White Man Posted December 17, 2008 Author Report Posted December 17, 2008 Моја грешка, није Eternal Nightmare већ Eternal Nightfall. 100% ауторско и 100% кида. Quote
Ф1!!! Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Наш најбољи гитариста... Р.М. Точак - Византијско плаво Quote
KazimKazim Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 I dalje je to Rain Delay - As I Bequeath My Yesterday, februara 2007. godine Quote
RNA Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 CRYSTAL VIPER - The curse of the crystal viper (буквално фантастичан хеви са женским вокалима!; The last axeman је хит на прво слушање) Требао си прво да узмеш албум "The Last Axeman", а не тај са обрадама. Иначе, та песма је посвећена покојном Omen певачу Џ. Д. Кимбалу. Узгред, разумеш ли ти Марту шта пева, а да не гледаш текстове? Има скроз уврнут нагласак. Quote
White Man Posted December 18, 2008 Author Report Posted December 18, 2008 Ха! Мислио сам да сам једини који трипује како та цура има необичан изговор енглеског. Пази, док нисам узео текст песме The last axeman, био сам убеђен да пева на матерњем пољском или можда чак француском! Али опет, некако ми се свиђа тај њен нагласак, звучи скроз симпатично. Узећу и то друго "Best Of" издање, само полако... П.С. Срећан рођендан Трешославе! Quote
VoivodBG Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Sunshine - Ljubavna Likvefakcija Decontrolled - Self Portrait Quote
RNA Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Ха! Мислио сам да сам једини који трипује како та цура има необичан изговор енглеског. Пази, док нисам узео текст песме The last axeman, био сам убеђен да пева на матерњем пољском или можда чак француском! Али опет, некако ми се свиђа тај њен нагласак, звучи скроз симпатично. Узећу и то друго "Best Of" издање, само полако... П.С. Срећан рођендан Трешославе! Извбињавам се, побркао сам издања. Ти и јеси узео албум и то и треба. Онај други је ионако компилација са обрадама које су раидли за разне пројекте. Ја ионако оба планирам да узмем на винилу, иако сам, у паузи док ми то не падне шака, узео први албум на диску. Био је врло јефтин, али и буквално џабе. Quote
oʞɾoƃ Posted December 18, 2008 Report Posted December 18, 2008 Био је врло јефтин, али и буквално џабе. Šta je pisac hteo da kaže? Quote
WIZARD OF GORE Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 White Zombie - Astro-Creep 2000 najzad nabavih ovaj disk...posle xy godina Quote
RNA Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Šta je pisac hteo da kaže? Да сам га добио за џабе. Quote
Ф1!!! Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 ''Шта нам сада вреди БЕОГРАДСКИ вашар...'' Darkshines - Where К.апартман - Рука правде К. апартман - Best of live Владан Вучковић Паја - Дневник дуге пловидбе Леб и сол и Дадо Топић - Итаканатака Џа или бу - Ретровизор Васил Хаџиманов Бенд - 11 разлога за... и 3 Рок мисија - Zeitgeist Стрип Broken strings - Сваки тренутак остаје.. Слађана Милошевић - Фантастично путовање Ретрологија: Фит, Резонанса, Септембер, Златни прсти, Игра стаклених перли, Стијене, Булевар, В.Пољубац, Смак (Црна дама и Стрнице нашег времена) ДВД ККН, Корни група, поинт бланк, рок оперета Креатори и креаторке Цене дискова 227дингера Quote
Sreta Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Nightfall - Kao da niceg nije bilo Quote
Vlaja Buraz Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Цене дискова 227дингера Sve zajedno ili svaki posebno? Popust u PGP-u? Quote
Ф1!!! Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Е тебра да је све заједно Да то сам већ рекао на једној другој теми, то је овај новогодишњи вашар па спустили цене Quote
F4R15 Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Iron Maiden - Iron Maiden ( sa spotovima, nekim videom sa turneje cega li, te galerija slika..) Iron Maiden - Powerslave Quote
Vlaja Buraz Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Е тебра да је све заједно Да то сам већ рекао на једној другој теми, то је овај новогодишњи вашар па спустили цене Pardon, nije mi dinar maternja valuta, pa sam se, informatičkim riječnikom, malo zaglupio. Samo još pitanje, da li su i DVD-ovi po toj cijeni, i dokad traje sniženje? Što se mene tiče, danas stiglo: Kompilacija na 5 kompakt diskova, da stara sluša dok je vozim na selo. Quote
Ф1!!! Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 (edited) За Влају двд 189дингера, око 2 јевра, око 4-5 оних км, итд... Па вашар траје до 30.12., биће ваљда до тад... П.С. Биће нам динар обојици матерња валута! Edited December 19, 2008 by Ф1!!! Quote
RNA Posted December 19, 2008 Report Posted December 19, 2008 Ја цијеним да ће прије бити евро неголи динар... Quote
RNA Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Не, него песимиста, али ће пре заједничка валута и овде и преко Дрине бити евро. Quote
Ф1!!! Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Не бој се неће , а динар је ионако био валута преко Дрине и биће поново Quote
Brynhildr Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Nokturnal Mortum - to the gates of blasphemous fire Vinterriket/Northaunt split Quote
Morphy Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Tankard - Beast Of Bourbon [Digi] Quote
Little Butcher Posted December 20, 2008 Report Posted December 20, 2008 Punished - Toward the Individualism Katafalk - Storm of The Horde Speak Seven One Four - Knee Deep in Guilt Quote
Recommended Posts