oʞɾoƃ Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 mada nema kosmonument na disku iz nekog razloga Radiće reizdanje u toku leta. Quote
VoivodBG Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 Bojana Vunturišević - Daljine Kezz - Kezz Quote
oʞɾoƃ Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 ^ jedan od najboljih metal albuma ikad snimljenih Quote
Runner Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 posle nekoliko meseci drkanja s poštom i vraćanja pošiljke u Ameriku dvaput, konačno je stigao Pa lakše bi ti bilo da si ga kupio kod nas, imaš ga u Vulkanu odavno. Ja sam diskove skoro pa prestao da uzimam, ali se desi tu i tamo da po neki dođe u moj posjed. Ovaj gornji je u fazonu "podržimo scenu", a ovaj donji je poklon od jednog prijatelja iz Njemačke. 2 Quote
Grobodan Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 Mrzi me da ustanem do police da fotkam, umoran sam nesto. U poslednjih par nedelja stiglo: SUFFOCATION - Human Waste EP, Breeding The Spawn OBITUARY - Cause of Death, World Demise DEICIDE - Legion DAEMONARCH - Hermeticum MALEVOLENT CREATION - Eternal SIX FEET UNDER - Haunted (human approved post) Volim DM da slusam leti sto se da primetiti. 3 Quote
kuruz Posted June 2, 2017 Report Posted June 2, 2017 Pa lakše bi ti bilo da si ga kupio kod nas, imaš ga u Vulkanu odavno. ma znam, ali sam preorder odradio još negde u novembru za 22 dolara sa poštarinom posle je stigao kod nas i koštao 3000 dinara čekam i čekam i čekam i nema kontaktiram store početkom aprila, kažu mi da je naša pošta vratila pošalju mi opet sa džabe trekingom, vidim da je stigao, ali debilna pošta opet vrati onda me ovi pitaju da promenim adresu, ja im dam neku drugu i konačno normalno stigne Quote
HUMAN Posted June 3, 2017 Report Posted June 3, 2017 SUFFOCATION - Human Waste EP, Breeding The Spawn OBITUARY - Cause of Death, World Demise DEICIDE - Legion DAEMONARCH - Hermeticum MALEVOLENT CREATION - Eternal SIX FEET UNDER - Haunted (human approved post) 100 percent HUMAN approval Quote
[Nocturno] Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Konacno sam se docepao ovih Unanimated albuma. Sreca, sreca, rados' 5 Quote
Angelystor Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Nastavak cd pustolovina iz Danske, epizoda powerprog kvalitet. bonus, samo za lokalne blekere: 12 Quote
Miilos Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 (edited) Deathspell Omega ili S.V.E.S.T.? Glupo pitanje, a? Nije mi jasno šta ljudi čuju u Urfaust od S.V.E.S.T.-a i sećam se da mi je bilo čudno što izbacuju split sa njima ali ovde su briljirali, čak su mi njihove pesme i bolje od DsO. Edited June 9, 2017 by Miilos Quote
Angelystor Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Nemam pojam šta je S.V.E.S.T., neka to bude odgovor Quote
obsessed by cruelty Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 (edited) i meni dosta bolji S.V.E.S.T. na splitu nego na Urfaust, isto mi nikad nije bio nista posebno album Chaining je vrhunska pesma, u top 3 DsO znaci DSO Edited June 9, 2017 by obsessed by cruelty Quote
Miilos Posted June 9, 2017 Report Posted June 9, 2017 Na ploči je izašlo kao split. Meni su odatle Deathspell Omega polako počeli da gube na kvalitetu. Naravno da su bolji od 99% ostalih ali 2004-2007 je zlatno doba što se njih tiče. A S.V.E.S.T. pod hitno da preslušaš. Mislim na ove pesme sa split-a. Možda i nije za tebe, ali za svaki slučaj, jer je za čistu desetku. Quote
igoraki Posted June 13, 2017 Report Posted June 13, 2017 (edited) Manticora...super bend, negde su nestali u medjuvremenu Edited June 13, 2017 by igoraki Quote
Recommended Posts