Assassin68 Posted December 17, 2022 Report Posted December 17, 2022 Raven Metal City Enforcer from beyond Whitesnake live in the heart of the city Quote
Grobodan Posted December 27, 2022 Report Posted December 27, 2022 poslednji post godine: (donji red Wedrujacy Wiatr diskografija) (ne skupljam vinile ali ovaj EP izašao samo u paketu CD+7''). U sledećoj godini svim kolegama hrčcima želim da što više zatrpaju životni prostor i truju mladež, i da nam prodavci budu povoljni a trejdovi dobri. 1 9 Quote
Kumodraski Vo Posted December 27, 2022 Report Posted December 27, 2022 Opasno zakljucivanje godine.. Cekaj ja sam mislio da hejtujete Ildjarna?? Quote
Divlji Tigar Posted December 28, 2022 Report Posted December 28, 2022 Пустош - Сутон Terrorhammer - Gateways to Hades Behemoth - The Satanist Behemoth - In Absentia Dei Behemoth - Opvs Conrea Natvram Death - Human Death - Individul Throught Patterns Groza - Unified In Void Groza - The Redemptive End Kolac - Zauvek Crni Darkthrone - Astral Fortress Niflungar - Rebirth of Salem Motley Crue - Too Fast For Love Motley Crue - Shout At The Devil Motorhead - 1916 Holy Moses - Queen Of Siam Wolf - Wolf Kreator - Endorama (Remaster) Uriah Heep - Demons And Wizzards Desaster - A Touch of Medieval Dakness 1 3 Quote
[Nocturno] Posted December 30, 2022 Report Posted December 30, 2022 @Grobodanuzeo i ja ovaj Saturnus EP - ovo je jedna sramota i tragedija od izdanja, ne vredi ni 200 kinti. Bas sam se razocarao Quote
Grobodan Posted December 30, 2022 Report Posted December 30, 2022 Pa dobro kao limited kurac palac ali precenjen jeste, tek je deračina za Veronica reizdanje. Quote
Сале Posted December 31, 2022 Report Posted December 31, 2022 Да се и ја запљунем за крај године са 2 скромне аквизиције од пре неки дан 1 2 Quote
WIZARD OF GORE Posted January 12, 2023 Report Posted January 12, 2023 Da otvorimo ovu godinu: 5 Quote
Divlji Tigar Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 Darkthrone - The Underground Resistance DarkThrone - Dark Thrones and Black Flags Death - Leprosy Kreator - Hate Uber Alles Wędrujący Wiatr - Zorzysta staje oćma Hvala za Grobodanu za preporuku za Poljake, kakav bend i kakav album, prelep digibook i buklet🤘 Čekao jebena dva mesaca pošiljku iz Poljske! 2 Quote
Grobodan Posted January 18, 2023 Report Posted January 18, 2023 On 1/13/2023 at 3:37 PM, Divlji Tigar said: Wędrujący Wiatr - Zorzysta staje oćma Hvala za Grobodanu za preporuku za Poljake, kakav bend i kakav album, prelep digibook i buklet🤘 Čekao jebena dva mesaca pošiljku iz Poljske! Uvek, zadovoljstvo je moje. Da počnemo godinu jednim lepim paketom: Skroz desno prvi Falkenbach. 1 1 Quote
Angelystor Posted January 19, 2023 Report Posted January 19, 2023 Diskovi na zidu umesto na stolu, početak nove ere. Quote
Haos sam ja Posted January 21, 2023 Report Posted January 21, 2023 Đe ćeš load da istreseš na milje Quote
Recommended Posts