oʞɾoƃ Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 U dobro me podseti, moram ja da nalovim taj Marduk, a ako ne, uvek ostaje decembar Quote
RNA Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Мени у недељу долазе лепе плочице, али о томе ћу више на винил култ теми. За овде: Deadly Blessing - An Eye To The Past Soldier - Infantrycide While Heaven Wept – Of Empires Forlorn Witchfinder General - Live 83 Quote
Vlaja Buraz Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Danas ga sasvim slučajno nađoh u Interexu (tržni centar na izlazu iz grada), platih ga 4.15 eura. Nisam mogao vjerovati. Zalutao je u korpu u kojoj se nalaze one plave škart kompilacije. Bio je još, recimo, Aerosmith - Just Push Play, ali bez pola kutije - fali prednji oklop kutije zajedno sa knjižicom. Prije toga sam posljednje zbavio kad sam bio u Beogradu, neke domaće zajebancije (Rambo Amadeus - O tugo jesenja, Vrana & Gigolo - Ti si ta, i još nešto, ne mogu se sad sjetiti), i Paul Gilbert & Jimi Kidd - Raw Blues Power. Quote
RNA Posted June 3, 2008 Report Posted June 3, 2008 Лепо пише на етикети "nice price"... Па, није ли лепа? Quote
CROSSIĆ Posted June 6, 2008 Report Posted June 6, 2008 Od Manowarova-Hell On Stage Live presluo hiljadu puta i ako neko oce da kupi... lol nek me kontakt na PM Quote
Grobodan Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 DARKTHRONE - T. Hunger IMMORTAL - Damned in black Quote
Minita Posted June 7, 2008 Report Posted June 7, 2008 Dobih na poklon The Foreshadowing...od samog benda. Quote
Lunar Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Amorphis - Tales from the Thousand Lakes/Black Winter Day Dimmu Borgir & Old Mans Child - Devil's Path/In the Shades of Life Quote
oʞɾoƃ Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Ko te zajebao da uzmeš taj Dimmu EP? Bolje da si GSG pazario. Quote
Little Butcher Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 Napalm Death - Smear Campaign ltd. digipack Manegarm - Vargstenen digibook Rotting Christ - Theogonia digipack Quote
Lunar Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ko te zajebao da uzmeš taj Dimmu EP? Bolje da si GSG pazario. Dobio sam ga za djabe. Dimmu neslusam tka oda nebi kupio nikako, inace barem je kutija ekstra . XD Quote
oʞɾoƃ Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ja nikad nisam dobio disk za džabe... Dobro, jesam Nordsturm od Groba, to mi je jedan od omiljenih diskova. Quote
lemmy sixx Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Ne pamtim kada sam poslednji put kupio neki disk...ajoj,ima nekoliko godina.Cak ni poslednji Slayer nisam kupio,vec dobio na poklon od drugara za rodjendan.Poslednja dva Motorheada ni nemam na disku. Quote
Jelles Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Irish Stew - So Many Words... Irish Stew - Dare To Dream Quote
oʞɾoƃ Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 May Result - Slava To Our Horns In Blood Quote
Imrahil Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Serenade - The Serpent's Dance Fatal Embrace - Shadowsoul Garden Quote
Angelystor Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Skyclad-Tracks From The Wilderness (EP) Wolf-Black Wings Quote
Lunar Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 Arcturus - the Sham Mirrors In Flames- the Jester Race & Black Ash Inheritance 2002 Reissue digipack Quote
Runner Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 U zadnje vrijeme sam malo stao sa kupovinom originala, jer su mi laserski citaci na liniji otisli u onu stvar, a mrzi me da drljam originale po racunaru Zadnje sto sam uzeo od domacih je Love Hunters - "Oh, Evolution" (reizdanje iz 2001), a od stranih sam prije par mjeseci na rasprodaji uzeo Tribute to Helloween - The Keepers of Jericho vol I Quote
Recommended Posts