Divlji Tigar Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 "Holy Moses" - "Finished With The Dogs". Quote
banedeathmetal Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Type O Negative - Bloody Kisses Hehehe, ja imam taj original CD potpisan od clanova benda Quote
Goxy Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 the ocean-precambrian (digi) joj kakve krasote od diska Quote
VoivodBG Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Hehehe, ja imam taj original CD potpisan od clanova benda Svaka cast na tome! Ali iskreno ne bi im dao da mi se potpisu na originale, jer volim sto su mi svi celoviti, da je neko posterce ili karta u pitanju to bi odvec moglo. the ocean-precambrian (digi) joj kakve krasote od diska Jedan od najboljih i najdivnijih dizajniranih albuma, bas mi je drago kada je bend odlucio da unajmi Martina Kvamme (koji je vec radio sa na Mike Patton-ovim bendovima, Fantomas, Tomahawk, Peeping Tom a i mnogim drugim) i napravi ovo malo umetnicko delo u obliku pakovanja za disk. Quote
Goxy Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Jedan od najboljih i najdivnijih dizajniranih albuma, bas mi je drago kada je bend odlucio da unajmi Martina Kvamme (koji je vec radio sa na Mike Patton-ovim bendovima, Fantomas, Tomahawk, Peeping Tom a i mnogim drugim) i napravi ovo malo umetnicko delo u obliku pakovanja za disk. sad kad sam video disk,jos mi je zalije sto nisam plocu kupio Quote
Маузер Posted October 15, 2008 Report Posted October 15, 2008 Watain - Casus Luciferi (digipack remasterovano reizdanje) Takodje! Quote
White Man Posted October 16, 2008 Author Report Posted October 16, 2008 Ali iskreno ne bi im dao da mi se potpisu na originale, jer volim sto su mi svi celoviti, da je neko posterce ili karta u pitanju to bi odvec moglo.Isti slucaj sa mnom. Bend moze da mi se potpise na ulaznicu, majicu, poster i sl. ali na original CD nikad. Nego, danas mi pristigli: AMORPHIS - Eclipse (jewel case bez bonus pesme) IN FLAMES - The Jester Race (orig. jewel case izdanje) Quote
banedeathmetal Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Danas stigli: FRACTURED INSANITY - "When Mankind Becomes Diseased" DIVINE EMPIRE - "Methods Of Execution" DIVINE EMPIRE - "Nostradamus" HATE PLOW - "Moshpit Murder" Svi CD-ovi su mi stigli upakovani u njihovoj zastitnoj foliji. Quote
oʞɾoƃ Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Isti slucaj sa mnom. Bend moze da mi se potpise na ulaznicu, majicu, poster i sl. ali na original CD nikad. Heh, kod mene je recimo obrnuto. Potpis benda na ulaznici mi ne znači previše, ali na sopstvenom disku - to mi je kao neka vrsta "pečata", u nedostatku boljeg izraza, čime pretvaraš svoj limited edition digipack, npr, u nešto mnogo više! Quote
VoivodBG Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Heh, kod mene je recimo obrnuto. Potpis benda na ulaznici mi ne znači previše, ali na sopstvenom disku - to mi je kao neka vrsta "pečata", u nedostatku boljeg izraza, čime pretvaraš svoj limited edition digipack, npr, u nešto mnogo više! Posle mozes i da preprodas taj original sa potpisom za vece pare. Naravno svako ima svoje misljenje o tome, neke diskove jednostavno ne bih voleo da mi zvrljaju sa njihovim potpisima, dok neke druge bih cak i dao, sve zavisi od benda i albuma. Quote
Nemethor Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Ophthalamia - A Journey In Darkness - rare Avantgarde/Irond press - 500 kom. ukupno stampano. Quote
Grob Bez Dna Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Ophthalamia - A Journey In Darkness - rare Avantgarde/Irond press - 500 kom. ukupno stampano. covece, kolka je plata tebi? Quote
necko Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 the ocean-precambrian (digi) joj kakve krasote od diska ja hteo da kupim kad su bili kod nas ali nije bilo vise utesio sam se aeolianom Quote
Angelystor Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 Bloodbath - The Fathomless Mastery Quote
Talvi Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Nisam kupio nego dobio ali svejedno: Amorphis - Far From The Sun (US deluxe slipcase version) Rotting Christ - Khronos Quote
RNA Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Gary Moore - G-Force Yngwie Malmsteen - Episode Dead Can Dance - Aion Quote
Phil Schneider Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Damageplan - New Found Power Megadeth - Countdown To Extinction (remaster) Quote
Nemethor Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Vlad Tepes - Black Legions Spirits Quote
Grobodan Posted October 20, 2008 Report Posted October 20, 2008 Darkthrone - Dark Thrones And Black Flags Anathema - The Silent Enigma sa bonus DVDjem Vision of a dying embrace kult Quote
Recommended Posts