Сале Posted May 20 Report Posted May 20 (edited) Није, класично је издање у пластичној кутији. Али мени бар изгледа мало јадно урађено. Нарочито она штампа на дискети. Edited May 20 by Сале Quote
Miilos Posted May 31 Report Posted May 31 Gledam da ne naručujem više od 8-9 diska, baš zbog carine. Evo par komada, ovi što su mi pri ruci... 1 3 Quote
Haos sam ja Posted May 31 Report Posted May 31 Sudeći po kvalitetu ovih fotki teško bi dobio pare za ovaj telefon veće od vrednosti jednog cd-a 😛 Quote
Miilos Posted May 31 Report Posted May 31 Ma da, nego retko kad slikam nešto pa me baš briga da ga menjam. 1 Quote
HEFEST Posted June 7 Report Posted June 7 Boban Petrović mi poklonio knjigu i CD. Velika je faca i kada nešto obeća ne zaboravlja. Došao i doneo i knjigu i CD kao što je i obećao. Quote
HEFEST Posted June 24 Report Posted June 24 Svi kukaju na Vučića, a kupuju originale u vrednosti nečije mesečne plate. 🤪 2 Quote
Chicken Little 420 Posted June 26 Report Posted June 26 Da li neko možda prodaje Gnedby policu/e? Quote
Recommended Posts