Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hehehe, ja imam taj original CD potpisan od clanova benda :wub:

Svaka cast na tome! :pivopije:

Ali iskreno ne bi im dao da mi se potpisu na originale, jer volim sto su mi svi celoviti, da je neko posterce ili karta u pitanju to bi odvec moglo.

the ocean-precambrian (digi)

joj kakve krasote od diska

Jedan od najboljih i najdivnijih dizajniranih albuma, bas mi je drago kada je bend odlucio da unajmi Martina Kvamme (koji je vec radio sa na Mike Patton-ovim bendovima, Fantomas, Tomahawk, Peeping Tom a i mnogim drugim) i napravi ovo malo umetnicko delo u obliku pakovanja za disk.

Posted
  VoivodBG said:
Jedan od najboljih i najdivnijih dizajniranih albuma, bas mi je drago kada je bend odlucio da unajmi Martina Kvamme (koji je vec radio sa na Mike Patton-ovim bendovima, Fantomas, Tomahawk, Peeping Tom a i mnogim drugim) i napravi ovo malo umetnicko delo u obliku pakovanja za disk.

sad kad sam video disk,jos mi je zalije sto nisam plocu kupio

Posted
  VoivodBG said:
Ali iskreno ne bi im dao da mi se potpisu na originale, jer volim sto su mi svi celoviti, da je neko posterce ili karta u pitanju to bi odvec moglo.
Isti slucaj sa mnom. Bend moze da mi se potpise na ulaznicu, majicu, poster i sl. ali na original CD nikad.

Nego, danas mi pristigli:

AMORPHIS - Eclipse (jewel case bez bonus pesme)

IN FLAMES - The Jester Race (orig. jewel case izdanje)

:meshuggah:

Posted

Danas stigli:

FRACTURED INSANITY - "When Mankind Becomes Diseased"

DIVINE EMPIRE - "Methods Of Execution"

DIVINE EMPIRE - "Nostradamus"

HATE PLOW - "Moshpit Murder"

Svi CD-ovi su mi stigli upakovani u njihovoj zastitnoj foliji. :pivopije:

Posted
  White Man said:
Isti slucaj sa mnom. Bend moze da mi se potpise na ulaznicu, majicu, poster i sl. ali na original CD nikad.

Heh, kod mene je recimo obrnuto. Potpis benda na ulaznici mi ne znači previše, ali na sopstvenom disku - to mi je kao neka vrsta "pečata", u nedostatku boljeg izraza, čime pretvaraš svoj limited edition digipack, npr, u nešto mnogo više! :da:

Posted
  Gojko said:
Heh, kod mene je recimo obrnuto. Potpis benda na ulaznici mi ne znači previše, ali na sopstvenom disku - to mi je kao neka vrsta "pečata", u nedostatku boljeg izraza, čime pretvaraš svoj limited edition digipack, npr, u nešto mnogo više! :da:

Posle mozes i da preprodas taj original sa potpisom za vece pare. :mrgreen:

Naravno svako ima svoje misljenje o tome, neke diskove jednostavno ne bih voleo da mi zvrljaju sa njihovim potpisima, dok neke druge bih cak i dao, sve zavisi od benda i albuma.

Posted
  Goxy said:
the ocean-precambrian (digi)

joj kakve krasote od diska

ja hteo da kupim kad su bili kod nas ali nije bilo vise :(

utesio sam se aeolianom :D