Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мени у недељу долазе лепе плочице, али о томе ћу више на винил култ теми.

За овде:

Deadly Blessing - An Eye To The Past

Soldier - Infantrycide

While Heaven Wept – Of Empires Forlorn

Witchfinder General - Live 83

Posted

lc1.jpg

lc2.jpg

Danas ga sasvim slučajno nađoh u Interexu (tržni centar na izlazu iz grada), platih ga 4.15 eura.

Nisam mogao vjerovati. Zalutao je u korpu u kojoj se nalaze one plave škart kompilacije.

Bio je još, recimo, Aerosmith - Just Push Play, ali bez pola kutije - fali prednji oklop kutije zajedno sa knjižicom.

Prije toga sam posljednje zbavio kad sam bio u Beogradu, neke domaće zajebancije (Rambo Amadeus - O tugo jesenja, Vrana & Gigolo - Ti si ta, i još nešto, ne mogu se sad sjetiti), i Paul Gilbert & Jimi Kidd - Raw Blues Power.

Posted

Amorphis - Tales from the Thousand Lakes/Black Winter Day

Dimmu Borgir & Old Mans Child - Devil's Path/In the Shades of Life

:)

Posted
Ko te zajebao da uzmeš taj Dimmu EP? :) Bolje da si GSG pazario.

Dobio sam ga za djabe. Dimmu neslusam tka oda nebi kupio nikako, inace barem je kutija ekstra . XD

Posted

Ne pamtim kada sam poslednji put kupio neki disk...ajoj,ima nekoliko godina.Cak ni poslednji Slayer nisam kupio,vec dobio na poklon od drugara za rodjendan.Poslednja dva Motorheada ni nemam na disku.

• 2 weeks later...
Posted

U zadnje vrijeme sam malo stao sa kupovinom originala, jer su mi laserski citaci na liniji otisli u onu stvar, a mrzi me da drljam originale po racunaru :(

Zadnje sto sam uzeo od domacih je Love Hunters - "Oh, Evolution" (reizdanje iz 2001), a od stranih sam prije par mjeseci na rasprodaji uzeo Tribute to Helloween - The Keepers of Jericho vol I