CD i jedan soundtrack za HARRY POTTERa:D 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Helloween - 7 Sinners Avantasia - The Scarecrow... ...oba digi...bombonice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Diskovi: Kolac - ...No God Infest - Onward to Destroy Bane - Chaos, Darkness & Emptiness Gestapo 666 - Nostalgiah Forgotten Woods - Sjel Av Natten Kasete: Maniac Butcher - Immortal Death Arkona - Bogowie Zapomnienia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Sweet Snežo i ti to isto kažeš za moj purchase, ne? si senor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 CRADLE OF FILTH-Darkly Darkley Venus Acerse prelep DIGI-BOOK (još jedamput da se zahvalim kultnoj ekipi na rođendanskom daru!) THERION-HO DRAKON HO MEGAS CD (Hvala Lazi na poklonu!) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 nema ni Last in Line, ta prva izdanja nemaju. Ni Sacred heart nema. To je sve što znam za sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 to je taj shrapnel records stil, najbolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Ja ne volim to, mrzi me da čitam lirike sa neta, jedino iz knjižice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts