StarbreakeR Posted September 28, 2015 Report Posted September 28, 2015 (edited) 18€ na Grooves-u, mada sam uhvatio i neki popust od 15%. Trenutno je na popustu za 16€, poštarina je 2€ ili free ako uzmeš robu u vrednosti od preko 20€. http://www.grooves.l...1987041157.html EDIT: Nisu sva 4, posebno sam uzeo Eternal. Samo Polaris, Elysium i Nemesis su u boxu. Elysium koštao kao ova 3 jbg Edited September 28, 2015 by StarbreakeR 1 Quote
Angelystor Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Baš malo pre u Vulkanu video ta dva diska, tamo koštaju zajedno čitavo bogatstvo. Quote
Zlatko Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 18€ na Grooves-u, mada sam uhvatio i neki popust od 15%. Trenutno je na popustu za 16€, poštarina je 2€ ili free ako uzmeš robu u vrednosti od preko 20€. http://www.grooves.l...1987041157.html EDIT: Nisu sva 4, posebno sam uzeo Eternal. Samo Polaris, Elysium i Nemesis su u boxu. Elysium koštao kao ova 3 jbg 18€ na Grooves-u, mada sam uhvatio i neki popust od 15%. Trenutno je na popustu za 16€, poštarina je 2€ ili free ako uzmeš robu u vrednosti od preko 20€. http://www.grooves.l...1987041157.html EDIT: Nisu sva 4, posebno sam uzeo Eternal. Samo Polaris, Elysium i Nemesis su u boxu. Elysium koštao kao ova 3 jbg Da li si uzimao nekada vise stvari sa Grooves Inc. sa razlicitim datumima isporuke i kako ti stizu u tom slucaju? Quote
StarbreakeR Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Da li si uzimao nekada vise stvari sa Grooves Inc. sa razlicitim datumima isporuke i kako ti stizu u tom slucaju? Ne, ali ovo su mi poslali u 2 različita paketa sa po nedeju dana razlike. Ne znam na šta se odnosi pitanje, ali stigli su Ok i nije naplaćena poštarina, samo je taj order podeljen u 2 parcele. Quote
Zlatko Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Mislio sam ako je jedna porudzbina sa vise stavki koje su sa razlicitim rokovima isporuke. Nadam se da si razumeo sta htedoh reci. U svakom slucaju to je odgovor koji sam trazio. Quote
StarbreakeR Posted October 1, 2015 Report Posted October 1, 2015 Mislio sam ako je jedna porudzbina sa vise stavki koje su sa razlicitim rokovima isporuke. Nadam se da si razumeo sta htedoh reci. U svakom slucaju to je odgovor koji sam trazio. Tako sam i razumeo Quote
excel fan Posted October 3, 2015 Report Posted October 3, 2015 Noviteti,ovim redom! Darkness - XXIV Moshnix-Black monk Criminal element-Criminal crime time Jackdevil-Evil strikes again Cretus-S/T Harlott-Proliferation Eradikator-Edge of humanity Kaustic attack-Pseudo war Hypoxia-Despondent death 4 Quote
Angelystor Posted October 4, 2015 Report Posted October 4, 2015 Bio na berzi prvi put posle 100 godina, zgrabio: Marillion - Script for a Jester's Tear Marillion - B'sides Themselves 2 Quote
Kumodraski Vo Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Pa u domu, bio si kad si propustio thrash/power kultove.. Quote
Angelystor Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 (edited) Dom, od 10-15h kaže, svake prve nedelje u mesecu. Ostale nedelje gradovi u Srbiji, ako je to ta ista berza. Nisam nešto zadovoljan ponudom. Ali sam oduševljen što sam naleteo na neke lude Ruse, ima neki Helloween cd, "Step out of Hell" cover i backcover, na kome piše "Rabbit Don't Come Easy" i pozadi tracklist od RDCE albuma, i to sa bonusima Malo mi žao što nisam uzeo, nula od kolekcionara. Edited October 5, 2015 by Angelystor Quote
Totamealand Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Kakva slučajnost, baš sam planirao juče da banem na berzu posle mnogo godina ali nisam mogao. Gledam da svratim za mesec dana, verujem da ima svačega. Quote
