banedeathmetal Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Ja nabavio kilo kulena, jebo CDe. Sala na stranu, ja nabavi: CANNIBAL CORPSE - "The Wretched Spawn" (Metal Blade Records, 2004) Limited Edition Digi-pack CD+DVD+Comic Book MAY RESULT - "Slava Smrti" (Grom Records/Take It Or Leave It Records, 2008) Limited Edition Digi-Pack KVLT i jedno i drugo izdanje Quote
enclave Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 CANNIBAL CORPSE[/b] - "The Wretched Spawn" (Metal Blade Records, 2004) Limited Edition Digi-pack CD+DVD+Comic Book Nadam se da si zadovoljan? Quote
oʞɾoƃ Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 MAY RESULT - "Slava Smrti" (Grom Records/Take It Or Leave It Records, 2008) Limited Edition Digi-Pack Jebeš ovo domaće izdanje, ja čekam Australijance Quote
banedeathmetal Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Nadam se da si zadovoljan? Do jaja je brate, bas kakav sam i ocekivao da ce biti. Hvala ti Jebeš ovo domaće izdanje, ja čekam Australijance Ma zajebi brate, ovo sam dobio upakovano jos u njegovoj original zastitnoj foliji + kod mene SVE sto je domace ima prednost, a narocito u ovom slucaju jer mi je Milan dobar prijatelj i veliki je covek, tako da dileme nije bilo. Quote
Маузер Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Behemoth-The Apostasy(digi sa dvdom) Amon Amarth-With oden on our side(2cd digi) Belphegor-Goatreich-Fleshcult(limited digi) Rotting Christ-Theogonia(digi) Burzum-Det som engang var(digi) Burzum-Hvis lyset tar oss(digi) Jbg bilo se u Solunu! Edited November 2, 2008 by Grishnackh Quote
Ф1!!! Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Значи ова берза је закон, доста пара сам потрошио, али нема везе. Ја који сам гледао само домаћа издања, лудило, нашао сам доста, нисам могао све да узмем, следећи пут...Још кад се не би плаћао улаз, али ајде небитно...И да наслови су јефтини, барем за мене, од 100 па надаље, али нема од домаћег метала ништа Бјесови - КСТ Београд, 31.05.2003. КЗУ - Заушке Шахт - Тиронанија БО - Капетане где си Џентлмени - Ретрологија Владан Вучковић Паја - Пут ка сунцу Океан(југословенска инструментална музика) Студени Студени / Новембар - Ко је Сунце убио? Неверне бебе - 2 Срђан Марјановић - Меланхолик Неки новији клинци и... Ребел демо Прљави инспектор Блажа и Кљунови - Плагијати и обраде Атеист реп - 2 лига запад Sunshine - Live! Lucky Valdano - Hannah Quote
Totamealand Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 (edited) Takođe sekskurzija. E, da je bilo više slobodnog vremena u Atini, bilo bi i više CD-ova... Edited November 2, 2008 by Totamealand Quote
oʞɾoƃ Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Tako sam se ja u Francuskoj letos olakšao za oko 250€, imao sam u koferu 2.5 kg diskova Quote
banedeathmetal Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Tako sam se ja u Francuskoj letos olakšao za oko 250€, imao sam u koferu 2.5 kg diskova To se ceni. Quote
oʞɾoƃ Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 I to sam dan pre polaska pronašao u najkomercijalnijoj pariskoj radnji gomilu kultova, sve burzume, gehennu, milion zala Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Пффф, толико о култовима. Veruj da ni na internetu nisam mogao da ih iskopam. Verovatno su stajali tamo i, znajući Francuze, buđavili se godinama Quote
vudun Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 KREATOR - Coma Of Souls. Napokon sam se isprsio ... i dočepao priginala, yeah! Quote
oʞɾoƃ Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Satyricon - K.I.N.G. Noctiferia - Per Aspera Quote
Bata Trokrilni Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Ja kupio Diovu kompilaciju The Collection. Obuhvata najbolje pesme iz osamdesetih, jedino Egypt fali. Quote
Angelystor Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 To ono shto sad ima u Mamutu? Pa bolje "Sacred Heart" da si uzeo..ja cu ga uzet' uskoro maltene sigurno. My latest addition to the family: Candlemass - Candlemass (digi) Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Zyklon - World Ov Worms (limited tinbox) Salomio sam se dok sam ovo našao! Quote
-Mare Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Zyklon - World Ov Worms (limited tinbox) Tinbox? Sta mu dodje to? Quote
necko Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 ^ pa sama rec ti kaze tinbox = limena kutija inace, narucio novi rain delay, ovih dana mi stize Quote
oʞɾoƃ Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 A da, ostao sam vam dužan slike onog Dimmu Borgira: Quote
Recommended Posts