Night Prowler Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 Od CD-ova nista sto vec nema u onom CD shopu u Vulkan knjizari u Knez Mihajlovoj. DVD-eve nisam gledao. Quote
Lou Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 (edited) @Grob: Metala malo, ali ima bluza i džeza da se nađe. Video sam Bitlse, Elbow (iznenađenje za takvu vrstu prodavnice). Ono, bedan izbor, mada sam gledao na brzinu samo rock, metal i srodno, nisam obilazio ostatak. Prosek. Edited July 27, 2011 by Lou Quote
jerotimije Posted July 30, 2011 Report Posted July 30, 2011 Fulci - Dead Lights Red Sky (CDr) Joy Division - Still (2CD Digi, remastered) Quote
oʞɾoƃ Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Svakog dana me je sve više sramota što se družim s tobom. Quote
Grobodan Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 I mene isto kad iskopaš neko sedmorazredno smeće. Quote
Divlji Tigar Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Rainbow - Long Live Rock'n'Roll Quote
Lou Posted August 1, 2011 Report Posted August 1, 2011 Ovo što Grob radi i priča po forumu je sramota. Kod mene novitet... Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder 3 1 Quote
Xibir Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Cradle Of Filth - Godspeed On The Devil's Thunder E to je prava stvar! Quote
Captain Spaulding Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 Opeth - Blackwater Park Legacy Edition 1 Quote
Xibir Posted August 2, 2011 Report Posted August 2, 2011 DaggerSpawn - Suffering Upon The Throne Of Depravity Menhir - Buchonia (EP) Quote
Bitlđus Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 malopre stiglo: SATURNUS - paradise belongs to you (euphonious 1996) KATATONIA - brave murder day (avantgarde 1996) 20 euros well spent, i'd say a upravo krenula i neka kišica, uuu savršeno 5 Quote
Bitlđus Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 ok, malo sam zaokružio, tačan iznos je 22 evra. Saturnus nađoh na gemm-u a Katatoniu na musicstack-u. bilo povoljno pa reko' da ne časim časa već da pazarim dok se nije rasprodalo još samo da savatam negde OCTOBER TIDE - rain without end (1. izdanje, ne ovo reizdanje) i kuliša, ali naći ga za neke normalne pare neće biti baš lako Quote
Lou Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Fina kupovina kod Bitlđusa. A i kod mene: Thorns - Thorns vs Emperor ...Peaceville reizdanje sa tri bonus pesme, dizajn identičan originalu, sa dodatim nazivima pesama iza, naravno. Thorns - Thorns ...Peaceville reidanje sa dve bonus pesme i spotom, za dizajn važi isto. Zaista je za pohvalu kada izdavačka kuća ostavi sve kao što je bilo i lepo uklopi novi tekst. Zahvalnica ide Gojku. Quote
Dioklecijan Posted August 6, 2011 Report Posted August 6, 2011 Derketa-Goddess of Death Magnus- Scarlet Slaughterer Quote
Recommended Posts