Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa i ja, mada nekad odem u Dallas i dam više, kad je nešto novo u pitanju i kada bi ispalo isto i da naručim

isti ti albumi Mgle koštaju po 12e na Northern Heritage

Posted

Ja se nikad ne zalećem da kupim album čim izađe (ustvari, skoro nikad). Npr. zadnji Nightbringer, bio je čini mi se 14e kad je izašo. Kupio sam ga posle pola godine za 5e na nekom popustu. Mada nekad se desi i obrnuta situacija, posebno ako je neko limitirano izdanje, pa poskupi 100 puta. Evo, Peste Noire na primer... Diskovi su im preskupi, možeš da kupiš 10 isto tako dobra albuma umesto tog jednog.

Posted

pa da, znam da neki Watain sad košta boga oca, ono izdanje sa svećama itd

U svakom slučaju, lično više volim da buklet ima više sadržaja nego da mi se disk krca sa bonus pesmama.

uvek sam mrzeo bonus pesme, jebena japanska izdanja, EP izdanja koja izlaze samo na pločama i ostale gluposti

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kako su to preko noći postali ovoliko popularni uopšte mi nije jasno. Album je isti kao i svi do sad, ni bolji, ni gori, niti se razlikuje nešto od prethodnih.

primećujem da je trenutno u trendu black metal gde se furaju kapuljače na glavama, dakle i oni su tu upali :haha:

Posted

bila neka season of mist rasprodaja, izmedju 5-7 ojra diskovi

2HuXQj4.jpg

jel postoji nesto gore od nalepnice na kutiji umesto celofana?

jebala vas turneja sa exodusom iz 2008.

Posted
jel postoji nesto gore od nalepnice na kutiji umesto celofana?

Nalepnica na digipaku.

Kvalitetan ulov. ;)

Posted

Lazo dobar ti taj biomechanical, sećam se kad je izašo taj album, mediji ih uglavnom hvalili, a metal fanovi baš nešto nisu bili naklonjeni tom zvuku, da ne kažem uglavnom ih pljuvali. Meni taj album baš bio dobar, ali su uživo stvarno krš zvučali u skcu.

ps. da i meni ide na k... kad ima nalepnica bez folije, ovo sa digipakom već kriminal, srećom nisam se susreo sa tim!

Posted

sa kim su svirali u SKCu?

verujem da su uzasno zvuceli, ovo realno ne moze da se izvede uzivo. aj mozda i moze ovo ranije nekako, ali vec pretrpavanje na Cannibalised, to bas nema boga da zvuci kako treba uzivo.

mada zato su i do jaja albumi bili, to namerno preterivanje u svakom pravcu i svakom momentu.

Posted

pa baš sa Exodusom su bili mislim

inače, najjače je kad disk ima celofan ali oni svejedno lupe nalepnicu na kutiju :haha: meni AEALO na taj fazon bio

Posted (edited)

Nemam ništa protiv da bude nalepnica na kutiji (plastičnoj) ali je iritantno kada ona napukne i posle je greota menjati. :cry:

Kod digipaka mi se par puta desilo da je iznutra već pukao zubac koji drži disk ili još gore da odlepljen taj plastični deo, a sve bilo u celofanu. Sada saoećam sa Lazom kada je davno napisao da mrzi digipak izdanja. :mhihi:

Edited by VoivodBG
Posted

aj da nije tolika nalepnica, ali vidi ovo sranje. ne vidi se pola omota.

isto mi bas veliko sranje sto sam kupio Kvelertak - Meir skoro. I omot je uradjen u fazonu da na samom bukletu je samo slika a logo je na kutiji kao nalepnica.

i naravno, ta kutija mi pukla prvog dana :D

Posted

Azal, e to mi se desilo sa albumom Velikog Prezira, nikadjekraj, isto na prednjoj strani plastikanera logo, a unutra omot. Međutim dobro ga čuvam, pa se ne brinem za dotrajalost.

Stiglo pre par dana:

image-aa20d7597491901741fb6602a8cb648c280b4f73cd8fac17fc62bec20643d0a6-V.jpg

Posted

pa baš sa Exodusom su bili mislim

Aha.

Sećam se samo solidne obrade Painkillera, inače mi tada album ič nije legao, tako da sam nastup manje-više mentalno iskulirao u prvom redu, čekajući Exodus :D

Posted

Pogotovo kad se uzme u obzir da je Exodus tada razvalio, meni jedna od najboljih thrash svirki, mada skc je čudan, izgleda da tamo nisu bile pogodne svirke za tehnički zahtevnije bendove, sećam se koliko su Nile i Obscura loše zvučali, mada je na Biomechanicalu bila baš kakofonija, sem što Angel reče Painkillera koji je sasvim dobro zvučao i digo malo atmosferu!

Lazo znaš da je pevač Biomechanicala grk(hahaha), meni posle tog albuma Cannibalised nije bio baš nešto, ne znam jel su snimili posle još nešto i da li i dalje rade, izgubio sam ih iz vida odavno, ali da, njihov materijal odsvirati uživo je ravno samoubistvu :mhihi:

Posted

Azal, e to mi se desilo sa albumom Velikog Prezira, nikadjekraj, isto na prednjoj strani plastikanera logo, a unutra omot. Međutim dobro ga čuvam, pa se ne brinem za dotrajalost.

Stiglo pre par dana:

image-aa20d7597491901741fb6602a8cb648c280b4f73cd8fac17fc62bec20643d0a6-V.jpg

Prelep cover, pretanak album. :)

Jesi li pazario negde jeftinije ili sta?

Posted

E, da, što se tiče skidanja nalepnica sa omota cd-a, malo nakapaš razredjivača(uljanog, nikako nitro!!!) na krpu i skine ga za tili čas.