WoI Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 (edited) goksi jel pao neki nunslaughter u skorije vreme ? Edited September 24, 2008 by WoI Quote
oʞɾoƃ Posted September 24, 2008 Report Posted September 24, 2008 ^Single si nabavio ili mislish na "Fiction"? Da, onaj što se prodavao kao limited preview na američkoj turneji, jebeno je vredan, a ja ga nabavio za 3$ Quote
Grobodan Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Preorderovan novi Cof U stvari, valjda ga je ovaj feget iznad rezervisao... Quote
oʞɾoƃ Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 Ja feget, a on sluša CoF Preorderovan novi Satyricon Quote
azal Posted September 25, 2008 Report Posted September 25, 2008 (edited) Srdjan Brankovic's Expedition: Delta Za te pare veoma dobro i fin je buklet. jeste, plus onaj poster. dobro izdanje. Edited September 25, 2008 by azal Quote
Grobodan Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Ja sam feget jer slušam Satyricon Quote
banedeathmetal Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Nemacke ubice PURGATORY - "Cultus Luciferi" - UBIJANJE !!! Takodje sam nabavio ne davno: AUGURY - "Concealed" DEINONYCHUS - "Insomnia" SKINLESS - Forshadowing Our Demise" SMASHED FACE - "Human: Earth Parasite" REBAELLIUN - "Bringer Of War" EP i jos neke manje bendove, a naruceni su: Malevolent Creation - "Joe Black" 4 Way Split - Supreme Brutal Legions GORGUTS - 3 Albuma Necrophagist - Onset Of Putrefaction" I uskoro kupujem i novi Amon Din Takodje cekam da vidim kako cu novi Deeds Of Flesh da uzmem, verovatno cu morati da ga narucim direkt od izdavacke kuce... Quote
Џрк Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Svaka cast za Gorguts, dodaj i cetvrti. Necrofeg ti ne treba, ne otvaraj posiljku, zarazices se sidom Quote
banedeathmetal Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 Svaka cast za Gorguts, dodaj i cetvrti. Necrofeg ti ne treba, ne otvaraj posiljku, zarazices se sidom Hocu brate, ali "From Wisdom To Hate" nemogu nigde da nadjem...ali ce se nabaviti A Necrophagist - u sustini i nisam toliki fan, ali sam iskopao taj CD, jbg nije bas lak za naci - jer koliko sam skontao, dobicu pravi CD u smislu da nece biti onaj Re-Release, nego ona prva verzija abuma, bez onog bonus demo snimka (raritet). A na kraj krajeva, to se moze jako lako prodati Quote
Џрк Posted September 26, 2008 Report Posted September 26, 2008 I to sto kazes, sida je popularna ovih dana u svetu From wisdom to hate - http://www.theomegaorder.com/s.nl;jsession...;search=gorguts . Odatle narucuje lik pod nickom Gojko, tako da znam da mozes da narucis odavde. Quote
banedeathmetal Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 I to sto kazes, sida je popularna ovih dana u svetu From wisdom to hate - http://www.theomegaorder.com/s.nl;jsession...;search=gorguts . Odatle narucuje lik pod nickom Gojko, tako da znam da mozes da narucis odavde. Hvala brate, ali nisi dobro video, pogledaj o cemu ti pricam: GORGUTS - From Wisdom To Hate (Out of Stock) GORGUTS - From Wisdom To Hate Price: $12.50 Vidis, to mene jako jebe a inace, nisam ranije narucivao odatle, tako da hvala u svakom slucaju. Quote
Џрк Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Znam, ali valjda ce da ga dobiju opet Quote
banedeathmetal Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 Znam, ali valjda ce da ga dobiju opet Nadam se Quote
Lunar Posted September 27, 2008 Report Posted September 27, 2008 SPORE GALACTIC DELUXE EDITION :wub: Quote
StarbreakeR Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 KYPCK - Cherno. De ga nadje?? Quote
Routasydän Posted September 28, 2008 Report Posted September 28, 2008 De ga nadje?? I ja se pitam Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Dimmu Borgir - Death Cult Armageddon [journal edition] Bolesnije pakovanje od ovoga ne može. A5 "dnevnik", metalne stranice, litografska štampa, težak kilo i po Quote
Little Butcher Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Dimmu Borgir - Death Cult Armageddon [journal edition] Bolesnije pakovanje od ovoga ne može. A5 "dnevnik", metalne stranice, litografska štampa, težak kilo i po Ау сине, са тим чудом можеш неком разбити главу Дај неку фотку да видимо како то чудо изгледа! Quote
Grobodan Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Bilo je to u Mordoru, kostalo oko 4000 din, do jaja izgleda. Quote
Bata Trokrilni Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Danas pao Manowar - Hail to England. Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 Ау сине, са тим чудом можеш неком разбити главу Дај неку фотку да видимо како то чудо изгледа! Čim mi se vrne buraz sa xkurzije, odneo mi fotoaparat Quote
Recommended Posts