Сале Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 verujem da ima svačega Ако мислиш на метал,бадава ћеш да идеш. Од метала нема готово ничега. Задњи пут кад сам био пролетос баш је била јадна понуда. Шака јада продаваца и још мање купаца. Она берза код скца је био прави догађај који се,на жалост,никада више неће поновити. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Oна берза код скца је био прави догађај који се,на жалост,никада више неће поновити. Zato sto nema potrebe jer je 2015.. Quote
azal Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 ah, nisam znao da se to redovno desava Quote
Сале Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Па јесте. Сад имаш интернет и апсолутно све што пожелиш ти је доступно тамо. Зашто би ико ишо на берзу и куповао дискове/плоче. У моје време није било нета па си морао деееебело да се помучиш да набавиш неке ређе ствари. Наравно да је то тада имало своју драж. Сада је све обесмишљено укључујући и музику. Сад се музика више не мери дисковима које имаш него гигабајтима,терабајтима и осталим срањима које престављају меру количине података. Хвала Богу па има још људи који дефинитивно нису одустали од дискова и плоча. Драже ми је да имам 1 оригиналан диск него 100 гигабајта музике на компу!! 1 Quote
Talvi Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 i ja sam odrastao u to neko vreme, ali mi je ipak draže 100 GB muzike jebiga. mp3 je fenomenalna stvar iz 1000 praktičnih razloga, jesam i ja sentimentalno vezan za te fizičke nosače zvuka, i dalje volim kupiti poneki disk s vremena na vreme, ali besmisleno je ići u nekakvu trku i poređenje sa tim stvarima. Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ja sam sa Saletom, jebo 100 GB muzike, pa to sve kad bi seo da slusas trebalo bi ti godinu dana samo jednom da predjes. I za te prakticne razloge meni nesto nema potpore, ja kad idem u hiking metal setnje slusam originale sa diskmena. Jedino kad zujim po gradu pici mi mjuza sa telefona ali bez toga se realno i moze. Cesto pozelim da batalim skidanje mjuze ali jbg zavisnost je velika. 2 Quote
Talvi Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 a što moraš sedati odjednom? lepo je imati dosta stvari, pa kad god ti padne na kurac da čuješ nešto, bude pri ruci. uostalom, uz lepote kao što je soulseek čak ni ne moraš imati išta na hardu - šta god ti padne na pamet, skineš u sekundi. diskmen nikad imao nisam, šta se koji moj imam cimati kad je tu telefon sve dok je meni muzika u ušima, te okolne finese me ne tangiraju preterano Quote
Сале Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Ја конкретно,ретко кад слушам музику са компа или нета. Једино ако ме мрзи да копам по дисковима. По мени је интернет супер из разлога што можеш прво да чујеш неки албум па ако ти се свиди онда га купиш на диску. Раније тога није било па си мого да се зајебеш и рецимо купиш диск а албум говно. У ствари,тад је било оних пиратских касета у феликсу и на оним штандовима код скца па си мого ту да пазариш касету и чујеш шта те занима а да платиш мале паре тако да је интернет замена за скц и феликс 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Nepotrebna je petljavina da slusas na diskmenu, kad mozes cele diskografije da stavis na fon.. Ja skupljam originale ali opet ne forsiram ih preterano ipak je mp3 prakticniji.. 1 Quote
Grobodan Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Slazem se sa tim, i ja volim da imam dostupno sto vise stvari... ali imam +600 CDova sad, to je realno dovoljno za ogroman izbor u svakom momentu. Sad sto sam realno addict od MP3ca, to je druga prica. To za muziku u usima je individualno, nema meni albuma dok ga nema na polici. 1 Quote
Recommended Posts